- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 32
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.581
Can'ım yoğurdu dün mayaladık bu akşam başlayacağımCanım yoğurt limon pul biber ye bol bol limonlu tarçınlı su iç sabaha yarım kiloya güle güle de :)
Canım sayfalara dönüp mesajını bulmak zor oluck. Sen boyunu ve şuanki kilonu yazar mısın tekrar??KIZLAR bana eşim zayıfla diyor ya da sıkılaş
Ama ben çok zayıflayınca da kemiklerim kalın olunca hemen ortaya çıkıyor kemiklerim son konuma bir bakar mısınız sizce kaç kilo daha zayıflayayım :)
Boyum 1.72 kilom 72Canım sayfalara dönüp mesajını bulmak zor oluck. Sen boyunu ve şuanki kilonu yazar mısın tekrar??
He o zaman 65 en az bence cnmBoyum 1.72 kilom 72
Ama kemiklerim baya iri
Bence yine de görmen gerek
Değişim değil yeniden doğuş gibi bir konuydu
BOy kac boy canimHedefm 58 zaten kuzu
yeni üye oldum önceden de çok takip etmişliğim vardır kk'yı
güzel kilo vermişsiniz tebrik ediyorum
benim sorunuma gelince ben yaklaşık 12 yaşımdan beri 62 kilonun altına inmedim ve 78 kilolara çıktığım olmuştur bu sabah tartıldığımda 64.4 kilo idim dikkat etmeye çalışıyorum. benim de kısa zamanda zayıflama isteğim var ama uzun süredir zayıf olmadığım için kilo vermenin zor olacağını düşünüyorum
yaşım 21 boyum 167 kilom 64.4 (15.05.16)
tarçınlı kahveyi yarın sabah denemek istiyorum ve 19.06.16'ya kadar 61-62 kiloya inmek istiyorum 1 ayda 3 kilo felan sanırım sağlıksız olmaz tavsiye alabilirim beslenmeyle ilgili
günde en az yarım saat yürüyüş yapacağım okula giderken ya da gelirken kimi günler 1 saat olucaktır toplam yürüyüş
yarışmalar falan da vardı sanırım bu konuda gider canim kglar yeterki iste ayda 2kg 3kg rahat gider tabi mucadele edersen.kendini sikma strese girme zaten yuruyuste yapacakmissin rahatlikla gider.su icmeyi ihmal etme odemlerin gitsin.
Canimsin tabiki basarirsin bu hafta kendi basina yap bak daha iyi sonuc alacaksin :)Canım şimdi tartıldım 57.9 çıktım ya :)) 100 grmda olsa 57 yi görmek mutlu etti beni :) daha iyiyim bu haft canımın istediği gibi yiycem :)
Cnm şekerin düşüyodur kuru kayısı kuru incir ya da tarçınlı yoğurt yeKizlar 3 gundur elim ayagim tutmuyor cok halsizlesiom diyetide bozmak istemiyorum hafif kalorili yiyeceklerden sık sık yiyorum fakat yinede kendime gelemiyorum sizce ne yapmaliyim ilk defa boyle oluyorum
Hoşgeldiniz :) maşallah bebişlerinizi Allah bağışlasın. Ben de öğretmenim,7 aylık kızım var. Ben karatayın iki öğün yeme şeklini uygulamaya çalışıyorum. Ekmeksiz yemiyorum ama yemekleri. O çoğu şeyi yasaklıyo ama ben o kadar uyamıyorum.Merhabalar ogretmenim 2 cocuk annesiyken 6 ay once 4 cocuk annesi oluverdim.3 hamileligimede 62 ile baslayip dogum sonrasi 83 kilo ile devam ediyorum sonra sıkı bir diyet ve sporla tekrar 62 ye dusuyorum.sorunum su ki son 3 aydir yine diyet yapiyorum fakat 72 ye dusebildim yani vermem gereken acil 10 kilom daha var.neler yapmaliyim ya da yapmamaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim.
Spor yapamiyorum vaktim ve gücüm yok cunku ikizlerim 6 aylik.biri 2.5 yasinda digeri de 8 yasinda iki cocugum daha var
BOy kac boy canim
Oy tatlışımm benim senle aramızda gram var sadece. Hadi bakalım bu hafta kim 70 in altına düşecek en fazla farkla
günaydınnnn ahalı bugun erkencıyım de sız neredesınızz
kahvaltım bugun kepenk ekmegıne kasarlı domateslı tost yedım
oy canım ınsallah gorurursunuz bende su 59 ları gorsemde daha var ona cok ucdum
bende cok uykusuzum aksam bıde kına var gobecık atcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?