- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.661
Canım ya kilo vermek sabır işi öyle hemen gitmiyor benim 1 ayda 6 kilo gitti işte bir ayı bir hafta geçti bi kilo daha gitti yabaş yavaş gidiyor :) boğazı tutmak mesele çok mu yiyorsun beslennçme düzenin nasılsaolun ismim tuğba .70 olabilsem iyi olacak cnm ama 15 kilo nasil verilir bilmiyorum eskiden cok zayiftim. cok cabuk kilo almazdim ama ne olduysa sonradan oldu kilo almaya basladim
Kebap dediğime bakma kız sulu yemek. Kuşbaşı etli patayes havuç o kadar :)Eveeett ya ayrıntılı yazıyoruz ya ne yedik diye birbirimizin beynini giriyoruz sonra hamile kadın gibi aşer dur
Yok kız köfte ızagara olduğu sürece serbest olur genelde ama bende bugün tavukçuyum senin gibi hatta yanında da bulgur ama ayranım yok :)
Afiyet olsun canımm götür kebapları sennn
Ah bebeğim kıyamam yap haftada bir hiç bişey olmaaz amaan :)))lokur bana yedırtmıyorrrrr mervem cok ınatcı cıkdı bu kız :)
tamam bugun oglende yaklasdı hafıf acıkdım oo 1,5 kebap solıyım hemen :)
bılıyorum canım benı dusunuyorsun sakacık yaptım yer mıyım ben hıc ıyyy onlara :)
Canımmm ben adana yedimmi pilavından ezmesinden pidesinden bol bol yicem 1 buçuk yicem sağlam kaçamak tam kaçamak olcakVerirsiniz tabii ki burada herkesin kendine göre bir tarzı var aslında kendine uygun olanı keşfetmek çok önemli ben mesela ara öğün yapmıyorum beni daha çok acıktırıyor sabah sağlam bir kahvaltı 4 saat sonra falan sağlam bir öğle yemeği akşam da daha hafif sebze yemeği yoğurt mesela...
sabah 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir 2 biber 1 büyük domates bir bardak sütlü neskafe ydi kahvaltım örnek veriyim diye yazdım
ya zaten tavuk şiş ızgara köfte falan yiyebiliyoruz adana ne farkeder kiızgara köfte yanında salata ayran çeyrek lavaş mesela zaten bizim yediklerimiz kadar
Ah bebeğim kıyamam yap haftada bir hiç bişey olmaaz amaan :)))
Valla midemiz küçüldü bitanem süperiz ulan heyt be maşallah bizeKıymayn bana acımmmsaka maka bu tavuk cok tok tuttu benı cok geldı yarn daha az yıcem
aynen masallah bıze süt icioyom smdıde aksam da ne ysem kınaya gtcem elma aldm elma bıde yogurt yıyım dıyorum.Valla midemiz küçüldü bitanem süperiz ulan heyt be maşallah bize
Normal kahve içiyordum gün aşırı şekersiz sütsüz kremasız ama işe yaramıyor Türk kahvesi deneyeyim bir de limonlu su tüketmeye başladım dün geceLimonlu su dene çok etkili kahve şekersiz kayısı bide :)
900 gr da kalınmaz canım haftalık 900 gr gayet iyi ki çok az da yemedin güzeldi menülerin kaçamaklar da vardı üstelikben de 2 haftada 1600 verdim toplam ki ayda 2,5 falan veren bi insnaım bu ay 3 ü geçicem inşallah verelim de böyle böyle de gitse dert değil
Normal kahve içiyordum gün aşırı şekersiz sütsüz kremasız ama işe yaramıyor Türk kahvesi deneyeyim bir de limonlu su tüketmeye başladım dün gece
Yine yoğurdu yiyemedim sağolsun evlatlarım biri uyuyup diğeri uyanıyor uyku nedir biraz habersizim bu arada boncuklarım birisi 26 aylık öteki 15 aylık
Tabii canım haftada bir yapsın ben cumartesi lahmacun yedi diye izin vermedim tekrarAh bebeğim kıyamam yap haftada bir hiç bişey olmaaz amaan :)))
e heralde yani yemişken öyle yenirCanımmm ben adana yedimmi pilavından ezmesinden pidesinden bol bol yicem 1 buçuk yicem sağlam kaçamak tam kaçamak olcak
Valla midemiz küçüldü bitanem süperiz ulan heyt be maşallah bize
Evet ya diyorum ya diyet yaptığımı hissetmedim kaçamaklarla ve güzel kilo verdim şükür ya şaka gibi beni kilo aldıran : kahvaltıda yediğim çeşitliik, ekmek ve prinçmiş bu kadar :)
Ama senin kilon çok iyi lokurr bn 1,64 boyum 58 olsam mucize gözüyle bakıyorum 56 sın sen bence çok daha gitme aşırı zayıflıkta yakışmıyor ki insana..
Evet canım form bisküvisi al çok şekerin düşmesinaynen masallah bıze süt icioyom smdıde aksam da ne ysem kınaya gtcem elma aldm elma bıde yogurt yıyım dıyorum.
şuan 54, 5 im kuzum ama inan aman da ne zayıf demezsin boyum 1.60 benim ve çok yuvarlak hatlı olduğumdan öyle ince durmuyorum yani bi de hayalim hedefim o yıllardır 50 olmakinşallah bi 50 olayım hayırlısıyla almak kolay beğenmezsek alırız 2 güne bakar
Ama benim bebikim yok ki tamamen pisboğazlıktan işte bir iki seneye olunca bebik inşallah az kiloyla başlıyım diye54 müüüüü50 mi olcennn öleyim ben
Evet kuzucum sağlam tam kaçamak süper olur lahmacun yemişken yememkte en mantklısı ama süperiiiiz beTabii canım haftada bir yapsın ben cumartesi lahmacun yedi diye izin vermedim tekrar
e heralde yani yemişken öyle yenir
Canım 50 ol bencede tam güzel duruyor :)))şuan 54, 5 im kuzum ama inan aman da ne zayıf demezsin boyum 1.60 benim ve çok yuvarlak hatlı olduğumdan öyle ince durmuyorum yani bi de hayalim hedefim o yıllardır 50 olmakinşallah bi 50 olayım hayırlısıyla almak kolay beğenmezsek alırız 2 güne bakar
ay inşallah olur bebişin kuzum benimm :)Ama benim bebikim yok ki tamamen pisboğazlıktan işte bir iki seneye olunca bebik inşallah az kiloyla başlıyım diyeyani yaşım da var sonra zor olur vermek diye kendmce önlemler alıyorum
Canım 50 ol bencede tam güzel duruyor :)))
ay inşallah olur bebişin kuzum benimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?