Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ben öğle arasındaydım kuzum 7 ye kadar çalışıyorum ben aşağı indim bir türk kahvesi içtim öğlen barbunya pilaki ve yoğurt yiycem ama tee 3 te

canım senn de aksama kdr he baya uzun ben oglene kdr dayanıom aama buraya geldn mı gun ölüyor zaten. afıyet olsun menun guzelmıs bende acıkdım bı kas aldırım hemen yemege gecmek ıstıyorum

canım senn de aksama kdr he baya uzun ben oglene kdr dayanıom aama buraya geldn mı gun ölüyor zaten. afıyet olsun menun guzelmıs bende acıkdım bı kas aldırım hemen yemege gecmek ıstıyorum

valla işte neyse ki bi cumartesi var bi cumartesi yok bi de cumartesi diğer çalışanlar yok çağrı merkezi elemanları ve ben rahatız yani gerçi şuan patronumuz da burda ama o kendi aleminde satış iyise bize karışmaz

Gene senn o sansn var bende o yok her cumartesi gel hic bi hafta sonu plan yapamazsn. Iyi karismiosa gzl bzmkide kendi halmde gelir bazen gec gelir abi izne cikdi die geldi biz pek takmioz zaten ☺☺

Kızlar yoğurt limon pul biber yedim biraazdan bi kaç kaşık enginaar yiycem yine yoğurtla beraber :) bugün ekmek yok :)

Kızlar yoğurt limon pul biber yedim biraazdan bi kaç kaşık enginaar yiycem yine yoğurtla beraber :) bugün ekmek yok :)

Ben de 1 tabak barbunya 1 kase yoğurt 3 domates 2 yeşil biber yiyorum sabah 2 dilim yemiştim ekmek bunlar baya çok geldi ekmek yemiyorum.

Ben de 1 tabak barbunya 1 kase yoğurt 3 domates 2 yeşil biber yiyorum sabah 2 dilim yemiştim ekmek bunlar baya çok geldi ekmek yemiyorum.
Afiyet olsun canım yoğurt bol bol ye ben yoğurt suyuda içiyorum kendim mayalıyorum çok faydalı

Kizlar dunden bugune elim ayagim cok titriyordu cok halsizdim.ben yarinki tartida eksileri gorecegimi hic sanmiyorum bugun aksami cok yedim gun icinde cok atistirdim.yarin tartida uzulecegimi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…