- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
ölede yapabılırsın ama veremedım dıe uzme kendını. bazen tartı gostermıyor cunku.Ben her sabah tartılıcam kızlar ama buraya yazmıcam. Bi deftere not edip cmts günü paylaşıcam burda:) bnm için daha iyi olcak sanırım
ölede yapabılırsın ama veremedım dıe uzme kendını. bazen tartı gostermıyor cunku.
Kız yok değilimdir ay beni meraklandırdınız gidip alasım geliyor bende takıntılıyım bu konularda ama yoktur diyorum öyle bi şey olmadı çünkü ama offyok ondan dıılde hane hamılesın dıyelım bı zarar olmasın yanı o acıdan tabı uzulme sen genede hastalanablırsnde bazen oynuyo cunku.
Düş cAnımm düş :)Kızçelerrrrrr Tartındım ben bayağıdır tartınmıyordum eczane de baskül gibi büyük bişi vardı onda tartındım 72,80 çıktım ama ayağımda dana gibi topuklu çizme içtiğim 2 lt su ve giysilerle 1 kilo düşeyim demi
Kız durduğun hata. Al bebişini de götür yanında ne olcak :) ben de böyle almadım almadım zamanında sonra arkadaş ısrar etti aldım yaptım anında pozitif çıktı ona göre :)Kız yok değilimdir ay beni meraklandırdınız gidip alasım geliyor bende takıntılıyım bu konularda ama yoktur diyorum öyle bi şey olmadı çünkü ama off
Test yapmadan alma sakın haKızlar adet söktürücü mü alsam acaba
Düş cAnımm düş :)
Tamam alcam kız alcam ay meraklandım :))Kız durduğun hata. Al bebişini de götür yanında ne olcak :) ben de böyle almadım almadım zamanında sonra arkadaş ısrar etti aldım yaptım anında pozitif çıktı ona göre :)
Hadi çabuk çabuk giyin hemen seni bekliyoruz burda ben çatlıcam meraktan heeeTamam alcam kız alcam ay meraklandım :))
Bende regl olsam 2 kilo gider diye düşünüyorum :)
O zaman 71,8 im ben ooo ben bu küsuratı pazartesiye kadar veririm
Kız aman olmasın dur bakim kararsızım ya pozitif çıkarsaHadi çabuk çabuk giyin hemen seni bekliyoruz burda ben çatlıcam meraktan heee
Canim ben o kuru sodayla ayran haline getirio p iciyorum ayni etkiyi verirmi nane pul biber koyuyorumHarika bir kur tatlım denemelisin inceltiyor inanılmaz bi şekilde etkili tek vazgeçilmezim
Kızlar çok moralim bozuk ben bu yememeyle bu kadar az gittiyse ben nasıl zayıflıcaam((
Ay sağol bebeğimmm tamam motiveme dçndüm tartılınca böyle oluyorum ya :)haydaaaa nazar mı değdirdikk azmine yahu hemen motiveni bozma bi dur hele hasta olmamışsın devam edicez istirarla yaza fit giricez hadi hemen motiveyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?