- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Canım olmaz aynı etki benim dediğimi yapmalısın :)Canim ben o kuru sodayla ayran haline getirio p iciyorum ayni etkiyi verirmi nane pul biber koyuyorum
yok tatlım kotu dusunmede gene tedbırlı ol dıe dedıydım :) yoksa sen daha ıyı blırsn tabıKız yok değilimdir ay beni meraklandırdınız gidip alasım geliyor bende takıntılıyım bu konularda ama yoktur diyorum öyle bi şey olmadı çünkü ama off
Yaa dijital tartı var bende asıl onun göstermesi lazım değil mi :) kendimi anlayamıyorum pek ama biraz inceldim galiba doğumdan beri giyemediğim bi pantolonuma giremiyodum geçen cmts günü deneyeyim dedim baktım oldu. Giydim çıktım dışarı Nasıl sevindim
Kızlar 5 kaşık patates salatası ve çok küçük 1 dlm ekmek yiyorum. Merve takıntı yapma kız gidicek emin ol sen.
canım yannda yogurt veya ayran da al
Ay alamadm yanına ama birkaç saat sonra süt içicem cAnımm :)
Kızlar bulgurlu sarma yedim 5 tane ve bi kase yoğurt :))))
Aynen sarma yiceksek ekmek yememek lazım:)[
ooh afiyet olsun canım 310 cal almışsın 5 taneyle ayy benimde akşama ayıptır söylemesi beyaz lahana dolmam var dün gecenin bi saati sardım bugün öğleni salata ve tonbalığı ile o yüzden geçiştirdim akşama 9 taneyi güpletcem ama ekmek yok yoğurtla :)
Ayy kızım sonunda yaaa ohhh ben de rahatladım valla dünden beri gerildim sayende ayolKızlar test yaptım hamile değilim buarada oh rahatladım
Canım o kadar çok mu ya bulgurlu ama pirinçli değil şuanda çok pişman oldum yediğime[
ooh afiyet olsun canım 310 cal almışsın 5 taneyle ayy benimde akşama ayıptır söylemesi beyaz lahana dolmam var dün gecenin bi saati sardım bugün öğleni salata ve tonbalığı ile o yüzden geçiştirdim akşama 9 taneyi güpletcem ama ekmek yok yoğurtla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?