Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kokulusabun kokulusabun kız nerdesın sen pes mı ettın bakım.
Geldim şekerim☺pes ettim denilemez ama artık iddialı da değilim:KK57:
tüm hevesim kaçtı istediğim gibi gitmiyo maalesef. Kaçamak denilen şeyle bile hiç aram yoktu :KK64: ama kilo alıyorum haala
yediklerime dikkat ediyorum yinede.
sağlık olsun ne yapalım :KK61: böyle sonlanır benim macera:KK25:

tüm hevesim kaçtı istediğim gibi gitmiyo maalesef. Kaçamak denilen şeyle bile hiç aram yoktu :KK64: ama kilo alıyorum haala
Yok yok birakma canim sadece duraksamis bu hafta dikkat et bak gidecek yavas yavas.

Canım niye öyle hemen pes ediyosun bakim hemen pes edilirmi daha başlayalı ne kadar oldu yapma nolur bak 3 tane bebişin var maşallah onlarla çıtır anne olarak gezceksin pes etmek yok :)

ben vejeteryanımda :/
ancak yumurta süt yoğurt felan yiyebiliyorum bir de lahmacun felan oda salatasını çok çok koymak kaydıyla

sebze agırlıklı ye o zamn ıyı lahmacun yıyosun sen peymacun al (:

ay et yenmez mı ya :):):)

Günaydın hatunlar. Bugün hava kapalı ve kendimi kuyunun dibini boylamış hissediyorum niyeyse.
Nyse yediklerimi yazayım. Dün akşam 3 kaşık yayla çorbası ve 1,5 porsiyon mantarlı kırmızı biberli makarna yedim ekmek yemedim 2 dilimde karpuz.

Bugün: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeyin, 3 yaprak marul, 1 tk tereyağ, 1 yk bal, 2 dilim tam buğday ekmeği++++ Luppo E esrAhsm ah esra ah :KK14:

Son düzenleme:
heheheheeh laflara gel ya :-)

nerelısınız bakım karadenız falan dırkennn

Bebeğim hemen sayayım nereli olduğumu : Annem ordu akkuş babam çorum kargı eşim Çanakkale li ama ben ordulularla büyüdüm ve çok severim. + Gürcü göçmenliğimizde var

bu gün sabah kahvaltısında:
2 yumurta
1 salatalık
1 domates
kahvaltıdan sonra 25 dk yürüyüş

öğle yemeği:
form biskuvi kepekli olanlardan 1 paket

akşam yemeğinden önce 25 dk yürüyüş
akşam yemeği:
3 domates
1 salatalık
1 bardak ayran
eti form kepekli biskuvi 1 paket

ve sigarayı bırakmaya çalışıyorum 2buuk sigara içtim. son sigarayı içemedim yarıda söndürdüm.

Canım bunlar çok az değil mi vücut kendini kitler böyle

evlenince asıl kilo verilir der benim annem ama bilemedim şimdi neden kilo alınır ki?

O eşine göre değişir adamla sevgili gibiysen film izlerken atıştırıp börekler yapıp devamlı dışarılarda yemeğe götürülürsen kilo alırsın :KK22: Adam tam bi kocadır ev işi çocuk çoluk hep hizmetçi yerine kendini sokarsan kilo verirsin bir de öküzle evliysen tabii :KK14:
:KK17::KK17::KK17::KK17: ay oz aman 50 olsam alsam bi 10 60la hamile kalsam oyy dur yaa sevmedim bu hesapları:KK70::KK70: hayırlısı bakalım:KK69::KK69: ya müdür genelde kadınlar zaten :KK45:

tabikii o ünvanı veremeyiz kimseleree :) bence de hazırlıklı ol lokur çünkü sen maharatlı bi hatunsun illaki kocişe yapıcan derken beraber yemekten çok zevk alıcaksın bu da sana kilo olarak dönecek ama baştan ipi sıkı tut o yüzden :KK76:

Back