- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.681
Ama benim bebikim yok ki tamamen pisboğazlıktan işte bir iki seneye olunca bebik inşallah az kiloyla başlıyım diyeyani yaşım da var sonra zor olur vermek diye kendmce önlemler alıyorum
ama bebikin olsa da sen çabuk inersin benim kocamın bi lafı var kadın dediğin duvara vurdun mu geri gelecek derama her türlü evlenince kilo alıcaksın o kaçınılmazmış onu anladım bir de kocan zayıfsaa özellikle
Duvara vurdun mu geri gelecekiyiymiş test ederler artık evlenince kilo alınıyo di mi yaa ben tedbirimi alıyım bari
test etsin bakam hey gidi hey karadeniz uşağı var buradaa ama genelde benim sözüm geçer evde zaten aramızda 5 yaş var kendisiylee seninle yaşıt ama müdür benim64 ile evlenip 10 ay sonra 71 ile hamile kaldım sen düşün anlayacağın bunlar doğum kilosu değil onlar çoooktan gittii ben hala cicim ayı kilosunu vermeye uğraşıyorum
bu gün sabah kahvaltısında:
2 yumurta
1 salatalık
1 domates
kahvaltıdan sonra 25 dk yürüyüş
öğle yemeği:
form biskuvi kepekli olanlardan 1 paket
akşam yemeğinden önce 25 dk yürüyüş
akşam yemeği:
3 domates
1 salatalık
1 bardak ayran
eti form kepekli biskuvi 1 paket
ve sigarayı bırakmaya çalışıyorum 2buuk sigara içtim. son sigarayı içemedim yarıda söndürdüm.
kız bune ac dolasıyosun resmen cok saglıksız geldı bana
evet az önce kalorisine baktım 715 kcal almışım bu gün sadece.
1-2 gün ödem atmaya çalışsam böyle sonra başka şeyler de yemeye başlasam falan?
dene bakalım ama az yanı ıyı dııl bu kdr kesmek sonra yersen gerı alırsn bıskuvu alcagna sebze ye ızgara ye
Duvara vurdun mu geri gelecekiyiymiş test ederler artık evlenince kilo alınıyo di mi yaa ben tedbirimi alıyım bari
test etsin bakam hey gidi hey karadeniz uşağı var buradaa ama genelde benim sözüm geçer evde zaten aramızda 5 yaş var kendisiylee seninle yaşıt ama müdür benim64 ile evlenip 10 ay sonra 71 ile hamile kaldım sen düşün anlayacağın bunlar doğum kilosu değil onlar çoooktan gittii ben hala cicim ayı kilosunu vermeye uğraşıyorum
cok yemiorum aslinda ekmegide cok yemem ama hamur isi kek pasta cok seviyorum sorun orda ama yemiycem tabiki artik onlaeidaCanım ya kilo vermek sabır işi öyle hemen gitmiyor benim 1 ayda 6 kilo gitti işte bir ayı bir hafta geçti bi kilo daha gitti yabaş yavaş gidiyor :) boğazı tutmak mesele çok mu yiyorsun beslennçme düzenin nasıl
anim sigarayI birakmaya calismana cok sevindim ama sabah yuruyusunu kahvaltidan once yap daha iyi etkisini gorursun :)bu gün sabah kahvaltısında:
2 yumurta
1 salatalık
1 domates
kahvaltıdan sonra 25 dk yürüyüş
öğle yemeği:
form biskuvi kepekli olanlardan 1 paket
akşam yemeğinden önce 25 dk yürüyüş
akşam yemeği:
3 domates
1 salatalık
1 bardak ayran
eti form kepekli biskuvi 1 paket
ve sigarayı bırakmaya çalışıyorum 2buuk sigara içtim. son sigarayı içemedim yarıda söndürdüm.
Ay tatlim tamam dugunundede at sonra o gobek gitsin kalmasin :)kız göbek ataymda nıe ole dıon dügünümde napıcam sonra
okula giderken minibüse binmiyorum sonra direkt derse giriyorum ondan dolayı kahvaltıdan sonra :)C
anim sigarayI birakmaya calismana cok sevindim ama sabah yuruyusunu kahvaltidan once yap daha iyi etkisini gorursun :)
Tesekkur ediyorum canim.tabi ilgi gosteririm zayiflamaya calisan herkese yardimim dokunursa cok sevinirim :)okula giderken minibüse binmiyorum sonra direkt derse giriyorum ondan dolayı kahvaltıdan sonra :)
bu arada ilgin için teşekkürler 78den 63lere inmişsin tebrik ediyorum :)
Bak bak sevunmasinida yapiyor :) seni seni.icin yandiysa soguk su ic hem gobek gider hemde icin sogur :)Selam gençlik :) akşam yemeğim:
5-6 kaşık bulgurlu semizotu yemeği üstüne sarımsaklı yoğurt,1 dl ekmek ve yarım bardaktan biraz fazla kola :) içim yandı bugün dışarıda mahvoldum. Kalori yaktım bayağı 2 gündür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?