- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.561
Olmaz mıydı ya belki 200 gr falan daha azımdırOlsun tuvalete çıkınca da çok fark olmazdı Zaten.
Ay ne bileyim kilo veremicem sandım şekerim :)
Günaydın...
Bu hafta hiç tartılmadım..
Ama gördüm ki değişen birşey olmamış.
Aksine bide fazlam var
1 aydır uğraşıyorum
Yaptığım sporda cabası
Ama yok fazla çıkıyo işte
Kan testlerimi de yaptırdım ordanda bişey çıkmadı yinede olmuyo
Artık umutsuz vak'ayım
Umarım siz istediğiniz kilolara kavuşursunuz
Hıhıhı :)olsun sen böyle kabul et şimdi daha çok vermiş olsan şımarırsın filanOlmaz mıydı ya belki 200 gr falan daha azımdırolma mı hacıı
Ama işte öğlen yemiyosun ya demek dengeliyo kaçamakları
Hıhıhı :)olsun sen böyle kabul et şimdi daha çok vermiş olsan şımarırsın filan
Evet dengeliyorum galiba dediğin gibi :)
2 yumurtadan 1çk tereyağıyla dereotlu omlet
1kk normal beyaz peynir
1,5 dilim tb ekmeği
2 salatalık
1 bardak sütlü nescafe
Sonra yeşil çay
Beni yanlis anlamazsaniz benim size katilmadigimi belirtmek isterim bence bolgesel hareketlerden cok yuruyus yapilmali daha hizli kg gider ve sarkma olmaz canlar.kasa donusmesi daha iyi boylece kas vucuttaki yag yakimini daha da hizlandirir.yuruyus mutlaka yapilmali ben 15 kg mu boyle verdim ve kanitlanmis birseydir ki bu yuruyus daha fazla kg kaybettiriyor :) opuldunuz canlarGunaydnnn kizlar
Afuyet olsun lokurum cok iyisin senle ayniyix bende 800 gram vermisim gecen hafta 700du ben 2 haftada 700 veriodum bu 2 hafta benim icin cok iyi oldu mutluyum.
@can_iso canim sen spor icin acele ediosun bence benim teyzemde kilolu suan 86 lara dusdu diysteyen yuruyus bile vermedi sen once diyetini yap snrs spor kasa donusur anlamazsn skilasmak icin yaparsn ben bile adam akilli yapmiyorum spor.
Afiyet olsun kuzucum. Ben de 11 gibi oturdum sofraya bu sabah. 2 tane krep lüplettimBuarada ben daha kahvaltı edicem şimdi bugün ben de esradanım pazarlar genelde böyle oluyo bu saatte kahvaltı edince artık bi de akşama yerim
Cnm herkeste farklı etki mi yaratıyo anlayamadım valla. ama yürüyüş gerçekten çok fayda bölgeseldenseBeni yanlis anlamazsaniz benim size katilmadigimi belirtmek isterim bence bolgesel hareketlerden cok yuruyus yapilmali daha hizli kg gider ve sarkma olmaz canlar.kasa donusmesi daha iyi boylece kas vucuttaki yag yakimini daha da hizlandirir.yuruyus mutlaka yapilmali ben 15 kg mu boyle verdim ve kanitlanmis birseydir ki bu yuruyus daha fazla kg kaybettiriyor :) opuldunuz canlar
Ohh sefaaan olsun bugün ödül günü yarın devam ederiz kankaAfiyet olsun kuzucum. Ben de 11 gibi oturdum sofraya bu sabah. 2 tane krep lüplettimşimdi de dondurma yicem biraz. Külahta değil ama :)
Gunaydnnn kizlar
Afuyet olsun lokurum cok iyisin senle ayniyix bende 800 gram vermisim gecen hafta 700du ben 2 haftada 700 veriodum bu 2 hafta benim icin cok iyi oldu mutluyum.
@can_iso canim sen spor icin acele ediosun bence benim teyzemde kilolu suan 86 lara dusdu diysteyen yuruyus bile vermedi sen once diyetini yap snrs spor kasa donusur anlamazsn skilasmak icin yaparsn ben bile adam akilli yapmiyorum spor.
Aynen kanka :)Ohh sefaaan olsun bugün ödül günü yarın devam ederiz kanka
Yok tatlim.nie yanlis anliyim tabiki bende spor yapilmasi yanayim ama suan tartida gormeynce belki morali bozuluyordur bi kac kilodan snra baslar die dBeni yanlis anlamazsaniz benim size katilmadigimi belirtmek isterim bence bolgesel hareketlerden cok yuruyus yapilmali daha hizli kg gider ve sarkma olmaz canlar.kasa donusmesi daha iyi boylece kas vucuttaki yag yakimini daha da hizlandirir.yuruyus mutlaka yapilmali ben 15 kg mu boyle verdim ve kanitlanmis birseydir ki bu yuruyus daha fazla kg kaybettiriyor :) opuldunuz canlar
Helal kuzumm sen de süpersin maşallah valla ben de mutluyum böyle böyle gidecek işte tüm fazlalıklar eriyceezz hedeflerimize ulaşıcaz hepberaber inşallah
Bence 60 ol sen :)Yok tatlim.nie yanlis anliyim tabiki bende spor yapilmasi yanayim ama suan tartida gormeynce belki morali bozuluyordur bi kac kilodan snra baslar die d
Insallah kuzu ya diyetsyenn hedefi 63 62 di zaten bakalim ne dicek bana onumuzdeki hafta
Hosgeldin canim..Kızlar merhaba. 173 boy kilo 65 bende sizinleyim inşallah. Bugünden itibaren diyet günlüğümü paylaşcam sizinle
Hedefm 58 zaten kuzuBence 60 ol sen :)
Merhaba bisey soracagim adetlerin duzenlimidir cunku bende cok yavas zayifliyordum adet duzrnsizligim vardi ve polikistik over cikyi..Günaydın...
Bu hafta hiç tartılmadım..
Ama gördüm ki değişen birşey olmamış.
Aksine bide fazlam var
1 aydır uğraşıyorum
Yaptığım sporda cabası
Ama yok fazla çıkıyo işte
Kan testlerimi de yaptırdım ordanda bişey çıkmadı yinede olmuyo
Artık umutsuz vak'ayım
Umarım siz istediğiniz kilolara kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?