Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yaklaşık 1 aydır dikkat etmeye çalışıyordum ama kimi günler 2 günün dikkat ettiğimi abur cuburlarla berbad ediyordum dikkat ettiğim günler muhtelemelen 1200 kcal'ın altına inmemişimdir
dikkat etmeye çalışırken yşne sabahları 1-2 yumurta domates salatalık 3-4 dilim ekmek falan yiyordum kaşar peynir felan
kaşar yemeyi bıraktım zeytin felan yemiyorum artık kahvaltıda
öğle yemeklerinde dikkat etmiyordum
akşam yemeğinde de daha yağlı salata yapıyordum daha bol yiyordum salatayı şimdiyse yağı azalttım salatayı da daha az yiyorum

yani ben hergünki kalorimi hesaplamayıorum ama 1200-1300 civarı alıyorum.

yağın zaten 1yk sı bile 60-70 yağı azaltmak nerden baksan günde 150 kalori eksiltir, kaşar yağ deposu onu eksiltmek de nerden baksan 100 kalori azaltır..

yani bence psikolojik olarak da tıkanıyosun canım

ben mesela ara öğün yapamıyorum acıkmıyorum çünkü ama ana öğünlerim sağlam bak bir örnek yazıyım

sabah 1 yumurta 2 kk süzme peynir 2 dilim ekmek bol domates biber

öğle 10 kaşık 1 yk yağ ile yapılmış sebze yemeği 1 kase yoğurt 1 ya da 2 dilim ekmek

akşam 3 derizi ızgara tavuk baget bol salata 1yk yağ ile yapılmış ve 1 kase yoğurt

yoğurt peynir süt normla yağlı lıght değil, ekmek tam buğday ekmeği

bu mesela dünki menüm benim arada sabah bir de sütlü neskafe var yani çok da tıkanıyorum ama ara öğün yok ve 1200-1300 kalori civarı çünkü yağlar az ve akşam ekmek yok günde 3-4 dilim ekmek yiyorum

yani ben hergünki kalorimi hesaplamayıorum ama 1200-1300 civarı alıyorum.

yağın zaten 1yk sı bile 60-70 yağı azaltmak nerden baksan günde 150 kalori eksiltir, kaşar yağ deposu onu eksiltmek de nerden baksan 100 kalori azaltır..

yani bence psikolojik olarak da tıkanıyosun canım

ben mesela ara öğün yapamıyorum acıkmıyorum çünkü ama ana öğünlerim sağlam bak bir örnek yazıyım

sabah 1 yumurta 2 kk süzme peynir 2 dilim ekmek bol domates biber

öğle 10 kaşık 1 yk yağ ile yapılmış sebze yemeği 1 kase yoğurt 1 ya da 2 dilim ekmek

akşam 3 derizi ızgara tavuk baget bol salata 1yk yağ ile yapılmış ve 1 kase yoğurt

yoğurt peynir süt normla yağlı lıght değil, ekmek tam buğday ekmeği

bu mesela dünki menüm benim arada sabah bir de sütlü neskafe var yani çok da tıkanıyorum ama ara öğün yok ve 1200-1300 kalori civarı çünkü yağlar az ve akşam ekmek yok günde 3-4 dilim ekmek yiyorum

menün oldukça güzelmiş ama ben vejeteryanım ve şu asıl diyete başladığımdan beri(15.05.16) evde yalnızım ondan dolayı pek yemek felan hazırlamak istemiyor canım ondan dolayı yemek yemiyorum :D
biraz da tembellikten anlayacağın menümde yemek tarzı bir şeylerin olmayışı salatayla geçiştiriyorum :D
yarın akşama barbunya plaki yapacağım ailem gelcek ondan yerim
yarından itibaren yalnız değilim seninkine benzer daha sağlıklı menüm olacaktır
umarım ev kalabalıklaşınca iştahım açılmaz :D

Ohh o da güzelmiş, bizde final olmaz şimdilik ara diyelim:KK53::KK53: ramazanda zaten içmem artık ramazandan sonra da 50 olurum inşallah zaten sonra da haftada bir işte eğlencesine:KK50: bak sabah tartıldın moralin bozuldu gömdün kaşarlı dürümleri tartılmayın sağda solda :sopa::sopa:

yok işte protein günü olması için ful protein ve süt ürünü olması lazım ki onları sindirmek için vücut kalori harcasın yani ben hayatım boyunca yaparım sanırım çok kaçırınca ertesi gün yapmak da öneriliyo diyetteyken haftada 1-2 işte fazlası zaten sağlıksız:cool: ben de tahminen ramazan bitimi hedefime ulaşırım inşallah sonra bakalım nasıl koruycaz yani o kadar alıştım ki zaten aç kalmıyorum ne yiycem ki ya alırsam falan kafamda deli sorular benim de ya da vermeye devam ediyomuşum:KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK45::KK45::KK45:

ahh ahh ben ayda bir tartılıyodum düşün sizinle haftada bire döndüm başka yerde tok giyinik tartıldın o kiloda değilsin:KK47: ayrıca kaşarlı dürüm ne:sinirli: güzelim bozma moralini sağlıklı şeylerden bol bol ye bak devam ediceksin vermeye sen evdeki tartına bak:nazar:

