Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım yoğurt kürünü yap limonlu tarçınlı su iç erisin tatlılar :)))
Mervecim seni böyle görmek çok sevindirdi beni. Hep böyle ol işte bak ben bu Merveye alışkınım :)
Misafir var bu akşam,kek yaptım kakaolu. Gelenler de getircekler galiba bişeyler. Umarım yemem :)
Yarından pek umutlu değilim ama hayırlısı artık :)
Diyetisyene gitmemene de ayrıca onay veriyorum yani gerek yok gerçekten. Belli saatlere bağlı kalmak,acıkmadan sürekli yemek yemek çok rahatsız ediyo beni şahsen.

Mervecim seni böyle görmek çok sevindirdi beni. Hep böyle ol işte bak ben bu Merveye alışkınım :)
Misafir var bu akşam,kek yaptım kakaolu. Gelenler de getircekler galiba bişeyler. Umarım yemem :)
Yarından pek umutlu değilim ama hayırlısı artık :)
Diyetisyene gitmemene de ayrıca onay veriyorum yani gerek yok gerçekten. Belli saatlere bağlı kalmak,acıkmadan sürekli yemek yemek çok rahatsız ediyo beni şahsen.
Demi bebeğim ya diyetisyen beni bozdu ben kendim diyetisyen gibiyim zaten amaan :) sanki sihirli değnekle mi zayıflatcak her şey boğazı tutmakta valla :) canım yeme yarın tartılcaz bak lütfen mutlu olcaz :))) benide rahatsız etmeye başlamıştı şimdi canım istediğinde yiyorum mutlyum :)) kürlerimede dvam :)

Demi bebeğim ya diyetisyen beni bozdu ben kendim diyetisyen gibiyim zaten amaan :) sanki sihirli değnekle mi zayıflatcak her şey boğazı tutmakta valla :) canım yeme yarın tartılcaz bak lütfen mutlu olcaz :))) benide rahatsız etmeye başlamıştı şimdi canım istediğinde yiyorum mutlyum :)) kürlerimede dvam :)
Süpersin bitanemmm:KK200: hep aynı şeyleri yazıyolar bir sürü yasak bilmem ne. Boğazı tutmadan olmuyo malesef. İstediğin her şeyden belli miktarda yemek gibisi var mı :) en azından senin ve benim için böyle yani

Süpersin bitanemmm:KK200: hep aynı şeyleri yazıyolar bir sürü yasak bilmem ne. Boğazı tutmadan olmuyo malesef. İstediğin her şeyden belli miktarda yemek gibisi var mı :) en azından senin ve benim için böyle yani
Sende öyle kuzucumm :KK200: valla ya haklıymışsın canım sürekli ara öğün yapınca insan sanki daha çok yiyesi geliyo gibi biraz mideyi boş bırakmak şart :)

Mervecim çok sevindim senin adına işte bizim mervemiz:KK50::sampiyon::sampiyon::sampiyon: diyetisyenle ben de yapamam ben de kafama göre şeyler uygulamaktan memnunum:KK59: yani diyetisyene gitsem sabah bi simit yiyip sonra başka ekmek yemememe izin vermez ya da arada protein günü yapmama ama ben kendimce dengeliyorum böyle verdim 11 kiloyu ben mesela hiç ara öğün yapmıyorum:KK24: ama ana öğünlerimi doyurucu yiyorum acıkmıyorum yani ara yapmak beniacıktırıyo ama öğlen mesela barbunya yoğurt domates biber yedim bol miktarda ve acıkmadım hala niye yiyim yani

Sende öyle kuzucumm :KK200: valla ya haklıymışsın canım sürekli ara öğün yapınca insan sanki daha çok yiyesi geliyo gibi biraz mideyi boş bırakmak şart :)
Kesinlikle katılıyorum yani eğer yemeyip kan şekerimiz düşücekse bunu hissetmeden yemekten 3-4 saat sonra yoğurt yenebilir ama acıkmadıysan yemezsin yani ben mesela esraya akşam üstü yoğurt ye diye ondan önermiştim dün çünkü öğle yemeği de yemiyo akşama doğru yoğurt yese o bişeyler atıştırma isteği geçebilir yoğurt mucize bence

Ohh menemenler yenmişş:kk77: afiyet olsun kuzular yani menemen kadar sağlıklı bi yemek var mı az yağlı yapıldıktan sonra miss yani sebze ve yumurta

Ay yarını çok merak ediyorum geçen hafta tartılamadım reglden dolayı ama verdim bence incelme hissediyorum:KK37:

Ayy tatlim cok yoruldum kac kiyafet denedm bi elbise almisidim beli acik kinaya mor harika biraz daha versem super olcak ya cok mutluyum ya elbiseler oluyo smdi benm su gibegi eritmem lazim

Güzelimm inşallah o da gidecekk azimle sabırlaa

Senib adina cok sevindim tatlim.bende dun elbiselerimi den3digimde hepsi bol geldi olmayanlar oldu cok mutlu hissettim ama benimde gobegim var malesef :KK43:
Gobek olsa tek tanamda cnm simit sekli snir oluyom ama gzl oldu ya cok sevndim gercekden. Senn icinde sevndim olsun zmanla gobegmz ericek

Kızlar yazdıklarımızı okumadım henüz ben bugün yediklerini soyliiim sabah yarı porsiyon menemen, 2 dilim peynir, 2 zeytin, tatlı k kadar tereyağ marul ve 2 dilim kızarmış çavdar yedim sekerlerim.. oglende yemedi pm ikindi de 2 dilim yaptığım karakolu keki yedim 1 top vanilya dondurmayla :olamaz: akşam sebzeli tavuk güveç az yağlı ama 3 kaşık bulgur pilavı. Marul salatası birde 1 dilim tam bugday ekmek yedim sevgili jüri üyeleri :KK22: toplamda 1400 cl
Afiyet olsun tatlim dunku pogcadan haber yok mu bakim hic anlatmiyorsun :KK76:

Kesinlikle cnm ara öğüne karşıyım ben gerçekten. Aralarda 5 saat bırakıp 3 öğün yapsan yeticek zaten bebeğimm :) buarada birkaç kurabiye yedim hıhıhı. Yarın için umutsuzum ama üzülmek yokkk :)

Bakalım yarın ne cikicaz.. bu arada çok eskilere gidemedim kizcelrrim zamanım olmadı bir tek E esrAhsm nin luppoyla ekmeği birarada yediğini okudum nasıl oluyo kız öyle:KK70:
Ahahha aynı anda değil kız gidip gelirken ara ara oldu öyle :) nasıl bünye var anlamadım

Bakalım yarın ne cikicaz.. bu arada çok eskilere gidemedim kizcelrrim zamanım olmadı bir tek E esrAhsm nin luppoyla ekmeği birarada yediğini okudum nasıl oluyo kız öyle:KK70:
Biz senle çok ilerleyenicez cnm ikimizin de maşallahı var götürüyoruz yani :D

Back