- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Off ya kızlar düşünüyorum da her şeyi başarıp kilo vermeyi başaramıyoruz biz kadınlar. Ev çocuk yemek temizlik filan derken nelerin üstesinden geliyoruz ama bi şu kiloların üstesinden gelemiyoruz kolay kolay
cok zor cnm ya keske yıyıp almasak senn dedıgın gıbı benm karnım doysada gozum hıc doymaz :)
Ya anlamadım ki arkadaş bi insan bişeyi hiç mi başaramaz. Düşüne düşüne kafayı yer insan. Bak yine yemek dedimşaka bi yana artık dur demek lazım. Aç kalmadan zayıflancağına inanmıyorum illaki bi açlık olması lazım insanda ki kalori açığı olup kilo verebilsin. Millete bakıyorum zayıflara özellikle, bilinçli olarak ara öğünmüş bilmem neymiş yapmıyorlar ki. Ne zaman acıkırlarsa yiyorlar ama ne hikmettir ki yine az yiyip çekiliyolar. Nasıl doyuyosunuz yahuuuııı :)
Valla hiç kaçamak yapmadım canımmmm :) ben bu konuyu uzun zamandır düşünüyorum. Millet tek öğün iki öğün yiyip yemek aramaz onlara imreniyorum yani nasıl bi bünyedir. Ne spor ne bişey yaparlar yine zayıftırlar :)ne yedın gene sole bakalım :) ya bazıları almıyor yada alsa dıkkat edıyor cnm bzm gıbı buldugunu herkez yemıyo :) sabah ye oglen ye ara yap bıde aksam snrada meyve bole verırsn sut yogurt mutlaka tuket yag yakımına yardımcı cunku
Valla hiç kaçamak yapmadım canımmmm :) ben bu konuyu uzun zamandır düşünüyorum. Millet tek öğün iki öğün yiyip yemek aramaz onlara imreniyorum yani nasıl bi bünyedir. Ne spor ne bişey yaparlar yine zayıftırlar :)
canım ole dusunme sen bazı seylerı kessen cok farkeder olmucak bısey yok. bazıları degısık bende dıyorum ben dıyetsyenle 6 kıloyu zor verdm bazılarına bakıyorum ıkı kesıyo su kdr verdım bu var malsef bz hep dıkkat etcez baska sansımız yok.
Kızlar test almadım ya bugün yarın hastalanırım heralde :) kahvaltıda salatalık peynir domates roka biber yedim çay içtim şekersiz bide eltim limonlu su yaptı onu içtim :) ekmek yemedimm :)
aynen bende oleyım ınsanlık dısı :) oglen benm bu hafta hep ızgara cnm salata bıde ayran yogurt yada aksamda sebze yapıorum 1 dılım ekmekle sen ne yıceksnHaklısın canım biz insan gibi yemiyomuşuz demek ki. Yani en azından ben öyleymişim herhalde :) öğlen ne yiyosun bakalım sen :)
Kızlar test almadım ya bugün yarın hastalanırım heralde :) kahvaltıda salatalık peynir domates roka biber yedim çay içtim şekersiz bide eltim limonlu su yaptı onu içtim :) ekmek yemedimm :)
Ya ip atlayınca gecikiyor mu canımguzel yapmıssın cnm afıyet olsun. aynn yarınıda bekle ama ıp atlma su ara
aynen bende oleyım ınsanlık dısı :) oglen benm bu hafta hep ızgara cnm salata bıde ayran yogurt yada aksamda sebze yapıorum 1 dılım ekmekle sen ne yıceksn
Ya ip atlayınca gecikiyor mu canım
Ya ip atlayınca gecikiyor mu canım
Ben henüz acıkmadım cnm sabah 10da yapmıştım kahvaltımı :) sen neden bu hafta hep ızgara yiyosun diyetisyenin mi söyledi
evet cnm benm dıyetsyen hep bole verıyor bazen degısıo ıkı gun oglen sabah ızgara snra gene oglen ızgara aksam sebzeye gecıoz araları degısıo :)
Hadi bakalım ne güzel :) ben bugün iyi gidiyorum gitmek zorundayım zatenacıkmadan yemeyen o tiplerden olmak istiyorumm ki beennnn
Yok tatlım yüklenmicem hedefim bugünü bitirmek şimdilik :) her gün o günü atlatmayı hedeflicem günlük kilo kaybını hedeflicem. Uzun süreli yapınca olmuyo anladım ben.ama acıkınca da cok yuklenme sonra :) hadı tam gaz devam o zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?