• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yaa eksi görmeyip üstüne artı aldığımı görünce sinir oldum attım cnm ya. Yapsam işe yaramıcak gibi geliyo

tekrar yap canım bu hafta olmadı ama haftaya olacak. hedefine ulaşacağın tarihi de gör ama ne kadar yakın olduğunu görünce daha da artacak motivasyonun

tekrar yap canım bu hafta olmadı ama haftaya olacak. hedefine ulaşacağın tarihi de gör ama ne kadar yakın olduğunu görünce daha da artacak motivasyonun
Öyle mi dersin cnm ya bilemedim ki. Sen dolaba mı astın skalayı ? Nerede duruyor?

Öyle mi dersin cnm ya bilemedim ki. Sen dolaba mı astın skalayı ? Nerede duruyor?
bende dolaba astım canım. oturduğum odaya da asıcam bi tane . daha çok gözümün önünde olsun.
mesela 70 e 65 e düştüğün tarihleri daha büyük yaz seni daha çok etkiler. bi hafta ulaşamamış olman seni sadece bi hafta hedefe geç ulaştırır sakın üzülüp pes etme

bende dolaba astım canım. oturduğum odaya da asıcam bi tane . daha çok gözümün önünde olsun.
mesela 70 e 65 e düştüğün tarihleri daha büyük yaz seni daha çok etkiler. bi hafta ulaşamamış olman seni sadece bi hafta hedefe geç ulaştırır sakın üzülüp pes etme
Eşim dalge geçicek yaa :) kilo almışım dedim. Yemiyon ki nasıl aldın dedi. Bilmiyo ki o yokken neler yedim :D

Melikecim seninkinin fotosunu çekip yükler misin buraya bi bakayım

Iyi akşamlar herkese, bugün dışardaydık yazamadım kızlar, kilo veren arkadaşlarım hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum, veremeyen arkadaşlarım haftaya daha iyi sonuçları görürsünüz inşaallah.
Esracım sende takma kafana yeni haftaya daha azimli başlarsan olacak canım biraz sabırla hiçbirşey karşında duramaz..
Ben 83.4 ü gördüm bu sabah☺inşaallah haftaya biraz daha düşer..

Kızlar bende adet oldum anneme anneler günü pastası yaptım akşam yemeği yerine bi küçük pasta yedim yemek yemedim salatalık yedm birazdan süt iççem sütüm olsun diye ay kızlar çok tatlı istiyorum bende hepimiz aynı anda aynı dertten yakınıyoz şuraya bk .d

Ay canınız çekmesin pastada süper olmuş ellerime sağlık dağıttım valla anneme verdim kayınvalideme verdim anneler günü pastası dedim yoksa oturup hepsini yicek kapaditeydim şimdi eşime kadar bıraktım ona kıyamadığımdan yemiyorum yani .d

Ay canınız çekmesin pastada süper olmuş ellerime sağlık dağıttım valla anneme verdim kayınvalideme verdim anneler günü pastası dedim yoksa oturup hepsini yicek kapaditeydim şimdi eşime kadar bıraktım ona kıyamadığımdan yemiyorum yani .d
İyi yapmışsın dağıtmakla şekerimmm :)afiyet olsun bugünün hatırına laf etmeyelim bugün bizim günümüz :)

Bende 2 hafta önce eşimin doğum gününde yapmıştım pasta, tepsi böreği, poğaça ve tatlı, valla oturup yedim o gün, naapiiiim☺
Seninde ellerine sağlık canımm

Bu hafta çok veremedim ben ama kıyafetler daha rahat oldu sporun etkisiyle, onuda 3 gündür yapamadım yaaa:110:yarın tekrar devam etcem:spor:

Back