Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Afiyet olsun datlumm sefan olsun o kadar gezmeye erimiştir eminim ama akşam da hafif yeee
Ayy tatlim cok yoruldum kac kiyafet denedm bi elbise almisidim beli acik kinaya mor harika biraz daha versem super olcak ya cok mutluyum ya elbiseler oluyo smdi benm su gibegi eritmem lazim

Kızlar yoğurt kürünü acıktıkca yiyin müthişşş özüme döndüm :)) diyetisyene gtmcm bn ondn sıkılıyom kndm ypcm kafama göree ohh bee sefam olsun :))

Kizlar dunden bugune elim ayagim cok titriyordu cok halsizdim.ben yarinki tartida eksileri gorecegimi hic sanmiyorum bugun aksami cok yedim gun icinde cok atistirdim.yarin tartida uzulecegimi biliyorum
Canımm şimdi hemen sakinleş hiç bir şeyeme şuandan itibaren yoğurt kürünü yap acıktıkca ye içine yarım paket eti form koyabilirsin ve limonlu su iç şişe yap kendine içine yarım limon sık bitane kabuk tarçın at iç gitsin yarına en az 1 kilo gidicek bunları yaptığında bana güven :)

Yulaf ezmesi al canim sabahlari yulaf ezmeli yogurt yersin :)
Canım var yulaf ezmem zaten diyetisyene gitmicem zorunlu gibi yemek yemek hiç zevkli değil yasaklar daha tatlı geliyor öyle olunca yarın sabah mis gibi menemen yapıcam az yağlı oturup yicem valla hem param boşa gidiyor hem verdiği listede hep aynı şeyler anlamsız yani kendi kendime saatsiz zamansız uyguluycam verdiği önerilere bakıp uygularım zaten diyeti değiştirmesi aynı liste yani boş muhabbet bu diyetisyen işi

Ben yarından umutsuzum bugün diyeti çok kacirdimöğle carsida yarım ekmek içinde tavuk döner yedim
Canımm hiç bir şey olmaz yoğurt limon pul biber yap otur ye limonlu su iç kase kase yiyebilirsin sıkıntı yok yağlarını yakcağından emin olabilirsin misss tok tutucu yağ yakıcı bacak inceltici göbek giderici tarifime özüme döndüm diyetisyene hayıırr kürrleree evet diyip yola tam gaz devam ediyorum ben aç kalınca mutluyum sürekli bir şeyler yemek çok sıkıcı :)

Bebegimsin ya biraz daha vakit gecsin yapacam kuru zaten pazarteai hemen sporuma baslicam tatil bana yaramadi simdiye hedef kilomdaydim durdum kaldim

Ayy tatlim cok yoruldum kac kiyafet denedm bi elbise almisidim beli acik kinaya mor harika biraz daha versem super olcak ya cok mutluyum ya elbiseler oluyo smdi benm su gibegi eritmem lazim
Senib adina cok sevindim tatlim.bende dun elbiselerimi den3digimde hepsi bol geldi olmayanlar oldu cok mutlu hissettim ama benimde gobegim var malesef

Kızlar yazdıklarımızı okumadım henüz ben bugün yediklerini soyliiim sabah yarı porsiyon menemen, 2 dilim peynir, 2 zeytin, tatlı k kadar tereyağ marul ve 2 dilim kızarmış çavdar yedim sekerlerim.. oglende yemedi pm ikindi de 2 dilim yaptığım karakolu keki yedim 1 top vanilya dondurmayla akşam sebzeli tavuk güveç az yağlı ama 3 kaşık bulgur pilavı. Marul salatası birde 1 dilim tam bugday ekmek yedim sevgili jüri üyeleri toplamda 1400 cl

Bebegimsin ya biraz daha vakit gecsin yapacam kuru zaten pazarteai hemen sporuma baslicam tatil bana yaramadi simdiye hedef kilomdaydim durdum kaldim
Canım olsun tatilini yaptın gezdin boşver sen şimdiye bak dediklerimi yap sabah mutlu olcaksın :)

Kızlar selam :) gelemedm bugün ya kaynanam uğradı dışardaymış da. Azıcık tatlı yedim malesef yine arada ama olsun üzülmüyorum haftaya tekrar dengeliceğime inanıyorum :) akşam yemeğinde 1 tabak mantar çorbası,4-5 kaşık menemen,5-6 sarma,1 dl ekmeğin içini yemedim kabuklarını yedim sadece :)

Ah

Canım yoğurt kürünü yap limonlu tarçınlı su iç erisin tatlılar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…