Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

günaydınnn sekerler

sabah kahvaltım
2 etımek
1 yumurta
lor peynır
salatalık bıber doydum ya cok acıkmısım aksam bısey yemeıyıcınce

Afiyet bal şeker olsun canımmm iyi az ve öz. etimek ekmek yerine geçiyor mu gerçekten merak ettim olmadı bende deneyeyim. ayrıca attın mı göbecikler

Günaydın herkese nasılsınız kızlar uzun bi kaç gündür yazamadım ama bundan sonra daha sık yazıcam diyetide boşlamıştım kızlar yarım kilo aldım tekrar diyete devam

Bırakma sakın bunca emeğine yazık olur hemen geri alırsın çünküü devam bizimlee

gunaydnn tatlım esra luppoyu bıraktı sen mı basladın bakalım

aksamada 1,5 porsıyon cok dııl mı kız makarnaya

canım dıyetsyen arada verıyor 1 dılım etımek yarım ekmek dedı bana tadı da gzl ben sevıyorum kolayda ıoluyor ben soguk ekmek yemıyorum ekmegı kızartcagıma
göbecık atmam mı az da olsa attım canımhala kulklarım tıkalı seslerden.

bende bu arada rizelıyım :)[/QUOTE]

Bakın hele şunlara :) yine Luppoyla beni çekiştirmişler asl1can seyrekyagmur
Valla bu aralar evde yok ondan yemiyorum o Luppocukları :)
Ben de 2 dl ekmekle güzel bir kahvaltı yaptım. Benim kociş izinde bu hafta,o yüzden geçiştirmeye gelmicek artık kahvaltıları o evdeyken pek abur cubura saldırmıyorum can sıkıntısı olmadığı için :)

gunaydnn tatlım esra luppoyu bıraktı sen mı basladın bakalım

aksamada 1,5 porsıyon cok dııl mı kız makarnaya

Ama ekmek yemedim kuzum ve çok acıkmıştım ne yalan diyeyim :) he ya hep esranın yüzünden ama yumuşak yumuşak iyi gidiyor sabah kendimi mutsuz hissedince öyle yiyiverdim bu arada rizelileri çok severim arkadaşlarım var 2 denee

oh iyi olmuş sana geçiştirme tabii kocişler olunca da çok yiyoruz anacım napcaz böyle

SAOL TATLım benım ınsan ıstıyor dun bende kuruyemıs yedm aksam yemek yemedm kınada geldı yuıttum cok acıkdım kola vardı ıcmem dedm onun yerne pasta yerm daha ıyı

yok kuzu cekıstırmedk ya aysun yıyom dıınce luppoyu senden ogrendk hıc almam ben ole hep bellı baslı alırım en sevdıgımde bıskıremdır

Günaydınn tatlişkolaarr

Kahvaltım ( hala devam ediyorum) @seyrekyagmur cum

2 kk süzme peynir

2 dilim tb ekmeği

1 büyük domates

2 çarli biber

1 fincan sütlü neskayfe

dayanamadım bu gün tartıldım ve 64.0
24.05.2016'ya kadar tartılmayacağım bundan sonrasında haftada 1 tartılmayı düşünüyorum
sabah kahvaltım: 2 yumurta haşlanmış ,2 küçük domates ,1 salatalık ,yeşil çay limonlu
sanırım 1 aya 62ye rahatlıkla inebileceğim =)

Günaydınn tatlişkolaarr

Kahvaltım ( hala devam ediyorum) @seyrekyagmur cum

2 kk süzme peynir

2 dilim tb ekmeği

1 büyük domates

2 çarli biber

1 fincan sütlü neskayfe
Kızzz sütlü kahvene şeker ilave ediyo musun sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…