- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.761
aa bak yüzüme yapıyorum hakkaten bebek gibi yapıyo ama bacaklara denemedim bir de öyle deniyim bakıyım sağol kuzumSağol lokurum moralin için ama o kilolar o listeyle gitti son günlerde ben değiştirmeye başladım umarım böyle de gider hazır 6 rakamlara inecekken üstelik. haa çocuğumdan hiç bişey önemli dğil ama artık kendimi böyle de kabul edemiyorum. şu 600 gr. gitse gene razıyım umarım gider. Barbunya aşktır yaa üniversiteden beri çok severim konserve :)
Ama mesela geçen haftada makarna lahmacun fala yedin arada yine gitti 900 bence sağlıklı şeylerden bol bol yersen hiçbişey olmaz verirsin
evet bende seviyorum nescafe ama portakal yapıyo bizi iyice. türk kahvesi telvesi ile iyice ovalayıp duruyacan bu yüz içinde geçerli peeling etkisi yapıyor
aa bak yüzüme yapıyorum hakkaten bebek gibi yapıyo ama bacaklara denemedim bir de öyle deniyim bakıyım sağol kuzum
bende bayağı oldu yapamıyorum onu bırak yüz tüylerimi almak için evde zaman zor yaratıyorum :) ama bende başliciğimm dün akşam 15 dk gözlerden uyku aka aka 12 de spor yaptım workout karın kasları dehşet ya alev alev karnım yanıyor resmen 15 dk zor yaptım
Ben de anca yürüyorum işte 4 gün falan bi de 3 gün dambıl kol kollar incelsin yaa
evet ne yazık ki ve benimkiler de dombik baya hiç bu kilonun kolu değil yaniEvet o kollar gidince rahatız insanı onlar kkilolu gösteriyor hep bence
1buçuk saat dışarda alışveriş vs. yürüyüş yaptım 1 saat ya da yarım saat yürüyüş yerine geçer mi ki?
bu gün okul yoktu ondan dolayı ben de boş yürümek istemedim tek başıma alışveriş yaptım.
canım onun çözüm dedikleri hem yüzeysel maalesef çatlaklara çözüm yok. Selülit spor bol bu bir de türk kahvesi telvesi :)
ne kadar yediğine bağlı bence
Şincik dut malum küçük bişey ve diş kovuğuna gitmiyor bi tanesi 1 kase dolusu yemek gibi meselaaa
Şincik dut malum küçük bişey ve diş kovuğuna gitmiyor bi tanesi 1 kase dolusu yemek gibi meselaaa
Ben de tabağa göre buldum1 kasesi 60 kalori imiş benim kalorilerimi saydığım programa göre ki bence pek bir şey değil 60 kalori
1 kasesi 60 kalori imiş benim kalorilerimi saydığım programa göre ki bence pek bir şey değil 60 kalori
Ben de tabağa göre buldumsonuçtabişey değilmiş yani
Burdayım şekerim ya şimdi geldim sayılır forumu dolaşıyodum :)canımgiller ya benim için bakmışlarrkızlar bu MerveeTunaa E esrAhsm ve asl1can hanımlarımız nerdeler acep ?
Oh acılı acılı.. Afiyet olsun canikom :) çok acı yiyosun bak rahatsz etmesin seniÖğle yemeğim
10 kaşık havuçlu dereotlu kabak yemeği
1kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
7-8 çılgın acı süs biberi turşusu
enaaa herkez bırakdı dıyetsyenı ben bu hafta gıtcem bıde ramazanda bı lıste alırım daha gıtmem dıorum ama bakıcam raamzanda alırsam gıderım cnku 1 ay kalıyor duguneÖğlen yemeğim : 1 porsiyon konserve barbunya, sabah yapmış olduğum 150 gr tavuk ızgara, marul salatası, 1 dilim tb ekmeği 3 çatallıkta makarnaa. işyerine taşıdım bugün.. Bu arada diyetisyene gitmekten bende vazgeçtim listesi basit ve iyiydi ama sütüm azaldı kızlar her öğün hep bişey ekliyorum listedekiler yerine o yüzden gitmeye gerek kalmadı. Emziriyo olmam bi çok şeyi engelliyor bende 3-4 ay daha böyle artık
Sağol lokurum moralin için ama o kilolar o listeyle gitti son günlerde ben değiştirmeye başladım umarım böyle de gider hazır 6 rakamlara inecekken üstelik. haa çocuğumdan hiç bişey önemli dğil ama artık kendimi böyle de kabul edemiyorum. şu 600 gr. gitse gene razıyım umarım gider. Barbunya aşktır yaa üniversiteden beri çok severim konserve :)
evet bende seviyorum nescafe ama portakal yapıyo bizi iyice. türk kahvesi telvesi ile iyice ovalayıp duruyacan bu yüz içinde geçerli peeling etkisi yapıyor
burdaaaaaacanımgiller ya benim için bakmışlarrkızlar bu MerveeTunaa E esrAhsm ve asl1can hanımlarımız nerdeler acep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?