- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.741
Olursun cnm 2 kilo verilir tabidayanamadım bu gün tartıldım ve 64.0
24.05.2016'ya kadar tartılmayacağım bundan sonrasında haftada 1 tartılmayı düşünüyorum
sabah kahvaltım: 2 yumurta haşlanmış ,2 küçük domates ,1 salatalık ,yeşil çay limonlu
sanırım 1 aya 62ye rahatlıkla inebileceğim =)
dayanamadım bu gün tartıldım ve 64.0
24.05.2016'ya kadar tartılmayacağım bundan sonrasında haftada 1 tartılmayı düşünüyorum
sabah kahvaltım: 2 yumurta haşlanmış ,2 küçük domates ,1 salatalık ,yeşil çay limonlu
sanırım 1 aya 62ye rahatlıkla inebileceğim =)
64 ıyımıs canım ama sen aaz yıyordun sanırım ama yumurta 2 ıyıy olmus
eveet ama tavada yani biraz özensiz oldu çünkü çok acıkmıltım eve geldiğimdeCanımm müthiiişsin ya valla bravo canım çekti kendin közledn dmi
Günaydın hatunlar. Bugün hava kapalı ve kendimi kuyunun dibini boylamış hissediyorum niyeyse.
Nyse yediklerimi yazayım. Dün akşam 3 kaşık yayla çorbası ve 1,5 porsiyon mantarlı kırmızı biberli makarna yedim ekmek yemedim 2 dilimde karpuz.
Bugün: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeyin, 3 yaprak marul, 1 tk tereyağ, 1 yk bal, 2 dilim tam buğday ekmeği++++ Luppo E esrAhsm ah esra ah
günaydınnn sekerler
sabah kahvaltım
2 etımek
1 yumurta
lor peynır
salatalık bıberdoydum ya cok acıkmısım aksam bısey yemeıyıcınce
Bebeğim hemen sayayım nereli olduğumu : Annem ordu akkuş babam çorum kargı eşim Çanakkale li ama ben ordulularla büyüdüm ve çok severim. + Gürcü göçmenliğimizde var
Canım bunlar çok az değil mi vücut kendini kitler böyle
O eşine göre değişir adamla sevgili gibiysen film izlerken atıştırıp börekler yapıp devamlı dışarılarda yemeğe götürülürsen kilo alırsınAdam tam bi kocadır ev işi çocuk çoluk hep hizmetçi yerine kendini sokarsan kilo verirsin bir de öküzle evliysen tabii
tabikii o ünvanı veremeyiz kimseleree :) bence de hazırlıklı ol lokur çünkü sen maharatlı bi hatunsun illaki kocişe yapıcan derken beraber yemekten çok zevk alıcaksın bu da sana kilo olarak dönecek ama baştan ipi sıkı tut o yüzden
Kızzz sütlü kahvene şeker ilave ediyo musun sen :)
He tmm balım :)hayırr tabisiki ben zaten kahve çay falan şekersiz içerdim diyetten değilyani ama bazen bal koyuyorum kokusu hoşuma gidiyo neskafede
Yok yok ben çok yemiyorum kendimi ispatlamaya çalışıyorum sanki
SAOL TATLım benımınsan ıstıyor dun bende kuruyemıs yedm aksam yemek yemedm kınada geldı yuıttum cok acıkdım kola vardı ıcmem dedm onun yerne pasta yerm daha ıyı
yok kuzu cekıstırmedk ya aysun yıyom dıınce luppoyu senden ogrendk hıc almam ben ole hep bellı baslı alırım en sevdıgımde bıskıremdır
Günaydınn tatlişkolaarr
Kahvaltım ( hala devam ediyorum)@seyrekyagmur cum
2 kk süzme peynir
2 dilim tb ekmeği
1 büyük domates
2 çarli biber
1 fincan sütlü neskayfe
eveet ama tavada yani biraz özensiz oldu çünkü çok acıkmıltım eve geldiğimde
haydeee lippoyaaa geeelll lippooolaaar tazeeee
Afiyet olsun balımmm
hı hıgerçi biz 6 yldır beraberiz ve zaten kendisine yemekler yaparım ve beraber de yeriz öyle aldım zaten iyice sanırım o aşamayı atlattım benim için tehlike hamilelik ve emzirme olur bundan sonra sanki
hayırr tabisiki ben zaten kahve çay falan şekersiz içerdim diyetten değilyani ama bazen bal koyuyorum kokusu hoşuma gidiyo neskafede
Kesinlikle pasta hatta 2 dilimbiskremi bende severim önce kenarları sonra ortası
hala devam ediyorsan saorun yok lokurumnescafe selülit yapyomuş hacı ama bende içiyorum sanki az varmış gibi
kızlar selülit için ne yapmak gerek
yeşil çay içmek ve zayıflamak sanırım selülitleri azaltmaz ve ben çok çok selülitliyim üst bacağım da çok kalın alt bacak normal ve çatlaklar için felan bi tavsiyeniz var mı?evet çatlaklarım da var :/
Ben hic enginar yemedim ya tadi nasil.bide cok saglikli diyolar :)Ben de az önce 5-6 kaşık enginar yemeğiyle yarım dilim ekmek yedim amaa ondan önce birkaç cips be 2-3 tatlı kaşığı pudingli kek yedim :) neyseki durdurdum kendimi abartmadan. O yüzden yemek yiyim en iyisi dedim :)
Öğlen yemeğim : 1 porsiyon konserve barbunya, sabah yapmış olduğum 150 gr tavuk ızgara, marul salatası, 1 dilim tb ekmeği 3 çatallıkta makarnaa. işyerine taşıdım bugün.. Bu arada diyetisyene gitmekten bende vazgeçtim listesi basit ve iyiydi ama sütüm azaldı kızlar her öğün hep bişey ekliyorum listedekiler yerine o yüzden gitmeye gerek kalmadı. Emziriyo olmam bi çok şeyi engelliyor bende 3-4 ay daha böyle artık
zararından neresinden dönsek kar işteBen de az önce 5-6 kaşık enginar yemeğiyle yarım dilim ekmek yedim amaa ondan önce birkaç cips be 2-3 tatlı kaşığı pudingli kek yedim :) neyseki durdurdum kendimi abartmadan. O yüzden yemek yiyim en iyisi dedim :)
Ben hic enginar yemedim ya tadi nasil.bide cok saglikli diyolar :)
yaa evet de günde bi fincan içiyorum o da keyif yani selülit de var bende de biraz ama kahve telvesiyle ovucaz mı işe yarıyo mu
Kesinlikle pasta hatta 2 dilimbiskremi bende severim önce kenarları sonra ortası
hala devam ediyorsan saorun yok lokurumnescafe selülit yapyomuş hacı ama bende içiyorum sanki az varmış gibi
Ben de hayatımda 2.kez yedim yani ama güzel :)Ben hic enginar yemedim ya tadi nasil.bide cok saglikli diyolar :)
heheheheh aynen 2 dılım of of pastalar
bende ole yerdım onceden ay ne gzl cok severm ver bı paket yerım
Afiyet olsun canım benim konserve barbunya ben de yiyiorum çok seviyorum fena da olmuyo bence yani
yani veriyosund a ama hafta 900-1 gitse daha ne kuzum yaa
zararından neresinden dönsek kar işte
Ben çok severim çok doyurucu ve lezzetli bence sebze seven biri sever yani
yaa evet de günde bi fincan içiyorum o da keyif yani selülit de var bende de biraz ama kahve telvesiyle ovucaz mı işe yarıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?