- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.781
enaaa herkez bırakdı dıyetsyenı ben bu hafta gıtcem bıde ramazanda bı lıste alırım daha gıtmem dıorum ama bakıcam raamzanda alırsam gıderım cnku 1 ay kalıyor dugune
bende barbunya cok sevıyorum ama yasakbutun baklagıller ysemde haftada 1 verıyor
burdaaaaaa
kız benimde hergün öğlene verdiydi ya et ya kbakla olacak dedii ben öyle verdim kilocuklarıı
sen uyabiliyorsan bırakma canım benm durumumdan ötürü mecburum
Yok yaa alışığım benOh acılı acılı.. Afiyet olsun canikom :) çok acı yiyosun bak rahatsz etmesin seni
enaaa herkez bırakdı dıyetsyenı ben bu hafta gıtcem bıde ramazanda bı lıste alırım daha gıtmem dıorum ama bakıcam raamzanda alırsam gıderım cnku 1 ay kalıyor dugune
bende barbunya cok sevıyorum ama yasakbutun baklagıller ysemde haftada 1 verıyor
Menu bildirimi
Sabah:3 catal krem peynir 1 domates 2 kpk ekmgi...
Ogle:1 halley 1 etipuf..
Ara:3 dilim karpuz..
Aksam:biber ve patlicandan kozlenmis salata 1 brdk ayran..1,5 lt su..
Canım piknikten geldim şimdi 2 tane gofret 2 köfte bitane kanatı gömdüm ekmeksiz kahvaltıda yapmamıştım şimdide bulgurla kabak yedm fazlaca acıkmışım :))canımgiller ya benim için bakmışlarrkızlar bu MerveeTunaa E esrAhsm ve asl1can hanımlarımız nerdeler acep ?
Canım çok iyi beslenmişsin aferin sana :)Menu bildirimi
Sabah:3 catal krem peynir 1 domates 2 kpk ekmgi...
Ogle:1 halley 1 etipuf..
Ara:3 dilim karpuz..
Aksam:biber ve patlicandan kozlenmis salata 1 brdk ayran..1,5 lt su..
Salata çok tok tutar aynı zamanda zayıflatır kase kase yiyebiliriz kuzum ama evet mideler küçülmüş :)akşam yemeği:
yaklaşık 210 kcal'lık salata
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
o değilde midem mi küçülüyor acaba salata çoktu kabul ediyorum ama yedikten sonra sanki çok çok yemişiz hissi olur ya ondan oldu
Tesekkur ederim..Canım çok iyi beslenmişsin aferin sana :)
Eti pufun cezasi sebze salatasi oldu.eti puf dışında senin diyetin de çok acımasızmış
Sebebi salatadaki lif orani olabilir...yesillik ve ciğ olmasindan dolayi..Salata çok tok tutar aynı zamanda zayıflatır kase kase yiyebiliriz kuzum ama evet mideler küçülmüş :)
Eti pufun cezasi sebze salatasi oldu.
Bence 1200 le baslayip yavas yavas duşseydin kilo verdikce gunluk kalori ihtiyaci dusuyo cunku..ben salataları ceza olarak görmem ya salata yemeyi sevdiğim için salata ağırlıklı besleniyorum zaten
800 kcal besleniyorum 3 gündür yarın 1200e yükseltsem mi ki bi süre daha 800 dolaylarında kalsam mı ki acaba?
ve bol bol yeşil çay içiyorum
Bence 1200 le baslayip yavas yavas duşseydin kilo verdikce gunluk kalori ihtiyaci dusuyo cunku..
Bence artır biraz daha. Sonra kilo vermen durursa azaltırsın. Sonra yine artırırsın öyle öyle gider kilolardediğin mantıklı aslında ama bu ayın başından beri zaten dikkat etmeye çalışıyorum
arada bi kızdım birilerine bayağı çikolataya abandım o yüzden ondan sonra 800e indirdim kaloriyi.
800 devam etmelimiyim napayım ben?
Canım bir çay bardağı süt iç akşam yemekten sonra bir porsiyon değil 2 porsiyobn içmiş olmuşsunakşam yemeğinden sonra(ara öğün3)
6 adet yeşil erik
1 bardak inek sütü tarçınlı
Canım o kadar az beslenmek su kaybına sebep olur yağdan gitmez sen 1500 le 1700 arasna çıkar tabi sağlıklı şeyler olsun kilo vermen durunca düşür sonra bi kaç gün sonra ödül günü yap öyle dengeleben salataları ceza olarak görmem ya salata yemeyi sevdiğim için salata ağırlıklı besleniyorum zaten
800 kcal besleniyorum 3 gündür yarın 1200e yükseltsem mi ki bi süre daha 800 dolaylarında kalsam mı ki acaba?
ve bol bol yeşil çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?