Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kız yok emzirenlerin canı çeksede bişi olmaz ki :))))

1200 de mi az oluyor ki şimdi?
yarın 1200 yapsam
ya şöyle yapalım haftada 5 gün 1200
2 gün 800-900 kcal falan
yürüyüş yapmadığım günler 1000'i geçmese?

bir de az önce
45 squat
40 mekik
40 yarım şınav çektim

Aksam yemegim gec oldu 8.30 da 1 kase yayla corbasi 1dilim ekmek kucuktu bira bakla 1 saat sonra da 600 tane ip atladim canlar :)

ip atlamaya ben de mi başlasam acaba şimdilik mekik şınav ve squat listesi hazırlamıştım kendime ama onu da eklesem oldukça faydalı oalcaktır değil mi? bir de ben öğrenci evindeyim halıları kaldırdık komşuya ses giderse güp güp gider mi ki acaba
kaçla başlamamı önerirsin yarın başlayacak olursam?

Canım evet yapabilirsin detoks niyetine fazla kaçırdığında çok iyi ama bu kadar çok yapma tam kilo vermeden

Evet cnm 1 ay daha gtcem ramazan onemli bi liste alim zaten o ay onu yaparm snrasi allah kerim ☺ ama hizlandi kilo vermem basta zor veriodum smdi daha iyi gidior gene dayanamadm bgun 62.9 zaten diyetsyen hedefmz de ilk 62 63 du bakim ne dicek bide adet olmam lazim

Ben şôyle yapiyorum birgun yediysem obur gun dengeledim..bir ogun cok yediysem digerinde az yedum..hizli kilo veremedim belki. Ama bunalmadim yani mutluyum boyle..

Canım piknikten geldim şimdi 2 tane gofret 2 köfte bitane kanatı gömdüm ekmeksiz kahvaltıda yapmamıştım şimdide bulgurla kabak yedm fazlaca acıkmışım :))

afiyet olsun canım benim maşaallah ya az yiyorsun ben mangal da olacam da anasını ağlatmayacam hee

Canımm hayır öyle düşünme evet süt çekmesi diye bişey var ama Allah a şükür elimiz ayağımız halimiz vaktimiz yerinde bizde yaparız canımız çekerse luppo dedin yedim lokur biber közlediydi dün onu da yaptım bişeycik olmaz o yüzden , sen yazman lazım ki bilelim nasıl yardım edicez yoksaa. oyy ince düşünceli güzel insann

Good morning kk nın güzel madamlarıııı

Bugün enerjim yerinde çünkü küçük bi tatile çıkıyorum 4 gün piyasalarda yokum Çanakkale ye gidiyoruz kocamın ailesine gerçi kaynanamla nasıl tatil edebilirsem o kadar ( kendisiyle pek anlaşamayız da) Bakalım orada nasıl beslenicmm.

Dün akşam : 2 porsiyon Yoğurtlu Semizotu yedim, 1 adet te kırmızı biber kölenmiş + 1 dilim ekmek. Sonra hazırlık yapıyorduk valiz işleri felan şekerim düştü gibi oldu yarım bitteri gümlettim

Sabah ın kötründe menemen yaptım annecikte uykulu geliyo bana bi de kahvaltıyla uğraşmasın diye haızrladım. 2 kaşık ondan yedim, 1 dilim peynir, 1 tk tereyağ, 1yk reçel + 2 dilim kızarmış beyaz ekmek yedim

ya kızlar sabah tuvaletten sonra ben 69,50 yi gördüm dayanamadım tartındım yani ama inanmıyorum 3 günde 900 gr gidemez bugün eczane de bakıcam baskülle. Eğer doğruysa Aman Allahımmm çok sevinirim ama çok hızlı veriyorum emziren biri olarak bu iyi mi bilemedim ama kesin sonuç alıp öyle yorumlayalım

gunaydnn canım masallah guzel enerjıne

sımdıden ıyı tatıller anlasmasanda ıyı hava degısımı ıyı gelır.

afıyet olsun menun guzel bende 1,5 etımek peynır yumurta yedım.

canım nesı kotu olsun hemde ıyı yıyosun benım yengem mesela emzıorudu cokda yemez o eskı kılosuna dusdu bzm bebekde pek ıstahlı dııl oda ayrı bı konu. masallah bende dayanamadm 62,9 300 gramcık

gunaydnn canım masallah guzel enerjıne

sımdıden ıyı tatıller anlasmasanda ıyı hava degısımı ıyı gelır.

afıyet olsun menun guzel bende 1,5 etımek peynır yumurta yedım.

Afiyet olsun balım bu arada güzel oynamışsın çok güzel olmuştun diyemediydim :) Ayy inşaallah ya tam deniz kenarı evleri gezicez artık napalım iznimide aldım kaçmam lazım bu şehirden

canım nesı kotu olsun hemde ıyı yıyosun benım yengem mesela emzıorudu cokda yemez o eskı kılosuna dusdu bzm bebekde pek ıstahlı dııl oda ayrı bı konu. masallah bende dayanamadm 62,9 300 gramcık

ya üzüntüm eğer bu kilo doğruysa sütümde benim yüzümden azalıyor demektir. biraz çoğaltırım yediklerimi gerçi size göre en çok yiyen bendim zati

Gunaydin arkadaslar...
Sabah 2 kucuk kup peynir,karisik kizartma 1 pors. 1 dilim ekmek..ogleyle sabahi bir yspmis oldum...

Afiyet olsun canım baya sağlam kahvaltı olmuş bence öğleni yoğurt ye müthiş hızlandırıyor kilo verimini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…