Canim dedigin gibi yapicam normal hayatimda da kacamak oldumu dengelemek icin protein he yazdim bnu. Bide artik hayat kurali olmasi lazm bole yemek benm icin cnkj cabk aliyorum ins bole devam edicem kilomu korucam.

canım ben kahvaltıdan önce ve tuvaletten sonra tartılıyorum (elbisesiz olduğunda daha moral veriyor tartının sonucu)
69.5 kilosun sen benim tartılma düzenime göre
ve üzerinde hep aynı kıyafetler olsun tartılırken ayakkabı elbise vs.. ile tartılmışsın 70in üzeri çıkmışsın
onlar sana ait değil elbiselerin ve ayakkabının ağırlığı
boş yere moralini düşürme bence 69.5 senin kilon

ay inşaallah canım yaa du bakam dört gözle bekliyorum pazarı şuan
Ohh o da güzelmiş, bizde final olmaz şimdilik ara diyelim:KK53::KK53: ramazanda zaten içmem artık ramazandan sonra da 50 olurum inşallah zaten sonra da haftada bir işte eğlencesine:KK50: bak sabah tartıldın moralin bozuldu gömdün kaşarlı dürümleri tartılmayın sağda solda :sopa::sopa:

yok işte protein günü olması için ful protein ve süt ürünü olması lazım ki onları sindirmek için vücut kalori harcasın yani ben hayatım boyunca yaparım sanırım çok kaçırınca ertesi gün yapmak da öneriliyo diyetteyken haftada 1-2 işte fazlası zaten sağlıksız:cool: ben de tahminen ramazan bitimi hedefime ulaşırım inşallah sonra bakalım nasıl koruycaz yani o kadar alıştım ki zaten aç kalmıyorum ne yiycem ki ya alırsam falan kafamda deli sorular benim de ya da vermeye devam ediyomuşum:KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK45::KK45::KK45:

ahh ahh ben ayda bir tartılıyodum düşün sizinle haftada bire döndüm başka yerde tok giyinik tartıldın o kiloda değilsin:KK47: ayrıca kaşarlı dürüm ne:sinirli: güzelim bozma moralini sağlıklı şeylerden bol bol ye bak devam ediceksin vermeye sen evdeki tartına bak:nazar:

Evet lokur haklısın ya motivem düştüğü gibi ona sarıldım. Bi daha tartılmicam zati pazar günü ancaa umarım 69 umdur o zaman da öyle çıkarsa inanırım. Bence finali erteleyin daha siz balayı felan var oda da şampanyalar var :KK53:

Kizlar geçen lerde diyetisyene gitmiştim bana 1700 kalorilik diyet vermisti:KK57:dedim ben bununla kilomu vercem yoksa kilomu alcam:KK70::KK70:her öğünde 4 dilim ekmek:-):-)onun için uymadım yani

bende bir keresinde gitmiştim annemle annem uydu ben ilk başlarda uymuştum annem de kilo veremedi :D
1700 'ün yanında spor yapmanı tavsiye etmiştir ama mutlaka ancak kilo korunur sanki o diyetle bana kalırsa

kızlar yeri değil ama dün 4 sigara içtim tüm gün akşama kadar
bu gün nedense uyandıktan şimdiye kadar 4 sigara içtim :/ sanırım bu gün komple bırakacağım için hani diyetten bi önceki gün komple abanırız ya öyle bi ruh haline büründüm heralde
yeşil çay pek içmedim bu gün onun yerine sigarayı da koymuş olabilirim bilmiyorum
damağım tahriş oldu ekşili bir şey yiyince acıyor yeşil çayı da bol limonlu seviyorum limonsuz içemiyorum bi çözüm gerek buna
ama kesinlikle yeşil çay sigarayı bırakmama da çok etkili
bi yeşil çay koyayım kendime limonlu :D

kızlar yeri değil ama dün 4 sigara içtim tüm gün akşama kadar
bu gün nedense uyandıktan şimdiye kadar 4 sigara içtim :/ sanırım bu gün komple bırakacağım için hani diyetten bi önceki gün komple abanırız ya öyle bi ruh haline büründüm heralde
yeşil çay pek içmedim bu gün onun yerine sigarayı da koymuş olabilirim bilmiyorum
damağım tahriş oldu ekşili bir şey yiyince acıyor yeşil çayı da bol limonlu seviyorum limonsuz içemiyorum bi çözüm gerek buna
ama kesinlikle yeşil çay sigarayı bırakmama da çok etkili
bi yeşil çay koyayım kendime limonlu :KK70:

afıyet olsun bende lımonlu sevıyorum

sıgarayı bırakmaya calısmanda cok gzl ıns bırakırsn.

