- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.721
günaydınnn sekerler
sabah kahvaltım
2 etımek
1 yumurta
lor peynır
salatalık bıberdoydum ya cok acıkmısım aksam bısey yemeıyıcınce
Günaydın herkese nasılsınız kızlar uzun bi kaç gündür yazamadım ama bundan sonra daha sık yazıcam diyetide boşlamıştım kızlar yarım kilo aldımtekrar diyete devam
Aynen canım devammm :)Afiyet bal şeker olsun canımmm iyi az ve öz. etimek ekmek yerine geçiyor mu gerçekten merak ettim olmadı bende deneyeyim. ayrıca attın mı göbecikler
Bırakma sakın bunca emeğine yazık olur hemen geri alırsın çünküü devam bizimlee
Günaydın hatunlar. Bugün hava kapalı ve kendimi kuyunun dibini boylamış hissediyorum niyeyse.
Nyse yediklerimi yazayım. Dün akşam 3 kaşık yayla çorbası ve 1,5 porsiyon mantarlı kırmızı biberli makarna yedim ekmek yemedim 2 dilimde karpuz.
Bugün: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeyin, 3 yaprak marul, 1 tk tereyağ, 1 yk bal, 2 dilim tam buğday ekmeği++++ Luppo
aynen canim sanirim oyleYeme canım sorun kalmaz her şey hafif sağlıklı beslenmekle oluyor inan ki
gunaydnn tatlım esra luppoyu bıraktı sen mı basladın bakalım
aksamada 1,5 porsıyon cok dııl mı kız makarnaya
Bakın hele şunlara :) yine Luppoyla beni çekiştirmişlerasl1can seyrekyagmur
Valla bu aralar evde yok ondan yemiyorum o Luppocukları :)
Ben de 2 dl ekmekle güzel bir kahvaltı yaptım. Benim kociş izinde bu hafta,o yüzden geçiştirmeye gelmicek artık kahvaltılarıo evdeyken pek abur cubura saldırmıyorum can sıkıntısı olmadığı için :)
Yok yok ben çok yemiyorum kendimi ispatlamaya çalışıyorum sankioh iyi olmuş sana geçiştirme tabii kocişler olunca da çok yiyoruz anacım napcaz böyle
Afiyet olsun cnm :)Gunaydin canlar 45 dk yuruyus ardindanda 1 kase baharali yulaf ezmeli yogurt yedim
oh iyi olmuş sana geçiştirme tabii kocişler olunca da çok yiyoruz anacım napcaz böyle
AYni dert bendede var kuzum esim yanimda olunca ben kendimi tutuyorumda esim yemedigimi gorunce kiziyor ben yemek zorunda kaliom :)oh iyi olmuş sana geçiştirme tabii kocişler olunca da çok yiyoruz anacım napcaz böyle
Ya kızsın nolcak alışıcak illaki.AYni dert bendede var kuzum esim yanimda olunca ben kendimi tutuyorumda esim yemedigimi gorunce kiziyor ben yemek zorunda kaliom :)
Ama ekmek yemedim kuzum ve çok acıkmıştım ne yalan diyeyim :) he ya hep esranın yüzünden ama yumuşak yumuşak iyi gidiyor sabah kendimi mutsuz hissedince öyle yiyiverdim bu arada rizelileri çok severim arkadaşlarım var 2 denee
Bakın hele şunlara :) yine Luppoyla beni çekiştirmişlerasl1can seyrekyagmur
Valla bu aralar evde yok ondan yemiyorum o Luppocukları :)
Ben de 2 dl ekmekle güzel bir kahvaltı yaptım. Benim kociş izinde bu hafta,o yüzden geçiştirmeye gelmicek artık kahvaltılarıo evdeyken pek abur cubura saldırmıyorum can sıkıntısı olmadığı için :)
Zaten ben bos konusuom sen bildigini yapion diyor :)Ya kızsın nolcak alışıcak illaki.
Sen çok az yiyosan kızar az daha fazla ye cnmZaten ben bos konusuom sen bildigini yapion diyor :)
Kızzz sütlü kahvene şeker ilave ediyo musun sen :)Günaydınn tatlişkolaarr
Kahvaltım ( hala devam ediyorum)@seyrekyagmur cum
2 kk süzme peynir
2 dilim tb ekmeği
1 büyük domates
2 çarli biber
1 fincan sütlü neskayfe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?