Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kız benimde hergün öğlene verdiydi ya et ya kbakla olacak dedii ben öyle verdim kilocuklarıı
sen uyabiliyorsan bırakma canım benm durumumdan ötürü mecburum

kız benimde hergün öğlene verdiydi ya et ya kbakla olacak dedii ben öyle verdim kilocuklarıı
sen uyabiliyorsan bırakma canım benm durumumdan ötürü mecburum

yok be bende bu ara bıraz saldm az yıyom o daha cok verıyor kızcak kesn ama raamzanda korkuyorum cok salarm dıe sn gdısı yapcam

Oh acılı acılı.. Afiyet olsun canikom :) çok acı yiyosun bak rahatsz etmesin seni
Yok yaa alışığım ben yani günde 10-15 biber bi de yoğurda acı biber ama ben zaten çok yerim

ben de haftada 1 yiyorum barbunya yani et yiyeceğim biröğün yerine barbunya

güzelim sen git devam ramazanda da liste al düğün var sonuçta ve sen faydasını görüyosun diyetisyenin herkesin tarzı farklı

akşam yemeği:
yaklaşık 210 kcal'lık salata
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

o değilde midem mi küçülüyor acaba salata çoktu kabul ediyorum ama yedikten sonra sanki çok çok yemişiz hissi olur ya ondan oldu

akşam yemeği:
yaklaşık 210 kcal'lık salata
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

o değilde midem mi küçülüyor acaba salata çoktu kabul ediyorum ama yedikten sonra sanki çok çok yemişiz hissi olur ya ondan oldu
Salata çok tok tutar aynı zamanda zayıflatır kase kase yiyebiliriz kuzum ama evet mideler küçülmüş :)

Ya kızlar ben menülerde neler yediğimi yazmak istemiyorum sanırım. Çok yemekten değil de yemeğin cinsi vs insanın canı çekebilir emzirenler var aramızda ondan. Uzun zamandır aklımdaydı aslında bu konu ama artık böyle bir karar vermek istedim

Bence 1200 le baslayip yavas yavas duşseydin kilo verdikce gunluk kalori ihtiyaci dusuyo cunku..

Bence 1200 le baslayip yavas yavas duşseydin kilo verdikce gunluk kalori ihtiyaci dusuyo cunku..

dediğin mantıklı aslında ama bu ayın başından beri zaten dikkat etmeye çalışıyorum
arada bi kızdım birilerine bayağı çikolataya abandım o yüzden ondan sonra 800e indirdim kaloriyi.
800 devam etmelimiyim napayım ben?

Bence artır biraz daha. Sonra kilo vermen durursa azaltırsın. Sonra yine artırırsın öyle öyle gider kilolar

Canım o kadar az beslenmek su kaybına sebep olur yağdan gitmez sen 1500 le 1700 arasna çıkar tabi sağlıklı şeyler olsun kilo vermen durunca düşür sonra bi kaç gün sonra ödül günü yap öyle dengele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…