Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım yoğurt limon pul biber ye bol bol limonlu tarçınlı su iç sabaha yarım kiloya güle güle de :)
Can'ım yoğurdu dün mayaladık bu akşam başlayacağım
72.5 tim
Bugün 72.0 çıktım ama sabah lavaboya çıkmadan 73 tüm
Benim zayıflatabilmem genelde bağırsaklarıma bağlı

KIZLAR bana eşim zayıfla diyor ya da sıkılaş
Ama ben çok zayıflayınca da kemiklerim kalın olunca hemen ortaya çıkıyor kemiklerim son konuma bir bakar mısınız sizce kaç kilo daha zayıflayayım :)

KIZLAR bana eşim zayıfla diyor ya da sıkılaş
Ama ben çok zayıflayınca da kemiklerim kalın olunca hemen ortaya çıkıyor kemiklerim son konuma bir bakar mısınız sizce kaç kilo daha zayıflayayım :)
Canım sayfalara dönüp mesajını bulmak zor oluck. Sen boyunu ve şuanki kilonu yazar mısın tekrar??

Şekerler bugün kendime ödül günü yaptım :)
Sabah 11 gibi :2 krep yedim afiyetle,öyle küçük de değillerdi.biraz reçel domates salatalık peynir kaşar zeytin filan klasik işte :)
4 saat sonra filan Arada minik bir tatlı yedim baş parmak kadar :)
Akşam için planım semizotu yemeğiydi ammaaa beklenmedik durum oldu misafirliğe gittik :) orada saat 5.30 gibi 3 pişi ama yufkadan yapılanlardan,1 kare dilim patatesli tuzlu kek,ceviz büyüklüğünde tahinli kek ve birkaç kaşık patates salatası yedim. Bi daha da lokma atmadım ağzıma 5 saat oldu :) hareketli bir gün geçirdim az da olsa yakmışımdır herhalde. Yarın da biraz koşturmaca olucak evrak işlerim var :)

Kizlar 3 gundur elim ayagim tutmuyor cok halsizlesiom diyetide bozmak istemiyorum hafif kalorili yiyeceklerden sık sık yiyorum fakat yinede kendime gelemiyorum sizce ne yapmaliyim ilk defa boyle oluyorum

Merhabalar ogretmenim 2 cocuk annesiyken 6 ay once 4 cocuk annesi oluverdim.3 hamileligimede 62 ile baslayip dogum sonrasi 83 kilo ile devam ediyorum sonra sıkı bir diyet ve sporla tekrar 62 ye dusuyorum.sorunum su ki son 3 aydir yine diyet yapiyorum fakat 72 ye dusebildim yani vermem gereken acil 10 kilom daha var.neler yapmaliyim ya da yapmamaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim.
Spor yapamiyorum vaktim ve gücüm yok cunku ikizlerim 6 aylik.biri 2.5 yasinda digeri de 8 yasinda iki cocugum daha var

Kizlar 3 gundur elim ayagim tutmuyor cok halsizlesiom diyetide bozmak istemiyorum hafif kalorili yiyeceklerden sık sık yiyorum fakat yinede kendime gelemiyorum sizce ne yapmaliyim ilk defa boyle oluyorum
Cnm şekerin düşüyodur kuru kayısı kuru incir ya da tarçınlı yoğurt ye

Hoşgeldiniz :) maşallah bebişlerinizi Allah bağışlasın. Ben de öğretmenim,7 aylık kızım var. Ben karatayın iki öğün yeme şeklini uygulamaya çalışıyorum. Ekmeksiz yemiyorum ama yemekleri. O çoğu şeyi yasaklıyo ama ben o kadar uyamıyorum.
Sabahları güzelce kahvaltı yapıyorum 4-5 saat sonra meyve yiyebilirsiniz sütle veya yoğurtla. Veya ayran,Türk kahvesi neskafe içebilirsiniz yanında kuruyemişlerle. Akşam da daha hafif beslenmeye çalışıyorum. Ben böyle çok rahatım gerçekten,hızlı kilo vermek isterseniz böyle uygulayabilirsiniz. Eğer iki ana öğün arasında yazdıklarım az gelirse çorba içebilirsiniz.
Ayrıca Peygamber efendimiz de günde en fazla 2 öğün yermiş bi düşünün. İnsan açlığa alışmalı hep tok gezmemeli bence.

Günaaaydınnn bu hafta mutluluk getirsin hepimizee

Elimde nescafemle başladım güne lakin ayılmam gerek geç uyudum geceleri iş yapma politikam yüzünden. Bu haftaa hedefim hatta hedefimiz diyeyim E esrAhsm 6 lı rakamları görmek olsun canımcımm

Şincikk haftasonu raporum : kek (3 dilim),dondurma ve dün akşam 8 civarı yediğim 1 lahmacundur kaçamaklarım herşey standart gerisi.

sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, yarım domates, tatlı kaşığı tereyağ, yarım yk bal ve 1,5 dilim çavdar yedim. bu kadarck

oy canım ınsallah gorurursunuz bende su 59 ları gorsemde daha var ona cok ucdum

bende cok uykusuzum aksam bıde kına var gobecık atcam

Oy tatlışımm benim senle aramızda gram var sadece. Hadi bakalım bu hafta kim 70 in altına düşecek en fazla farkla

Bence ikimizde düşeriz dikkat edelim kuzum verirsem merve gibi resmini koyucam 6lı rakama inincee

günaydınnnn ahalı bugun erkencıyım de sız neredesınızz

kahvaltım bugun kepenk ekmegıne kasarlı domateslı tost yedım

Bebeğim Günaydınnn burdayım ben bomba gibiyim dicem ama ölü gibiyim

oy canım ınsallah gorurursunuz bende su 59 ları gorsemde daha var ona cok ucdum

bende cok uykusuzum aksam bıde kına var gobecık atcam

En fazla 1 kilo canım olmaz diğerii keşke olsaa Kız pazartesi pazartesi ne kınası yapıyorlar koca haftasonu yapmadılar da neyse sen hiç oturma zumba etkisi yapar sanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…