Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Sağol lokurum moralin için ama o kilolar o listeyle gitti son günlerde ben değiştirmeye başladım umarım böyle de gider hazır 6 rakamlara inecekken üstelik. haa çocuğumdan hiç bişey önemli dğil ama artık kendimi böyle de kabul edemiyorum. şu 600 gr. gitse gene razıyım umarım gider. Barbunya aşktır yaa üniversiteden beri çok severim konserve :)

Ama mesela geçen haftada makarna lahmacun fala yedin arada yine gitti 900 bence sağlıklı şeylerden bol bol yersen hiçbişey olmaz verirsin:dua:

evet bende seviyorum nescafe ama portakal yapıyo bizi iyice. türk kahvesi telvesi ile iyice ovalayıp duruyacan bu yüz içinde geçerli peeling etkisi yapıyor
aa bak yüzüme yapıyorum hakkaten bebek gibi yapıyo ama bacaklara denemedim bir de öyle deniyim bakıyım sağol kuzum:KK37:

aa bak yüzüme yapıyorum hakkaten bebek gibi yapıyo ama bacaklara denemedim bir de öyle deniyim bakıyım sağol kuzum:KK37:

bende bayağı oldu yapamıyorum onu bırak yüz tüylerimi almak için evde zaman zor yaratıyorum :) ama bende başliciğimm dün akşam 15 dk gözlerden uyku aka aka 12 de spor yaptım workout karın kasları dehşet ya alev alev karnım yanıyor resmen 15 dk zor yaptım :KK48:

bende bayağı oldu yapamıyorum onu bırak yüz tüylerimi almak için evde zaman zor yaratıyorum :) ama bende başliciğimm dün akşam 15 dk gözlerden uyku aka aka 12 de spor yaptım workout karın kasları dehşet ya alev alev karnım yanıyor resmen 15 dk zor yaptım :KK48:

Ben de anca yürüyorum işte 4 gün falan bi de 3 gün dambıl kol kollar incelsin yaa :mad:

1buçuk saat dışarda alışveriş vs. yürüyüş yaptım 1 saat ya da yarım saat yürüyüş yerine geçer mi ki?
bu gün okul yoktu ondan dolayı ben de boş yürümek istemedim tek başıma alışveriş yaptım.

Evet o kollar gidince rahatız insanı onlar kkilolu gösteriyor hep bence
evet ne yazık ki ve benimkiler de dombik baya hiç bu kilonun kolu değil yani:KK45: genetik ama bizim her iki tarafın da kolları dolma
1buçuk saat dışarda alışveriş vs. yürüyüş yaptım 1 saat ya da yarım saat yürüyüş yerine geçer mi ki?
bu gün okul yoktu ondan dolayı ben de boş yürümek istemedim tek başıma alışveriş yaptım.

hiç hareket etmemektense iyi tabii bulduğun her fırsatı değerlendirmek lazım normal zamandaki hareketi artırmak gerekli merdiven ev işi boş zamanda yürüyüş yani ne yapsak kar:KK37:

Şincik dut malum küçük bişey ve diş kovuğuna gitmiyor bi tanesi 1 kase dolusu yemek gibi meselaaa :ıslık:

Bir tabak dut 100 kalori falanmış yani hiçbişey 1 muz kadar mesela sonuçta meyve ya ne kadar kötü olabilir 1 kase çok normal bence ara öğün için ama meyve beni tek yiyince acıktıyo yanında süt yoğurtyemek daha iyi oluyo kuzum

Öğlen yemeğim : 1 porsiyon konserve barbunya, sabah yapmış olduğum 150 gr tavuk ızgara, marul salatası, 1 dilim tb ekmeği 3 çatallıkta makarnaa. işyerine taşıdım bugün.. Bu arada diyetisyene gitmekten bende vazgeçtim listesi basit ve iyiydi ama sütüm azaldı kızlar her öğün hep bişey ekliyorum listedekiler yerine o yüzden gitmeye gerek kalmadı. Emziriyo olmam bi çok şeyi engelliyor bende 3-4 ay daha böyle artık
enaaa herkez bırakdı dıyetsyenı ben bu hafta gıtcem bıde ramazanda bı lıste alırım daha gıtmem dıorum ama bakıcam raamzanda alırsam gıderım cnku 1 ay kalıyor dugune
Sağol lokurum moralin için ama o kilolar o listeyle gitti son günlerde ben değiştirmeye başladım umarım böyle de gider hazır 6 rakamlara inecekken üstelik. haa çocuğumdan hiç bişey önemli dğil ama artık kendimi böyle de kabul edemiyorum. şu 600 gr. gitse gene razıyım umarım gider. Barbunya aşktır yaa üniversiteden beri çok severim konserve :)

evet bende seviyorum nescafe ama portakal yapıyo bizi iyice. türk kahvesi telvesi ile iyice ovalayıp duruyacan bu yüz içinde geçerli peeling etkisi yapıyor

bende barbunya cok sevıyorum ama yasak :( butun baklagıller ysemde haftada 1 verıyor

Back