- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
nerden aldın cnm ya bende alsam asıl belkım yaparım yuruyus yapıomda ne bılım :)Geldiii ekipmanlarım ilk hedefim sıkılaşmak umarım olur
Kızlar eltim limonlu su yapıyor onun etkisi olabilir diyor :))) normalde her ay düzenliyim 5 gün geçti inanın kii korkuyomm
Kızlar eltim limonlu su yapıyor onun etkisi olabilir diyor :))) normalde her ay düzenliyim 5 gün geçti inanın kii korkuyomm
Kızlar sabah yapıyor aç karnına valla baya etkisi var limonlu su ve arkasından bir bardak su içiyor :))
Ay kızlar yapalım valla :)) ben niye boyle oldum kızlar keşke tartılmasaydım adet olunca 1 kilo gitse bariYa bu limonlu suyu aslında gün boyu içebiliriz 1 litre su içine birkaç dilim limon atıp :) alkali bilmem ne diye muhabbet vardı ordan biliyorum. Kayınvalidem de diyodu işe yarıyo diye. O da yapıyo da :)
Ay kızlar yapalım valla :)) ben niye boyle oldum kızlar keşke tartılmasaydım adet olunca 1 kilo gitse bari
nerden aldın cnm ya bende alsam asıl belkım yaparım yuruyus yapıomda ne bılım :)
Bence de haklısın canım. Merve sen bi test yap güzelim yaaMervee bence bu durumu bu gün neticelendir nolur nolmaz varsa bide yanlış bişi yapmamış olursun
Benim de dijital ama kırasım geliyo uyuz şeyiKızlar dijital demi ibreli demi tartınıyorsunuz ? Dijitaller farklı ölçüyor sanki ya
Gider gider takma kafana eğer hamilelik gibi bi durum yoksa. Limonlu su iştah kapatıyo o yüzden iyi gelir tabi :)Ay kızlar yapalım valla :)) ben niye boyle oldum kızlar keşke tartılmasaydım adet olunca 1 kilo gitse bari
Ayy hemen hemen :) biz de rahatlayalım yahuKızlar yapcam test alıcam birazdan :)) habee veririm size :))
Çıkamadım bebişi bırakcam eltime onun bebişte uyandı :) ama hastalancam sanki kızlar :))
Gülben ergen oynuyo reklam da oradan aldım yasak mı bilmiyorum telafuz edemedim ismini gerçi bütün sitelerde vardır topu + ebru şallı dvd 2 + spor lastiği 48 tl bişi değil pilates zaten en çok zayıf gösteren spor 70 olsa bile bi bakıyorsun 55 gibi duruyorlar en önemlisi bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?