çok dertli bir insanım galiba yine bir konuda danışacağım
bi ayakkabı almıştım dün 39u bol geldi 38i dar
nasılsa zayıflayacağım diye gittim 38i aldım derler ya hep zayıflayınca ayakta küçülür diye
58e indiğimde yine dar gelir mi ki :D
baktım yazılara 10-20 kilo verince küçülür ayak yazıyor ama o kadar kilo veremeyeceğimi biliyorum
38i giydim gezdim dün ve bu gün azıcık ayağımın arkasını ve önünü hırpaladı :/

çok dertli bir insanım galiba yine bir konuda danışacağım
bi ayakkabı almıştım dün 39u bol geldi 38i dar
nasılsa zayıflayacağım diye gittim 38i aldım derler ya hep zayıflayınca ayakta küçülür diye
58e indiğimde yine dar gelir mi ki :KK70:
baktım yazılara 10-20 kilo verince küçülür ayak yazıyor ama o kadar kilo veremeyeceğimi biliyorum
38i giydim gezdim dün ve bu gün azıcık ayağımın arkasını ve önünü hırpaladı :/

hıc ole bısey dusunme bence buyuk al benmde ayagm 38 dı bı an 37 olmatya basladı superga aldm 37 yururken ıyıydı orda eve geldm gıydm yok vuruyor cop oldu snra 38 aldm buda bol ama yapcak bısey yok ayagm rahat ben ayakkabıda cok skıntı yasıyprum cunku.

45 dakika yürüyüş yaptım temposuz alışveriş ve etrafta dolanma şeklinde tam olarak yürüyüş sayılmasada yine de sürekli oturmaktan iyidir değil mi bayanlar :KK70:
zaten bütlerim bitsin fitness ya da dans kursuna yazılacağım şimdilik böyle hayatıma ufak tefek hareketler katmaya çalışıcam
Olsun her hareket kardır bence iyi etmişsin tatlım:rapci:
menün oldukça güzelmiş ama ben vejeteryanım ve şu asıl diyete başladığımdan beri(15.05.16) evde yalnızım ondan dolayı pek yemek felan hazırlamak istemiyor canım ondan dolayı yemek yemiyorum :KK70:
biraz da tembellikten anlayacağın menümde yemek tarzı bir şeylerin olmayışı salatayla geçiştiriyorum :KK70:
yarın akşama barbunya plaki yapacağım ailem gelcek ondan yerim
yarından itibaren yalnız değilim seninkine benzer daha sağlıklı menüm olacaktır
umarım ev kalabalıklaşınca iştahım açılmaz :KK70:

E ben hep tekim tek yaşıyorum yani:KK45: vejeteryandın doğru:işsiz: yumurta en mantıklısı o zaman madem yiyebiliyosun ve bakliyat..bakliyatı da ben 5-6 kaşık yiyorum bir öğünde

Olsun her hareket kardır bence iyi etmişsin tatlım:rapci:

E ben hep tekim tek yaşıyorum yani:KK45: vejeteryandın doğru:işsiz: yumurta en mantıklısı o zaman madem yiyebiliyosun ve bakliyat..bakliyatı da ben 5-6 kaşık yiyorum bir öğünde

tek yaşamak güzel şey ya. aburcubur yok diyette dikkat etmeye çalışırken yememen gereken yemekleri hazırlama durumu yok falan :D
kimsenin bulaşığı yok keyfine göre takılıyorsun evde falan ben bu kısa süreli evde tek kalma olayını sevdim de işte şartlar :D

hıc ole bısey dusunme bence buyuk al benmde ayagm 38 dı bı an 37 olmatya basladı superga aldm 37 yururken ıyıydı orda eve geldm gıydm yok vuruyor cop oldu snra 38 aldm buda bol ama yapcak bısey yok ayagm rahat ben ayakkabıda cok skıntı yasıyprum cunku.

ama genişler dedi ordaki ablaaa
internettte bi sürü genişletme yöntemleri var ayakkabıyı genişletmeye çalışsaydın keşke
ben eğer ki ayağım küçülmezse 1-2 aya ayakkabıyı giyerek genişletemezsem o yöntemlere başvurmayı düşünüyorum

Öğlen 4 bageti yiyemedim tabii 3 ızgara derisiz baget 2 bardak ayran öğle yemeğim:KK75:

şuan çok tokum akşama napıcam bakalım biberli yoğurt kesin de yanında da belki 1 haşlanmış yumurta yerim:KK3:

ama genişler dedi ordaki ablaaa
internettte bi sürü genişletme yöntemleri var ayakkabıyı genişletmeye çalışsaydın keşke
ben eğer ki ayağım küçülmezse 1-2 aya ayakkabıyı giyerek genişletemezsem o yöntemlere başvurmayı düşünüyorum

yyok be nerde genısleme supergalar tas gıbı hıc genıslemedı gecen gene ayakkabı aldm yarm numara buyuk bıraz buyuk gıbı geldı ama dedm bsver sorunlu ayaklarm snra daralıyor ıcınde duramıyor.

Back