Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Öğle yemeğim de sabah kahvaltımın birebir aynısı

Hatta daha sabahmış gibi hissettim bi an

1 haşlanmış yumurt

1 kk peynir

2 dilim tam buğday ekmeği

1 büyük domates

2 çarloş biber

saolun ismim tuğba .70 olabilsem iyi olacak cnm ama 15 kilo nasil verilir bilmiyorum eskiden cok zayiftim. cok cabuk kilo almazdim ama ne olduysa sonradan oldu kilo almaya basladim
Canım ya kilo vermek sabır işi öyle hemen gitmiyor benim 1 ayda 6 kilo gitti işte bir ayı bir hafta geçti bi kilo daha gitti yabaş yavaş gidiyor :) boğazı tutmak mesele çok mu yiyorsun beslennçme düzenin nasıl

Kebap dediğime bakma kız sulu yemek. Kuşbaşı etli patayes havuç o kadar :)

Ah bebeğim kıyamam yap haftada bir hiç bişey olmaaz amaan :)))

Canımmm ben adana yedimmi pilavından ezmesinden pidesinden bol bol yicem 1 buçuk yicem sağlam kaçamak tam kaçamak olcak

Limonlu su dene çok etkili kahve şekersiz kayısı bide :)
Normal kahve içiyordum gün aşırı şekersiz sütsüz kremasız ama işe yaramıyor Türk kahvesi deneyeyim bir de limonlu su tüketmeye başladım dün gece
Yine yoğurdu yiyemedim sağolsun evlatlarım biri uyuyup diğeri uyanıyor uyku nedir biraz habersizim bu arada boncuklarım birisi 26 aylık öteki 15 aylık

Evet ya diyorum ya diyet yaptığımı hissetmedim kaçamaklarla ve güzel kilo verdim şükür ya şaka gibi beni kilo aldıran : kahvaltıda yediğim çeşitliik, ekmek ve prinçmiş bu kadar :)
Ama senin kilon çok iyi lokurr bn 1,64 boyum 58 olsam mucize gözüyle bakıyorum 56 sın sen bence çok daha gitme aşırı zayıflıkta yakışmıyor ki insana..

masallah bebıslerınıze kahve lımonlu suda ıyıdır ama en onemlısı bogazı tutmak tek basına olcak seyler dııl bunlar

Ah bebeğim kıyamam yap haftada bir hiç bişey olmaaz amaan :)))
Tabii canım haftada bir yapsın ben cumartesi lahmacun yedi diye izin vermedim tekrar
Canımmm ben adana yedimmi pilavından ezmesinden pidesinden bol bol yicem 1 buçuk yicem sağlam kaçamak tam kaçamak olcak
e heralde yani yemişken öyle yenir

Valla midemiz küçüldü bitanem süperiz ulan heyt be maşallah bize

şuan 54, 5 im kuzum ama inan aman da ne zayıf demezsin boyum 1.60 benim ve çok yuvarlak hatlı olduğumdan öyle ince durmuyorum yani bi de hayalim hedefim o yıllardır 50 olmak inşallah bi 50 olayım hayırlısıyla almak kolay beğenmezsek alırız 2 güne bakar

Son düzenleme:

54 müüüüü 50 mi olcennn öleyim ben

Canım 50 ol bencede tam güzel duruyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…