Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Olursun cnm 2 kilo verilir tabi

64 ıyımıs canım ama sen aaz yıyordun sanırım ama yumurta 2 ıyıy olmus

Canımm müthiiişsin ya valla bravo canım çekti kendin közledn dmi
eveet ama tavada yani biraz özensiz oldu çünkü çok acıkmıltım eve geldiğimde

haydeee lippoyaaa geeelll lippooolaaar tazeeee

günaydınnn sekerler

sabah kahvaltım
2 etımek
1 yumurta
lor peynır
salatalık bıber doydum ya cok acıkmısım aksam bısey yemeıyıcınce

Afiyet olsun balımmm

hı hı gerçi biz 6 yldır beraberiz ve zaten kendisine yemekler yaparım ve beraber de yeriz öyle aldım zaten iyice sanırım o aşamayı atlattım benim için tehlike hamilelik ve emzirme olur bundan sonra sanki

Kızzz sütlü kahvene şeker ilave ediyo musun sen :)

hayırr tabisiki ben zaten kahve çay falan şekersiz içerdim diyetten değilyani ama bazen bal koyuyorum kokusu hoşuma gidiyo neskafede

Yok yok ben çok yemiyorum kendimi ispatlamaya çalışıyorum sanki

Kesinlikle pasta hatta 2 dilim biskremi bende severim önce kenarları sonra ortası

Günaydınn tatlişkolaarr

Kahvaltım ( hala devam ediyorum) @seyrekyagmur cum

2 kk süzme peynir

2 dilim tb ekmeği

1 büyük domates

2 çarli biber

1 fincan sütlü neskayfe

hala devam ediyorsan saorun yok lokurum nescafe selülit yapyomuş hacı ama bende içiyorum sanki az varmış gibi

temam o zaman orda sıkıntısı yoksa problem yok biz ilkkez biraraya gelince biraz buldumcuk olduk bi de askerlik sonrası hemen evlenince

kızlar selülit için ne yapmak gerek
yeşil çay içmek ve zayıflamak sanırım selülitleri azaltmaz ve ben çok çok selülitliyim üst bacağım da çok kalın alt bacak normal ve çatlaklar için felan bi tavsiyeniz var mı?evet çatlaklarım da var :/

Kesinlikle pasta hatta 2 dilim biskremi bende severim önce kenarları sonra ortası

hala devam ediyorsan saorun yok lokurum nescafe selülit yapyomuş hacı ama bende içiyorum sanki az varmış gibi

heheheheh aynen 2 dılım of of pastalar
bende ole yerdım onceden ay ne gzl cok severm ver bı paket yerım

canım onun çözüm dedikleri hem yüzeysel maalesef çatlaklara çözüm yok. Selülit spor bol bu bir de türk kahvesi telvesi :)

Öğlen yemeğim : 1 porsiyon konserve barbunya, sabah yapmış olduğum 150 gr tavuk ızgara, marul salatası, 1 dilim tb ekmeği 3 çatallıkta makarnaa. işyerine taşıdım bugün.. Bu arada diyetisyene gitmekten bende vazgeçtim listesi basit ve iyiydi ama sütüm azaldı kızlar her öğün hep bişey ekliyorum listedekiler yerine o yüzden gitmeye gerek kalmadı. Emziriyo olmam bi çok şeyi engelliyor bende 3-4 ay daha böyle artık

Ben de az önce 5-6 kaşık enginar yemeğiyle yarım dilim ekmek yedim amaa ondan önce birkaç cips be 2-3 tatlı kaşığı pudingli kek yedim :) neyseki durdurdum kendimi abartmadan. O yüzden yemek yiyim en iyisi dedim :)

Ben hic enginar yemedim ya tadi nasil.bide cok saglikli diyolar :)

Afiyet olsun yemeğini yiyenleree

benim daha 2 saatim var ama acıkmadım yeşil çay yudumluyorum

Afiyet olsun canım benim konserve barbunya ben de yiyiorum çok seviyorum fena da olmuyo bence yani

yani veriyosund a ama hafta 900-1 gitse daha ne kuzum yaa

zararından neresinden dönsek kar işte
Ben hic enginar yemedim ya tadi nasil.bide cok saglikli diyolar :)

Ben çok severim çok doyurucu ve lezzetli bence sebze seven biri sever yani

yaa evet de günde bi fincan içiyorum o da keyif yani selülit de var bende de biraz ama kahve telvesiyle ovucaz mı işe yarıyo mu

heheheheh aynen 2 dılım of of pastalar
bende ole yerdım onceden ay ne gzl cok severm ver bı paket yerım

Sağol lokurum moralin için ama o kilolar o listeyle gitti son günlerde ben değiştirmeye başladım umarım böyle de gider hazır 6 rakamlara inecekken üstelik. haa çocuğumdan hiç bişey önemli dğil ama artık kendimi böyle de kabul edemiyorum. şu 600 gr. gitse gene razıyım umarım gider. Barbunya aşktır yaa üniversiteden beri çok severim konserve :)

yaa evet de günde bi fincan içiyorum o da keyif yani selülit de var bende de biraz ama kahve telvesiyle ovucaz mı işe yarıyo mu

evet bende seviyorum nescafe ama portakal yapıyo bizi iyice. türk kahvesi telvesi ile iyice ovalayıp duruyacan bu yüz içinde geçerli peeling etkisi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…