- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #3.021
Yaa eksi görmeyip üstüne artı aldığımı görünce sinir oldum attım cnm ya. Yapsam işe yaramıcak gibi geliyoneden bebeğimneden sinir oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa eksi görmeyip üstüne artı aldığımı görünce sinir oldum attım cnm ya. Yapsam işe yaramıcak gibi geliyoneden bebeğimneden sinir oldun
Yaa eksi görmeyip üstüne artı aldığımı görünce sinir oldum attım cnm ya. Yapsam işe yaramıcak gibi geliyo
Öyle mi dersin cnm ya bilemedim ki. Sen dolaba mı astın skalayı ? Nerede duruyor?tekrar yap canım bu hafta olmadı ama haftaya olacak. hedefine ulaşacağın tarihi de gör ama ne kadar yakın olduğunu görünce daha da artacak motivasyonun
bende dolaba astım canım. oturduğum odaya da asıcam bi tane . daha çok gözümün önünde olsun.Öyle mi dersin cnm ya bilemedim ki. Sen dolaba mı astın skalayı ? Nerede duruyor?
Ben de katılmak istiyoruum
Eşim dalge geçicek yaa :) kilo almışım dedim. Yemiyon ki nasıl aldın dedi. Bilmiyo ki o yokken neler yedimbende dolaba astım canım. oturduğum odaya da asıcam bi tane . daha çok gözümün önünde olsun.
mesela 70 e 65 e düştüğün tarihleri daha büyük yaz seni daha çok etkiler. bi hafta ulaşamamış olman seni sadece bi hafta hedefe geç ulaştırır sakın üzülüp pes etme
Hoşgeldin :) kendini tanıtır mısınBen de katılmak istiyoruum
Melikecim seninkinin fotosunu çekip yükler misin buraya bi bakayımbende dolaba astım canım. oturduğum odaya da asıcam bi tane . daha çok gözümün önünde olsun.
mesela 70 e 65 e düştüğün tarihleri daha büyük yaz seni daha çok etkiler. bi hafta ulaşamamış olman seni sadece bi hafta hedefe geç ulaştırır sakın üzülüp pes etme
Eşim dalge geçicek yaa :) kilo almışım dedim. Yemiyon ki nasıl aldın dedi. Bilmiyo ki o yokken neler yedim![]()
olur kuzum atarım.Melikecim seninkinin fotosunu çekip yükler misin buraya bi bakayım
İyi yapmışsın dağıtmakla şekerimmm :)afiyet olsun bugünün hatırına laf etmeyelim bugün bizim günümüz :)Ay canınız çekmesin pastada süper olmuş ellerime sağlık dağıttım valla anneme verdim kayınvalideme verdim anneler günü pastası dedim yoksa oturup hepsini yicek kapaditeydim şimdi eşime kadar bıraktım ona kıyamadığımdan yemiyorum yani .d
Tamam canım oldu :)
Bende 2 hafta önce eşimin doğum gününde yapmıştım pasta, tepsi böreği, poğaça ve tatlı, valla oturup yedim o gün, naapiiiim☺Ay canınız çekmesin pastada süper olmuş ellerime sağlık dağıttım valla anneme verdim kayınvalideme verdim anneler günü pastası dedim yoksa oturup hepsini yicek kapaditeydim şimdi eşime kadar bıraktım ona kıyamadığımdan yemiyorum yani .d
Evet bebeğim yoksa oturur yerdim yani :)) evet bugün bizim ilk anneler günümüz tadını çıkardım biraz kabul etmeliyim :)))İyi yapmışsın dağıtmakla şekerimmm :)afiyet olsun bugünün hatırına laf etmeyelim bugün bizim günümüz :)