• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben her sabah tartılıcam kızlar ama buraya yazmıcam. Bi deftere not edip cmts günü paylaşıcam burda:) bnm için daha iyi olcak sanırım

ölede yapabılırsın ama veremedım dıe uzme kendını. bazen tartı gostermıyor cunku.

Yaa dijital tartı var bende asıl onun göstermesi lazım değil mi :) kendimi anlayamıyorum pek ama biraz inceldim galiba doğumdan beri giyemediğim bi pantolonuma giremiyodum geçen cmts günü deneyeyim dedim baktım oldu. Giydim çıktım dışarı Nasıl sevindim :21::21:

Kızçelerrrrrr Tartındım ben bayağıdır tartınmıyordum eczane de baskül gibi büyük bişi vardı onda tartındım 72,80 çıktım ama ayağımda dana gibi topuklu çizme içtiğim 2 lt su ve giysilerle 1 kilo düşeyim demi :KK76:

yok ondan dıılde hane hamılesın dıyelım bı zarar olmasın yanı o acıdan tabı uzulme sen genede hastalanablırsnde bazen oynuyo cunku.
Kız yok değilimdir ay beni meraklandırdınız gidip alasım geliyor bende takıntılıyım bu konularda ama yoktur diyorum öyle bi şey olmadı çünkü ama off

Kız yok değilimdir ay beni meraklandırdınız gidip alasım geliyor bende takıntılıyım bu konularda ama yoktur diyorum öyle bi şey olmadı çünkü ama off
Kız durduğun hata. Al bebişini de götür yanında ne olcak :) ben de böyle almadım almadım zamanında sonra arkadaş ısrar etti aldım yaptım anında pozitif çıktı ona göre :)

Kızlar çok moralim bozuk ben bu yememeyle bu kadar az gittiyse ben nasıl zayıflıcaam :(((

Kızlar çok moralim bozuk ben bu yememeyle bu kadar az gittiyse ben nasıl zayıflıcaam :KK43:((

haydaaaa nazar mı değdirdikk azmine yahu hemen motiveni bozma bi dur hele hasta olmamışsın devam edicez istirarla yaza fit giricez hadi hemen motiveyee
3e304c52-e8f1-446f-b468-69cf7e11dfef.jpg

Back