- Emoji Skoru
- 6.232
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.921
Canım yarın ye bence :)) sabah uyandığında tartıl sonra ye .ddGünaydinn
Sabah 1 etimek 2dilim peynir maydonoz yumurta. Oglen annemlw disarda yicez diorum birazcik kacamk iyi mi olur yada dayan asli yaparim ya yarinda pazar kahvalti var annem muglama yapabilir of of
Canım yarın ye bence :)) sabah uyandığında tartıl sonra ye .dd
Aslıcım bence de yarın yap gerçi sen diyetisyende tartılıyodun galiba ama olsun yarın da tartılırsın belki muğlama da kalori patlamasıama ben de çok severim ve bugün yaparsan yarın da ondan yeme ihtinalin var bence de bugün yapma
Aslında anladım o tabağı bişey değil yani o porsiyon çok küçük makarna da çok az koyuyolar yani öğle akşam ekmeği yerinw o makarna normal bence tavuk da zaten yiyoruz salata da .. Ben antepliyim ama muğlamaya bayılırımmm ellerine sağlık anneciğininyok ya yapmcıam kızlar bugun tartıldım zaten 600 gram vermıs gozukuyom
yok zaten yemem ya tadına bakarım dedıgın gıbı kalorı patlaması annemde dıyette gelelı rızeden
3 hafta oldu babam sureklı nıe yapmıon dıo bıde damat gelcek yarn dedık ona yapak da gorsun nasıl yapılır :)
bugun sey yapcakdım bu tavuk tabagı oluyo tavuk salata makarna az az ekmek yerne makarnasını yerm demısdm sadece o kdr ama yemıcem
Aslında anladım o tabağı bişey değil yani o porsiyon çok küçük makarna da çok az koyuyolar yani öğle akşam ekmeği yerinw o makarna normal bence tavuk da zaten yiyoruz salata da .. Ben antepliyim ama muğlamaya bayılırımmm ellerine sağlık anneciğinin
evet normalde o tabagı alıyorum yanına ful salata dıyorum o ızgara secıyorum bıde bakıcam artık.
tesekkur ederım sasırdm bılmene herkez yemez anteplılerın yemeklerıde baya guzel kılo almaman elde dııl hele baklavalar of of :)
günaydın kızlar :) yani bana daha yeni günaydın. kahvaltı yapmadım henüz. 1 yumurta haşlayıp 4-5 yeşil zeytin biraz peynir 2 dilimde çavdar ekmeği yicem. reçel, çikolata vs kahvaltıda yemiyorum.
İşte insan pisboğaz olunca öğreniyo
Afiyet olsun canım çok güzel bir kahvaltı ben de hiç yemiyorum öyle şeyler bazen süte bir kaşık bal koyuyorum hayatıma renk katma için
Canım bnm kadın doğum doktorum bir baklava için 4 saat yürümen lazım dediğinden beri yemiyorum :))Kızlar etleri yedim pilavdan geriye bıraktım birazını yemedim. 1 bardak ayranla 2 dl baklava yedim cevizli. :)
afiyet olsun canımKızlar etleri yedim pilavdan geriye bıraktım birazını yemedim. 1 bardak ayranla 2 dl baklava yedim cevizli. :)
bende baklavayı ödül koydum. ya bi kaç kaçamak yaptım ama küçüçük kaçamaklar bile diyeti bozuyo. o kadar çabalıyoruz boşa gitmesin.Canım bnm kadın doğum doktorum bir baklava için 4 saat yürümen lazım dediğinden beri yemiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?