- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.601
En fazla 1 kilo canım olmaz diğerii keşke olsaaKız pazartesi pazartesi ne kınası yapıyorlar koca haftasonu yapmadılar da neyse sen hiç oturma zumba etkisi yapar sanaa
heheheheh ne de oynamayı becerırırm ya mecbur oynucaz ama aynen dugunde persembe cunku hafta ıcı bu ısler zor oluyor dıyorum ama kınası carsamba olup dugunu cuma olan aslı
3 dilim kekıde gordum kuzu kacamaksz gununuz yok esrayla senn he
Yalnız benimde istanbul düğün kına perşembe akşamıydı çanakkale de cumartesi pazar totalde 3 gün düğünüm oldu
seninkide iyiymiş ama zor geliyo misafirler bizim baya farketmişti gelen haftaiçi olunca..oyna muhakkak valla çok iyi gelir ben eşlik ederdim yakın olsam :) bizim vücutlarımız demekki az az kaçamak yapınca diyette olduğunu anlamıyo yağ depolama yapmıyo biz de öyle veriyoruz ama esra benmle aynı değil ki o yemiyo kızın bi luposu var ben başka bişi görmedim hiç çaktırmaa eheheE esrAhsm
kız ne lupposu dun pısılerı dömmüs esraayyy söledımn mı duymasn esra smdı bogcak benı
aynen gelen ıcın zor ben dugunu hıc ıstemedm hafta ıcıde ıste bı anda olu verdı ama sansma yazn ıns trafık olmaz snır oluyom ole gec gelenlere yoksa sonra gec baslıyor erken bıtıyor :):) senınkıde ıyımıs ıyı gobek atı verdın he aynen geleydn doktururduk :)
Limonlu su dene çok etkili kahve şekersiz kayısı bide :)Can'ım yoğurdu dün mayaladık bu akşam başlayacağım
72.5 tim
Bugün 72.0 çıktım ama sabah lavaboya çıkmadan 73 tüm
Benim zayıflatabilmem genelde bağırsaklarıma bağlı
O canım maşallah senin bebişler ve çocuklarla zayıflaman bizden çok daha kolay benim uyguladıklarımda ayda 10 kilo verebilirsin bu enerjiyle :)Merhabalar ogretmenim 2 cocuk annesiyken 6 ay once 4 cocuk annesi oluverdim.3 hamileligimede 62 ile baslayip dogum sonrasi 83 kilo ile devam ediyorum sonra sıkı bir diyet ve sporla tekrar 62 ye dusuyorum.sorunum su ki son 3 aydir yine diyet yapiyorum fakat 72 ye dusebildim yani vermem gereken acil 10 kilom daha var.neler yapmaliyim ya da yapmamaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim.
Spor yapamiyorum vaktim ve gücüm yok cunku ikizlerim 6 aylik.biri 2.5 yasinda digeri de 8 yasinda iki cocugum daha var
pisimiii yemiş vayyy ki vayyÖdül dür o ödül
vallahi yaa ama düğün iyidir boşver iyi yapmışsın canım yıllar sonra videonu izlerken çok güleceksin :)
yemıs yemıs ıyı ödül yapmıs tek ödül yapamayan benım ya bı cumartesı oglen 1,5 lahmacun yedım o kdr
aynen guzeldır ya hatıra kalıyor ben daha nısan cdmı yaptırmadım ay oynarken kendımı gormek pekde hosuma gıtmez :)
Ins verririm.neler yapiyosun ogrenebilirmiyimO canım maşallah senin bebişler ve çocuklarla zayıflaman bizden çok daha kolay benim uyguladıklarımda ayda 10 kilo verebilirsin bu enerjiyle :)
günaydınnnn ahalı bugun erkencıyım de sız neredesınızz
kahvaltım bugun kepenk ekmegıne kasarlı domateslı tost yedım
Şincikk haftasonu raporum : kek (3 dilim),dondurma ve dün akşam 8 civarı yediğim 1 lahmacundur kaçamaklarım herşey standart gerisi.
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, yarım domates, tatlı kaşığı tereyağ, yarım yk bal ve 1,5 dilim çavdar yedim. bu kadarck
yemıs yemıs ıyı ödül yapmıs tek ödül yapamayan benım ya bı cumartesı oglen 1,5 lahmacun yedım o kdr
aynen guzeldır ya hatıra kalıyor ben daha nısan cdmı yaptırmadım ay oynarken kendımı gormek pekde hosuma gıtmez :)
kız ne lupposu dun pısılerı dömmüs esraayyy söledımn mı duymasn esra smdı bogcak benı
aynen gelen ıcın zor ben dugunu hıc ıstemedm hafta ıcıde ıste bı anda olu verdı ama sansma yazn ıns trafık olmaz snır oluyom ole gec gelenlere yoksa sonra gec baslıyor erken bıtıyor :):) senınkıde ıyımıs ıyı gobek atı verdın he aynen geleydn doktururduk :)
çok komik oluyor emin ol :) maşaallah iradelisin canım sen bu arada senin tartı sonucun ne ben görmedim galiba
Günaydın bebişimm mutluluk sağlık neşee bolluk bereket huzurr hepimize gelsiiinnn 6 lılaeı da görün inşallahhh hepimiz hedefimize daha çok yaklaşalım
günaydın kuzu afiyet olsun ne kaa güzel bir kahvaltı
ama dün kaçamak günüydü ki zaten ödül günü yani ama ben aslıya izin vermedim o ucmartesi lahmacun yedi hakkını kaybettiasl1can
bak hala tek ödül yapmayan benim diyo 1,5 lahmacun neeyaptın işte biz pazar yaptık yapmasaydın cumartesi
Ama o 1600 verdi bebeğim 1 haftada demek kaçamakları çok vahim değil yaa kız da dürüst yani bize yazıyo biz de panik yapıyoruz ama demek az az yiyo hem pazarları ödül günü sen de cumartesiden yapma bidahakine pazar yap bence
Canım bol bl limonlu su içiyorum yoğurt limon pul biber yiyorum kahvaltımı sağlam 2 yumurta ile yapıyorum öğlen yoğurt kepekli bisküvi salata tarzı yada yemek varsa az yemek yoğurt yiyorum soğan çok yiyorum böyle :))Ins verririm.neler yapiyosun ogrenebilirmiyim
hamburger ödülü mü ohhh bende adana yicem o zaman .ddhıh bıdahakı pazara hamburger ödülü yapıcam anlamam ben
bıkeren bende verdım kılo es gecmeyın 800 gramcık :) :)
Kızlar günaydın,ben evrak işlerim dolayısıyla dışardayım daha kahvaltı yapamadım. Sabah 2 kayısı yedim çıkmadan. Çay ve su içtim sadece. Öğle yemeği niyetine yerim herhalde artık bilemiyorum :)
Hahha cnm ya evde ne varsa tıkınıyorum ben. Luppo seviyom diye eşim alıyo :)Yalnız benimde istanbul düğün kına perşembe akşamıydı çanakkale de cumartesi pazar totalde 3 gün düğünüm oldu
seninkide iyiymiş ama zor geliyo misafirler bizim baya farketmişti gelen haftaiçi olunca..oyna muhakkak valla çok iyi gelir ben eşlik ederdim yakın olsam :) bizim vücutlarımız demekki az az kaçamak yapınca diyette olduğunu anlamıyo yağ depolama yapmıyo biz de öyle veriyoruz ama esra benmle aynı değil ki o yemiyo kızın bi luposu var ben başka bişi görmedim hiç çaktırmaa eheheE esrAhsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?