- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.701
Vall pek içmeyiz ama evde vardı canım çekti içtim tatlım :) sürekli olan bişey değil zatenBak nak sav
Bak bak sevunmasinida yapiyor :) seni seni.icin yandiysa soguk su ic hem gobek gider hemde icin sogur :)
Off közlenmiş bibere bayılıyorum ya sarımsaklı yoğurtla oldu mu bi de.. MmmmmmmmAkşam yemeğim
Bol miktarda közlenmiş biber
Pul biberli limonlu yoğurt
1 dilim ekmek
Kız yok bence gayet iyi her zaman yapmasında arada olur böylekız bune ac dolasıyosun resmen cok saglıksız geldı bana
Canımm müthiiişsin ya valla bravo canım çekti kendin közledn dmiAkşam yemeğim
Bol miktarda közlenmiş biber
Pul biberli limonlu yoğurt
1 dilim ekmek
Kız alma evlenince direk hamile kal sonra alay oz aman 50 olsam alsam bi 10 60la hamile kalsam oyy dur yaa sevmedim bu hesapları hayırlısı bakalım ya müdür genelde kadınlar zaten
Yeme canım sorun kalmaz her şey hafif sağlıklı beslenmekle oluyor inan kicok yemiorum aslinda ekmegide cok yemem ama hamur isi kek pasta cok seviyorum sorun orda ama yemiycem tabiki artik onlaeida
Iyi iyi tatlim bir yerde okumustum 1su bardagi kolanin zararini oldurmek icin 20su bardagi su icmen gerekiyormus cok sasirmistim :)Vall pek içmeyiz ama evde vardı canım çekti içtim tatlım :) sürekli olan bişey değil zaten
BenDe bayilirim kozlenmis bibere sabahta ben yemistim :)Canımm müthiiişsin ya valla bravo canım çekti kendin közledn dmi
Geldim şekerim☺pes ettim denilemez ama artık iddialı da değilimkokulusabun kız nerdesın sen pes mı ettın bakım.
Yok yok birakma canim sadece duraksamis bu hafta dikkat et bak gidecek yavas yavas.Geldim şekerim☺pes ettim denilemez ama artık iddialı da değilim
tüm hevesim kaçtı istediğim gibi gitmiyo maalesef. Kaçamak denilen şeyle bile hiç aram yoktuama kilo alıyorum haala
yediklerime dikkat ediyorum yinede.
sağlık olsun ne yapalımböyle sonlanır benim macera
Canım niye öyle hemen pes ediyosun bakim hemen pes edilirmi daha başlayalı ne kadar oldu yapma nolur bak 3 tane bebişin var maşallah onlarla çıtır anne olarak gezceksin pes etmek yok :)Geldim şekerim☺pes ettim denilemez ama artık iddialı da değilim
tüm hevesim kaçtı istediğim gibi gitmiyo maalesef. Kaçamak denilen şeyle bile hiç aram yoktuama kilo alıyorum haala
yediklerime dikkat ediyorum yinede.
sağlık olsun ne yapalımböyle sonlanır benim macera
Kesinlikle spor yapmaliyizda brn hangi vskitte tapic bilmiyorum..merhaba bende 8 kılo verdım aama bel sımıt ya hareket yapmaya baslamalıyız.
ben vejeteryanımda :/
ancak yumurta süt yoğurt felan yiyebiliyorum bir de lahmacun felan oda salatasını çok çok koymak kaydıyla
heheheheeh laflara gel ya
nerelısınız bakım karadenız falan dırkennn
bu gün sabah kahvaltısında:
2 yumurta
1 salatalık
1 domates
kahvaltıdan sonra 25 dk yürüyüş
öğle yemeği:
form biskuvi kepekli olanlardan 1 paket
akşam yemeğinden önce 25 dk yürüyüş
akşam yemeği:
3 domates
1 salatalık
1 bardak ayran
eti form kepekli biskuvi 1 paket
ve sigarayı bırakmaya çalışıyorum 2buuk sigara içtim. son sigarayı içemedim yarıda söndürdüm.
evlenince asıl kilo verilir der benim annem ama bilemedim şimdi neden kilo alınır ki?
ay oz aman 50 olsam alsam bi 10 60la hamile kalsam oyy dur yaa sevmedim bu hesapları hayırlısı bakalım ya müdür genelde kadınlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?