Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Olsun tuvalete çıkınca da çok fark olmazdı Zaten.
Ay ne bileyim kilo veremicem sandım şekerim :)
Olmaz mıydı ya belki 200 gr falan daha azımdır olma mı hacıı

Ama işte öğlen yemiyosun ya demek dengeliyo kaçamakları

Canım spordan dolayı kasların artıyor olabilir bence sadece yürüyüş yap spor olarak ve sabırlı olmamız lazım elbet gidecek vazgeçmek yok

Olmaz mıydı ya belki 200 gr falan daha azımdır olma mı hacıı

Ama işte öğlen yemiyosun ya demek dengeliyo kaçamakları
Hıhıhı :)olsun sen böyle kabul et şimdi daha çok vermiş olsan şımarırsın filan
Evet dengeliyorum galiba dediğin gibi :)

Buarada ben daha kahvaltı edicem şimdi bugün ben de esradanım pazarlar genelde böyle oluyo bu saatte kahvaltı edince artık bi de akşama yerim

2 yumurtadan 1çk tereyağıyla dereotlu omlet
1kk normal beyaz peynir
1,5 dilim tb ekmeği
2 salatalık
1 bardak sütlü nescafe

Sonra yeşil çay

2 yumurtadan 1çk tereyağıyla dereotlu omlet
1kk normal beyaz peynir
1,5 dilim tb ekmeği
2 salatalık
1 bardak sütlü nescafe

Sonra yeşil çay

Gunaydnnn kizlar

Afuyet olsun lokurum cok iyisin senle ayniyix bende 800 gram vermisim gecen hafta 700du ben 2 haftada 700 veriodum bu 2 hafta benim icin cok iyi oldu mutluyum.

@can_iso canim sen spor icin acele ediosun bence benim teyzemde kilolu suan 86 lara dusdu diysteyen yuruyus bile vermedi sen once diyetini yap snrs spor kasa donusur anlamazsn skilasmak icin yaparsn ben bile adam akilli yapmiyorum spor.

Beni yanlis anlamazsaniz benim size katilmadigimi belirtmek isterim bence bolgesel hareketlerden cok yuruyus yapilmali daha hizli kg gider ve sarkma olmaz canlar.kasa donusmesi daha iyi boylece kas vucuttaki yag yakimini daha da hizlandirir.yuruyus mutlaka yapilmali ben 15 kg mu boyle verdim ve kanitlanmis birseydir ki bu yuruyus daha fazla kg kaybettiriyor :) opuldunuz canlar

Buarada ben daha kahvaltı edicem şimdi bugün ben de esradanım pazarlar genelde böyle oluyo bu saatte kahvaltı edince artık bi de akşama yerim
Afiyet olsun kuzucum. Ben de 11 gibi oturdum sofraya bu sabah. 2 tane krep lüplettim şimdi de dondurma yicem biraz. Külahta değil ama :)

Cnm herkeste farklı etki mi yaratıyo anlayamadım valla. ama yürüyüş gerçekten çok fayda bölgeseldense

Helal kuzumm sen de süpersin maşallah valla ben de mutluyum böyle böyle gidecek işte tüm fazlalıklar eriyceezz hedeflerimize ulaşıcaz hepberaber inşallah

Yok tatlim.nie yanlis anliyim tabiki bende spor yapilmasi yanayim ama suan tartida gormeynce belki morali bozuluyordur bi kac kilodan snra baslar die d
Helal kuzumm sen de süpersin maşallah valla ben de mutluyum böyle böyle gidecek işte tüm fazlalıklar eriyceezz hedeflerimize ulaşıcaz hepberaber inşallah

Insallah kuzu ya diyetsyenn hedefi 63 62 di zaten bakalim ne dicek bana onumuzdeki hafta

Yok tatlim.nie yanlis anliyim tabiki bende spor yapilmasi yanayim ama suan tartida gormeynce belki morali bozuluyordur bi kac kilodan snra baslar die d

Insallah kuzu ya diyetsyenn hedefi 63 62 di zaten bakalim ne dicek bana onumuzdeki hafta
Bence 60 ol sen :)

yeni üye oldum önceden de çok takip etmişliğim vardır kk'yı
güzel kilo vermişsiniz tebrik ediyorum
benim sorunuma gelince ben yaklaşık 12 yaşımdan beri 62 kilonun altına inmedim ve 78 kilolara çıktığım olmuştur bu sabah tartıldığımda 64.4 kilo idim dikkat etmeye çalışıyorum. benim de kısa zamanda zayıflama isteğim var ama uzun süredir zayıf olmadığım için kilo vermenin zor olacağını düşünüyorum
yaşım 21 boyum 167 kilom 64.4 (15.05.16)
tarçınlı kahveyi yarın sabah denemek istiyorum ve 19.06.16'ya kadar 61-62 kiloya inmek istiyorum 1 ayda 3 kilo felan sanırım sağlıksız olmaz tavsiye alabilirim beslenmeyle ilgili
günde en az yarım saat yürüyüş yapacağım okula giderken ya da gelirken kimi günler 1 saat olucaktır toplam yürüyüş
yarışmalar falan da vardı sanırım bu konuda da varsa bi yarışma sayfası tavsiye alabilirim
teşekkürler =)

Merhaba bisey soracagim adetlerin duzenlimidir cunku bende cok yavas zayifliyordum adet duzrnsizligim vardi ve polikistik over cikyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…