Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar eltim limonlu su yapıyor onun etkisi olabilir diyor :))) normalde her ay düzenliyim 5 gün geçti inanın kii korkuyomm

Kızlar eltim limonlu su yapıyor onun etkisi olabilir diyor :))) normalde her ay düzenliyim 5 gün geçti inanın kii korkuyomm

sabah mı ıcıyor cnm lımonlu suyu. bende bazen ıcıom smdıde arada ılık su ıccem ya yag yakar.
korkma cnm bazen oynar

Cnm özel bi konu ama ne bileym korunuyosanız korkulcak bişey yoktur herhalde. İçine sinmezse bi test alıp yap istersen.

Kızlar sabah yapıyor aç karnına valla baya etkisi var limonlu su ve arkasından bir bardak su içiyor :))

Kızlar sabah yapıyor aç karnına valla baya etkisi var limonlu su ve arkasından bir bardak su içiyor :))

Ya bu limonlu suyu aslında gün boyu içebiliriz 1 litre su içine birkaç dilim limon atıp :) alkali bilmem ne diye muhabbet vardı ordan biliyorum. Kayınvalidem de diyodu işe yarıyo diye. O da yapıyo da :)

Ya bu limonlu suyu aslında gün boyu içebiliriz 1 litre su içine birkaç dilim limon atıp :) alkali bilmem ne diye muhabbet vardı ordan biliyorum. Kayınvalidem de diyodu işe yarıyo diye. O da yapıyo da :)
Ay kızlar yapalım valla :)) ben niye boyle oldum kızlar keşke tartılmasaydım adet olunca 1 kilo gitse bari

Ay kızlar yapalım valla :)) ben niye boyle oldum kızlar keşke tartılmasaydım adet olunca 1 kilo gitse bari

aynen benım kuzenm sabah aksam yapıodu oda cok verdı.

bıde cnm takma adet olmadıgın ıcın sıslık var ondandır duzelır cnm stres yapma

nerden aldın cnm ya bende alsam asıl belkım yaparım yuruyus yapıomda ne bılım :)

Gülben ergen oynuyo reklam da oradan aldım yasak mı bilmiyorum telafuz edemedim ismini gerçi bütün sitelerde vardır topu + ebru şallı dvd 2 + spor lastiği 48 tl bişi değil pilates zaten en çok zayıf gösteren spor 70 olsa bile bi bakıyorsun 55 gibi duruyorlar en önemlisi bu bence

Çıkamadım bebişi bırakcam eltime onun bebişte uyandı :) ama hastalancam sanki kızlar :))

yok yasak dııl cnm. aynen spor sart bıde guzel vucut onemlı gercekden ben mesela kılomu yhıc gostermem boyluyum dıe ama guzel vucut ıstıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…