- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.501
Mervecim seni böyle görmek çok sevindirdi beni. Hep böyle ol işte bak ben bu Merveye alışkınım :)Canım yoğurt kürünü yap limonlu tarçınlı su iç erisin tatlılar :)))
Demi bebeğim ya diyetisyen beni bozdu ben kendim diyetisyen gibiyim zaten amaan :) sanki sihirli değnekle mi zayıflatcak her şey boğazı tutmakta valla :) canım yeme yarın tartılcaz bak lütfen mutlu olcaz :))) benide rahatsız etmeye başlamıştı şimdi canım istediğinde yiyorum mutlyum :)) kürlerimede dvam :)Mervecim seni böyle görmek çok sevindirdi beni. Hep böyle ol işte bak ben bu Merveye alışkınım :)
Misafir var bu akşam,kek yaptım kakaolu. Gelenler de getircekler galiba bişeyler. Umarım yemem :)
Yarından pek umutlu değilim ama hayırlısı artık :)
Diyetisyene gitmemene de ayrıca onay veriyorum yani gerek yok gerçekten. Belli saatlere bağlı kalmak,acıkmadan sürekli yemek yemek çok rahatsız ediyo beni şahsen.
Süpersin bitanemmmDemi bebeğim ya diyetisyen beni bozdu ben kendim diyetisyen gibiyim zaten amaan :) sanki sihirli değnekle mi zayıflatcak her şey boğazı tutmakta valla :) canım yeme yarın tartılcaz bak lütfen mutlu olcaz :))) benide rahatsız etmeye başlamıştı şimdi canım istediğinde yiyorum mutlyum :)) kürlerimede dvam :)
Canım yarım litre suya kabuk tarçın btne yarım limon sıkıyom :)Canım limonlu tarçınlı suyu nasıl yapiyon
Sende öyle kuzucummSüpersin bitanemmmhep aynı şeyleri yazıyolar bir sürü yasak bilmem ne. Boğazı tutmadan olmuyo malesef. İstediğin her şeyden belli miktarda yemek gibisi var mı :) en azından senin ve benim için böyle yani
Mervecim çok sevindim senin adına işte bizim mervemizDemi bebeğim ya diyetisyen beni bozdu ben kendim diyetisyen gibiyim zaten amaan :) sanki sihirli değnekle mi zayıflatcak her şey boğazı tutmakta valla :) canım yeme yarın tartılcaz bak lütfen mutlu olcaz :))) benide rahatsız etmeye başlamıştı şimdi canım istediğinde yiyorum mutlyum :)) kürlerimede dvam :)
Kesinlikle katılıyorum yani eğer yemeyip kan şekerimiz düşücekse bunu hissetmeden yemekten 3-4 saat sonra yoğurt yenebilir ama acıkmadıysan yemezsin yani ben mesela esraya akşam üstü yoğurt ye diye ondan önermiştim dün çünkü öğle yemeği de yemiyo akşama doğru yoğurt yese o bişeyler atıştırma isteği geçebilir yoğurt mucize benceSende öyle kuzucummvalla ya haklıymışsın canım sürekli ara öğün yapınca insan sanki daha çok yiyesi geliyo gibi biraz mideyi boş bırakmak şart :)
Ayy tatlim cok yoruldum kac kiyafet denedm bi elbise almisidim beli acik kinaya mor harika biraz daha versem super olcak ya cok mutluyum ya elbiseler oluyo smdi benm su gibegi eritmem lazim
Gobek olsa tek tanamda cnm simit sekli snir oluyom ama gzl oldu ya cok sevndim gercekden. Senn icinde sevndim olsun zmanla gobegmz ericekSenib adina cok sevindim tatlim.bende dun elbiselerimi den3digimde hepsi bol geldi olmayanlar oldu cok mutlu hissettim ama benimde gobegim var malesef
Afiyet olsun tatlim dunku pogcadan haber yok mu bakim hic anlatmiyorsunKızlar yazdıklarımızı okumadım henüz ben bugün yediklerini soyliiim sabah yarı porsiyon menemen, 2 dilim peynir, 2 zeytin, tatlı k kadar tereyağ marul ve 2 dilim kızarmış çavdar yedim sekerlerim.. oglende yemedi pm ikindi de 2 dilim yaptığım karakolu keki yedim 1 top vanilya dondurmaylaakşam sebzeli tavuk güveç az yağlı ama 3 kaşık bulgur pilavı. Marul salatası birde 1 dilim tam bugday ekmek yedim sevgili jüri üyeleri toplamda 1400 cl
Güzelimm inşallah o da gidecekk azimle sabırlaa
Kesinlikle cnm ara öğüne karşıyım ben gerçekten. Aralarda 5 saat bırakıp 3 öğün yapsan yeticek zaten bebeğimm :) buarada birkaç kurabiye yedim hıhıhı. Yarın için umutsuzum ama üzülmek yokkk :)Sende öyle kuzucummvalla ya haklıymışsın canım sürekli ara öğün yapınca insan sanki daha çok yiyesi geliyo gibi biraz mideyi boş bırakmak şart :)
bu anlattıklarından sonra birazcık daha dondurma yedim ama ınan yakiyorum canim hiç oturmuyorum evde kızım aşırı hareketli şu saate salon temizledim düşün
çoook f enasin asliii unuttuydum demeyi 1.5 yedim ondan da tabiAfiyet olsun tatlim dunku pogcadan haber yok mu bakim hic anlatmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?