Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Senin bu hafta daha iyi olmanı istiyorum bebeğim. Sen zaten ne yapman gerektiğini biliyosun en başlarda çok motiveliydin,bizi topladın buraya. Tekrar diyorum bak kendinin diyetisyeni ol,sık sık yeme. Öğünler arası en az 5 saat olsun bana güveeen :) insan yedikçe yiyesi geliyo çünkü.
Canım şimdi tartıldım 57.9 çıktım ya :)) 100 grmda olsa 57 yi görmek mutlu etti beni :) daha iyiyim bu haft canımın istediği gibi yiycem :)

C
Günaydın...
Bu hafta hiç tartılmadım..
Ama gördüm ki değişen birşey olmamış.
Aksine bide fazlam var :KK43:
1 aydır uğraşıyorum
Yaptığım sporda cabası
Ama yok fazla çıkıyo işte
Kan testlerimi de yaptırdım ordanda bişey çıkmadı yinede olmuyo
Artık umutsuz vak'ayım
Umarım siz istediğiniz kilolara kavuşursunuz :KK15::cry:
a Canim sakin pes etme bende bir ara oyleydim diger haftalara bak sen gidecek vucut.bide ayni seyleri yapmakta kg verdirmez metabolizmani sasirt tatlim

Günaydııınnn yeni kalktım da:KK45:

Eveet kilo bildirimim :KK52:

56.1 dim tam 2 hafta önce

Bugün 54.5 :dua::KK50:

Toplam 1600 gitmiş 2 haftada ki dünya için küçük benim için büyük bir adım çünkü ayda 2,5 kg veren bi insanım:KK48:

Bu hızla giderse bu ay 3.2 gider yaşasınnn

Reglm de daha bitmedi garip hala hafif devam tuvalete de henüz çıkmadım pazarları öyle bi sorunum var :KK53:

Hepinize çok teşekkür ederim bana şans getirdiniz kızlar

MerveeTunaa MerveeTunaa cım iyi ki açmışsın burayı teşekkür ediyorum:KK60:

Canım şimdi tartıldım 57.9 çıktım ya :)) 100 grmda olsa 57 yi görmek mutlu etti beni :) daha iyiyim bu haft canımın istediği gibi yiycem :)
Mervecim bak üzüldün okadar ama yine de verdin maşallah sana bu hafta kendi düzeninle eminim çok daha iyi olacak:halay::KK50:

Eveett baaayanlar kilo bildirimim :
Geçen hafta 72 kg:sus::sus:
Bu hafta 70,4
Fark 1,600 :):nazar::nazar:
Mutluyum valla :halay::eğlence::KK50::KK14::super:
Esram süpersinnn tebrikler kuzummm:KK50::halay::halay::super::KK60:

Demek ki bak moral bozucak üzülücek kadar kaçamak yapmıyosun diyosun diyosun biz de panikliyoruz :KK57: ama gidiyo kilocuklar aynen devam bence hepimiz kendimi için uygun yolu bulduk aynen devam hepsi de gidicek inşallah hepberaber kurtulucaz:KK5:

lokur lokur cnm nerdesin senn :) tebrik ederim 2 haftada doya doya kilo vermişsin hiç aç kalmadan :KK15::KK15:
Kuzum çok geç yattım sabah da işte geç kalktım tabii:confused: yaa evet çok mutluyum çünkü haftada 500-600 gr veriyodum genelde ortalamamın üstü gitmiş çok sevindim simit yaradı demek:KK53: daha tuvalete de çıkmadım acaba nekadar farkederdi çıksaydım :kahve:

C
Günaydııınnn yeni kalktım da:KK45:

Eveet kilo bildirimim :KK52:

56.1 dim tam 2 hafta önce

Bugün 54.5 :dua::KK50:

Toplam 1600 gitmiş 2 haftada ki dünya için küçük benim için büyük bir adım çünkü ayda 2,5 kg veren bi insanım:KK48:

Bu hızla giderse bu ay 3.2 gider yaşasınnn

Reglm de daha bitmedi garip hala hafif devam tuvalete de henüz çıkmadım pazarları öyle bi sorunum var :KK53:

Hepinize çok teşekkür ederim bana şans getirdiniz kızlar

MerveeTunaa MerveeTunaa cım iyi ki açmışsın burayı teşekkür ediyorum:KK60:
Canım harikasııın şuan bende 54 olsaydım keşkee çok iyisin :)) ay sizlerde iyi ki gelmişsiniz canım benimmm :)

C

Canım harikasııın şuan bende 54 olsaydım keşkee çok iyisin :)) ay sizlerde iyi ki gelmişsiniz canım benimmm :)

Olucaksııın sen bana yetişirsin :KK55:
Az kaldı kuzum kendi bildiğin gibi yap bak 2 haftaya 54 desin inşallah

Günaydın mutlu pazarlar hatunlar :KK54:
Ben dün tartinmistim dayanamayıp 70.3 çıkmıştım keki de o yüzden ödül yaptım size demedim :KK48: bugün gene tartindim 70.6 olmuşum herhalde o da k acamaklarin bi hedayesi ama olsun mutluyum giden 900 gr :KK71:
Balım benim maşallah daha ne olsun süpersin bu hafta çok daha güzel olacak hepimiz için:dua::KK50::halay:

Kuzum çok geç yattım sabah da işte geç kalktım tabii:confused: yaa evet çok mutluyum çünkü haftada 500-600 gr veriyodum genelde ortalamamın üstü gitmiş çok sevindim simit yaradı demek:KK53: daha tuvalete de çıkmadım acaba nekadar farkederdi çıksaydım :kahve:
Olsun tuvalete çıkınca da çok fark olmazdı Zaten.
Ay ne bileyim kilo veremicem sandım şekerim :)

Back