Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın...
Bu hafta hiç tartılmadım..
Ama gördüm ki değişen birşey olmamış.
Aksine bide fazlam var :KK43:
1 aydır uğraşıyorum
Yaptığım sporda cabası
Ama yok fazla çıkıyo işte
Kan testlerimi de yaptırdım ordanda bişey çıkmadı yinede olmuyo
Artık umutsuz vak'ayım
Umarım siz istediğiniz kilolara kavuşursunuz :KK15::cry:

Günaydın...
Bu hafta hiç tartılmadım..
Ama gördüm ki değişen birşey olmamış.
Aksine bide fazlam var :KK43:
1 aydır uğraşıyorum
Yaptığım sporda cabası
Ama yok fazla çıkıyo işte
Kan testlerimi de yaptırdım ordanda bişey çıkmadı yinede olmuyo
Artık umutsuz vak'ayım
Umarım siz istediğiniz kilolara kavuşursunuz :KK15::cry:
Höytt noluyo kız nasıl ? Hemen umutsuz haller filan. Bak ben neler yedim ona rağmen vermişim. Kuzucum niye pes ediyosun yapma:KK11::KK11: o zaman spor yapma cnm sen önce kilonu ver sonra yap toparlamak için.

Günaydın mutlu pazarlar hatunlar :KK54:
Ben dün tartinmistim dayanamayıp 70.3 çıkmıştım keki de o yüzden ödül yaptım size demedim :KK48: bugün gene tartindim 70.6 olmuşum herhalde o da k acamaklarin bi hedayesi ama olsun mutluyum giden 900 gr :KK71:

Ben de bu hafta daha iyi devam edicem kızlar. Azıcık dikkat etseydim rahat 2 kg gidicekti ama olsun 1,600 yine çok iyi. Sadece hedefime geç kalıcam :) hadi bakalım. Ben kahvaltıda cnm ne isterse fazlasıyla yedim ve doydum. Akşam da ekmeksiz yiyiciğim inşallah :)
lokur lokur şekerim nirdesiiinnnn

Kızlar 58.5 tan 58 e düşmüşüm bu hafta ki kaçamaklar boyumu aştı bunlar o yüzden ama bu hafta bomba gibiyim başlıyorum
Senin bu hafta daha iyi olmanı istiyorum bebeğim. Sen zaten ne yapman gerektiğini biliyosun en başlarda çok motiveliydin,bizi topladın buraya. Tekrar diyorum bak kendinin diyetisyeni ol,sık sık yeme. Öğünler arası en az 5 saat olsun bana güveeen :) insan yedikçe yiyesi geliyo çünkü.

Günaydın mutlu pazarlar hatunlar :KK54:
Ben dün tartinmistim dayanamayıp 70.3 çıkmıştım keki de o yüzden ödül yaptım size demedim :KK48: bugün gene tartindim 70.6 olmuşum herhalde o da k acamaklarin bi hedayesi ama olsun mutluyum giden 900 gr :KK71:
Oy tatlışımm benim senle aramızda gram var sadece. Hadi bakalım bu hafta kim 70 in altına düşecek en fazla farkla :rapci:

Back