- Emoji Skoru
- 6.512
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.721
Herkese günaydıııııınnn:)) kahvaltıdan önce üç tane kuru kayısı yedim kahvaltıda iki dilim ekmek 4 zeytin biraz da peynir yedim bugün Canım yumurta istemedi herhün tartılıp duruyorum pek bi fark yok 100-200 gram her gün haftada ancak bir kilo
ay canım masallah harıkasın ya bunu yaptıkdan snra gerısı gelır.
inşaallahhhhh ya yapıcam istiyorum o kotları incecik bellerime giyicem göbeğim taştı yanımda taştı demeden
Yapmayım diyorum ama dayanamayıyorum şu tartı işine
Sende yine gram gram eksiliyo bende oda yok, hafta bitti gramlar artıyo bende
Bi yerde hata yapıyorsun ya da trioid problemin olabilir canm bence bi baktır
[evet sekerım o verdı asıl dıyetsyenler cok vermez ama bılemedım yulah kfleks bunları onerdı zaten sonuydu daha yemem onun yerıne yulaf alırım bende.
bence de kullanma canm ya sen diyetisyende değiştirebiirsin bence çünkü çok yavaş veriyorum diyorsun hatunun sistemi senin bünyene göre olmaya bilir mi acaba
ee olması gereken zaten o bebeğim hafta da 1 kilo emziren anne için çok bile ayda idealimiz2 kiloymuş ama ben onu 3 yapmaya çalışıyorumm
ilk başta birden gidiyo kilolar sonra duraklama dönemi olur vücut kitler kendini. o kilit çözülünce de arkası gelir merak etmeyin. hepsi gider yeter ki azimli oluncanım benım zaten hergun 1kılo vermessn tartılma bsver ole olunca oynamıor bende dayanmaya calısıom
Oncelikle hosgeldin canim.Cok guzel kilo vermissin ve ins bizimle devam ederek kalan kilolarini da verirsin.Sana onerim sikilasmak istiyosan mutlaka spor yapmalisin.Aslında yazıcaktım ama burada girilmiyordu evde de telefondan çok zor oluyor ama iş yerinde girebilmenin yolunu buldum ve yazdım ama evet gizli takipçi oldum birazyan tarafa yazdım hedef falan ama görünüyo mu o ben de hiç yok nedense 10 kilo fark olmadan aldığımı anlamıyorum ama inşallah artık olmıycak hedefim 50 yani şuan herkes memnun ama ben 50 olmak istiyorum bir de sıkılaşmam lazım aslında
ilk başta birden gidiyo kilolar sonra duraklama dönemi olur vücut kitler kendini. o kilit çözülünce de arkası gelir merak etmeyin. hepsi gider yeter ki azimli olun
ee olması gereken zaten o bebeğim hafta da 1 kilo emziren anne için çok bile ayda idealimiz2 kiloymuş ama ben onu 3 yapmaya çalışıyorumm
Gittim canım bütün testlerimi yaptırdım insülin direnci dışında birşey yok onunda değeri çok yüksek deil. Bilemedim ki niye boyle oluyo
Gittim canım bütün testlerimi yaptırdım insülin direnci dışında birşey yok onunda değeri çok yüksek deil. Bilemedim ki niye boyle oluyo
Bi anda almıyoruz ki o kiloları bi anda verelim. Vücut kendini korumaya alıyor. O direndikçe sende diren. Pes etme.ah canım ne guzel dedın sankım bende duraklmaya gırmıs gıbıyım ya
Bi anda almıyoruz ki o kiloları bi anda verelim. Vücut kendini korumaya alıyor. O direndikçe sende diren. Pes etme.
Kızlar ya okula geç kaldım diye kahvaltı yapamadım yanımada bişe alamadım inş gözüm dönmez öğlende zaten hep kaçamaklı geçti bu haftada bu hafta veremem hatta alırım gibi
Günaydın kızlar. Kendime tost yaptım kaşarlı sucuklu,yanında da taze sıkılmış portakal suyu var kahvaltımı şimdi yapıyorum :) ben de 71,3 ün üstüne almış görünüyorum. İki gün üst üste insan gibi yemezsem böyle olur işte :))
Bende daha önce aynen şimdiki yaptığım gibi hiç zorlanmadan 2 ayda 14 kilo vermiştim ama şimdi olmadıbılmıyorum kı tatlım ya 4 yıl oncede gıtmısdım ben buna tabı o zman yarm bırakmısdm ama o zman daha hızlı verıodum cok ver al yaptım dıe mı dıorum zor verıyorum bıde benım bunye agır cnm bı ıkı kacamakda butun dıyet gıdıor bıraz da ben hatalıyım yanı
cok acıkırsan sımıt alıp yarımını yıyebılırsn.
Köy okulundayım ben kentinde yok öğlene kadar aç beklicem mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?