• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Merveee bak bnm de moralim çok bozuktu tartıldım ya sabah. Ama şimdi daha çok hırslandım. Şu test işini ciddiye al bak lütfen. Kararsız kalma hadi

Kız yok değilimdir ay beni meraklandırdınız gidip alasım geliyor bende takıntılıyım bu konularda ama yoktur diyorum öyle bi şey olmadı çünkü ama off
yok tatlım kotu dusunmede gene tedbırlı ol dıe dedıydım :) yoksa sen daha ıyı blırsn tabı

Kızlar 5 kaşık patates salatası ve çok küçük 1 dlm ekmek yiyorum. Merve takıntı yapma kız gidicek emin ol sen.

Yaa dijital tartı var bende asıl onun göstermesi lazım değil mi :) kendimi anlayamıyorum pek ama biraz inceldim galiba doğumdan beri giyemediğim bi pantolonuma giremiyodum geçen cmts günü deneyeyim dedim baktım oldu. Giydim çıktım dışarı Nasıl sevindim :21::21:

cok ıyı bak kıyafetlerden de anlarsın ben gecen 500 gram vermıs gozukuyorum o kdr uzuldum kı dıyetsyene gıttım yagdan 1200 vermısım tartıda gozukmuyomus kas ve sudan arttıgı ıcın yanı sızde de bole olabılır o yuzden dıorum ya moral bozmayın dıe MerveeTunaa MerveeTunaa senn ıcınde gecerlı tatlım du adet donemın bı gecsn snra bak cok ıyı gıdıosun verıceksn emınım.

Kızlar arada 1 büyük boy elmanın yarısı ve 1 çay bardağı tarçınlı süt. Ama şu kulplu çay bardakları var ya hani onlardan :)

İşte bundan :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 47
[
Kızlar bulgurlu sarma yedim 5 tane ve bi kase yoğurt :))))

ooh afiyet olsun canım 310 cal almışsın 5 taneyle ayy benimde akşama ayıptır söylemesi beyaz lahana dolmam var dün gecenin bi saati sardım bugün öğleni salata ve tonbalığı ile o yüzden geçiştirdim akşama 9 taneyi güpletcem ama ekmek yok yoğurtla :)

[

ooh afiyet olsun canım 310 cal almışsın 5 taneyle ayy benimde akşama ayıptır söylemesi beyaz lahana dolmam var dün gecenin bi saati sardım bugün öğleni salata ve tonbalığı ile o yüzden geçiştirdim akşama 9 taneyi güpletcem ama ekmek yok yoğurtla :)
Aynen sarma yiceksek ekmek yememek lazım:)

Kızlar yemeklerin kalorisine hangi sitelerden bakıyosunuz bazılarında farklı çıkıyo da sorayım dedim

[

Canım o kadar çok mu ya bulgurlu ama pirinçli değil şuanda çok pişman oldum yediğime :mad:

Back