- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.681
Valla kizlar hepiciniz supersiniz bende evime yarin gidiyorum 1 gunum yolda size katilmak icin sabirsizlaniyorum :)
Canımm kızsın ikna et yavaş yavaş eşle her zaman yeraek zaten zayıflayamayızBenim derdimde o zaten canim.esimin yaninda yemek zorunda kaliyorum yoksa bana kiziyor
Canıııım ne zaman yediin şimdi miAkşam yemeğim bir kase çorba bir dilim ekmek salata şimdi de bir bardak kefir içtim ama kesmedi sizce bişey yemeliyim saatte geç oldu gerçi
Ah balım ne diller dokuom bi bilsen.her es zayif ister bizimki kg lu :)[/QUOTE][QUbalımMerveeTunaa, post: 46370066, member: 753331"]Canımm kızsın ikna et yavaş yavaş eşle her zaman yeraek zaten zayıflayamayız
Acil durum neydi kiz ben biraz gec giriom da anca goruom :)kizginim @azerideniz @semih12 @Guleyca87 E esrAhsm @asl1can kokulusabun başka var mı kızlar aklımda kalan üyeler buradaaa toplaşınn acil durumm
Ah canım bilemedim ki şimdi sen daha iyi bilirsin nasıl yapıcağını[/QUOTE]Ah balım ne diller dokuom bi bilsen.her es zayif ister bizimki kg lu :)
Durumuna kilonu yaşını başlangıcını hedefini yaz tatlım ismin neydi ya unutuyoruz hep :)) onun için yaz isminide değiştirsen problem olur mu canım :)Acil durum neydi kiz ben biraz gec giriom da anca goruom :)
Yeme yeme canim git bi soda yada turk kahvesi ic sekersiz seni keserCanıııım ne zaman yediin şimdi mi
Canim Suanki kg mu bilmiom eve varir varmaz tartilayim yazarim durumuma :)Durumuna kilonu yaşını başlangıcını hedefini yaz tatlım ismin neydi ya unutuyoruz hep :)) onun için yaz isminide değiştirsen problem olur mu canım :)
Ben ismimi hic soylemedim ki canim ondan aklinda degil:)Canim Suanki kg mu bilmiom eve varir varmaz tartilayim yazarim durumuma :)
Akşam yemeğini 7 de yedim kefiri de 9.30 da içtimCanıııım ne zaman yediin şimdi mi
Tamam sorun olmaz canim yatmadan oncede mervecimin kurunu yap ye ohh mis :)Akşam yemeğini 7 de yedim kefiri de 9.30 da içtim
Kürü bıraktım Canım ya yoğurt biber limon du değil mi iki hafta yapmıştım yeşil elma yedim bu saatte yemesem iyi olurdu ama çok acıktım gece emZireceğimi dr düşünürsek sorun olmaz herhaldeTamam sorun olmaz canim yatmadan oncede mervecimin kurunu yap ye ohh mis :)
Ahh sağ ol canımm. İyice acıkmayı bekliyorum,gerçekten acıkana kadar karnımı doyurmuyorum. Bugün kahvaltımı yaptım acıktığımı sanarak ama aç değilmişim pek zevk almadım yerken doyduğumu hissetmedim ama yemedim tekrar. Akşam da az yedim zaten 1 tabak doldu ama tepeleme değil makul miktarda. Çok şükür iyiyim bugün :))Süpersin canım benim gayet mükemmel gidiyordun bizde merak ettik seni :)
Gayet guzel canim tebrik ediyorum bende :)Ahh sağ ol canımm. İyice acıkmayı bekliyorum,gerçekten acıkana kadar karnımı doyurmuyorum. Bugün kahvaltımı yaptım acıktığımı sanarak ama aç değilmişim pek zevk almadım yerken doyduğumu hissetmedim ama yemedim tekrar. Akşam da az yedim zaten 1 tabak doldu ama tepeleme değil makul miktarda. Çok şükür iyiyim bugün :))
Şimdi de limonlu yeşil çay içiyorum oh.
Ha bu arada akşam yemeğimi 19.30 gibi yedim. Kahvaltıyı 11 gibi yapmıştım
Teşekkürler cnm :)Gayet guzel canim tebrik ediyorum bende :)
Cnm iyi tabi ki tebrik ederim seni :) aynen devam etselam kızlar pek yazamıyorum ama devam ediyorum diyetime. biraz kilo vermem azaldı galiba. arada kaçırıyorum dışarda olduğum için ama yine de devam ediyorum dikkat ediyorum. 60.5 oldum 7-8 günde 2 kilo iyi sanırım.
Ooo kimler gelmiiiiş☺hoşgeldin canım anca gitti misafirler desene, afiyet olsun sana tüm yediklerin enerjiye dönüşüp uçar gider inşaallaaahGeldim kızlar :)
Daha yeni gitti misafirler yahu.
Ben sabah ve akşam yedim. Arada da kahve yanında 1 lokum yedim sadece. Akşam yemeğinde de tavuklu nohutlu pilav ve 1 bardak ayran içtim. Hemen doydum az yememe rağmen :)
Ben çok sıkı diyet yapmıyorum canım ne isterse yemekte ne varsa onlardan az yiyorum o yüzden gayet iyiydim kendime göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?