- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.521
Hoşgeldin tatlım aramıza. İnşallah sen de kurtulursun kilocuklarından :)Kızlar merhaba. 173 boy kilo 65 bende sizinleyim inşallah. Bugünden itibaren diyet günlüğümü paylaşcam sizinle
Höytt noluyo kız nasıl ? Hemen umutsuz haller filan. Bak ben neler yedim ona rağmen vermişim. Kuzucum niye pes ediyosun yapmaGünaydın...
Bu hafta hiç tartılmadım..
Ama gördüm ki değişen birşey olmamış.
Aksine bide fazlam var
1 aydır uğraşıyorum
Yaptığım sporda cabası
Ama yok fazla çıkıyo işte
Kan testlerimi de yaptırdım ordanda bişey çıkmadı yinede olmuyo
Artık umutsuz vak'ayım
Umarım siz istediğiniz kilolara kavuşursunuz
Tuz filan fazla olduysa su tutmuştur canım vücudun. Bol su iç gitsin tuz :)Dün biraz yiyince vücudum şiş oldu heral
Masaallah cok iyi gitmis..Eveett baaayanlar kilo bildirimim :
Geçen hafta 72 kg
Bu hafta 70,4
Fark 1,600 :)
Mutluyum valla
Ödem ödem ödem kadinlarin baş belasi canim..Dün 70 li rakamları göruyodum bugün 72 çıktım yine nasıl oldu bende anlamadim
Sen dogru beslendigini dusunuyosan sikinti yok haftay iyi bir eksi rakam seni bekler..Dün 70 li rakamları göruyodum bugün 72 çıktım yine nasıl oldu bende anlamadim
Hoş geldin canımm kaç olmak istiyosun senin boyuna göre kilon süper :)Kızlar merhaba. 173 boy kilo 65 bende sizinleyim inşallah. Bugünden itibaren diyet günlüğümü paylaşcam sizinle
yediğin bişey yok ama abur cubyrla kaybediyorsun sen kuzum benceAhahha aynı anda değil kız gidip gelirken ara ara oldu öyle :) nasıl bünye var anlamadım
evet ya gene de veriyoruz masaallah bizeBiz senle çok ilerleyenicez cnm ikimizin de maşallahı var götürüyoruz yani
ben de tursucuyum demekki şu tutuyoruz bizzDün baya bi turşu yedim kizlar
Aminnn inşallahhh :) şu göbeksen kurtulsaydınHoşgeldin tatlım aramıza. İnşallah sen de kurtulursun kilocuklarından :)
Senin bu hafta daha iyi olmanı istiyorum bebeğim. Sen zaten ne yapman gerektiğini biliyosun en başlarda çok motiveliydin,bizi topladın buraya. Tekrar diyorum bak kendinin diyetisyeni ol,sık sık yeme. Öğünler arası en az 5 saat olsun bana güveeen :) insan yedikçe yiyesi geliyo çünkü.Kızlar 58.5 tan 58 e düşmüşüm bu hafta ki kaçamaklar boyumu aştı bunlar o yüzden ama bu hafta bomba gibiyim başlıyorum
Oy tatlışımm benim senle aramızda gram var sadece. Hadi bakalım bu hafta kim 70 in altına düşecek en fazla farklaGünaydın mutlu pazarlar hatunlar
Ben dün tartinmistim dayanamayıp 70.3 çıkmıştım keki de o yüzden ödül yaptım size demedimbugün gene tartindim 70.6 olmuşum herhalde o da k acamaklarin bi hedayesi ama olsun mutluyum giden 900 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?