Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ooo maşallah canım süpersin bende yaşıma göre metabolizmam yavaş aslında daha fazla vermiş olmam lazımdı

Aramıza hoşgeldin canım
Inşaallah sende istediğin kiloya ve fit bir vücuda sahip olursun. Sonuçları hep birlikte görürüz umarım.

Teşekkür ederim hoşbulduk kendinizi kötü hissetmeyin neden çünkü ben 33 yaşındayım ama daha evli değilim çocuğum yok ona rağmen 72 lere çıktım verdim 67 lere çıktım verdim sizi hikayenizi okudum 3 kuzunuz var maşallah allah bağışlasın

Bu arada şöööyle bi baktımda hem yaş olarak, hem kilo olarak, hemde hedef olarak en fazla benim
Yaaani herşeyin fazlası bende maaşallaaaah. Kötü hissettim kendimi yaw
Canımmm sen bitanesin 3 bebişli daha çıtırsın allah aşkına yaşında hiç bişey yok :) kendini daha iyi hissetmelisin :) 3 bebişin ve bizler yanındayız yapıcaz :)

Sağol canım Allah senin hakkında da gönlünden ne geçiyorsa onu versin,
Ne biliiim ya kendimi yaşlanmış hissettim birden..

Canımmm sen bitanesin 3 bebişli daha çıtırsın allah aşkına yaşında hiç bişey yok :) kendini daha iyi hissetmelisin :) 3 bebişin ve bizler yanındayız yapıcaz :)
Inşaallah canım yaa bu yaşta bu kilo, önümde uzuuuun bi süreç, 5 deil 10 deil tam 24 kilo fazlalık (aslında 60 bile çok banada 50 falan yazarsam gözümde devasaa büyüyecek) düşününce çok uzak gibi geliyo

Canım 24 kilo dediğin nedir insanlar 80 90 kilo veriyor :) hiç öyle düşünme bunu başarıcaz :))) şimdi 4 tane köfte yedim uf daha istiyom ama yemicem yoğurtla :))

Canım 24 kilo dediğin nedir insanlar 80 90 kilo veriyor :) hiç öyle düşünme bunu başarıcaz :))) şimdi 4 tane köfte yedim uf daha istiyom ama yemicem yoğurtla :))
Hayırlısı bakalım deneyip görücez
Afiyet olsun canım benimde birşeyler atıştırasım var ama gitmicem mutfağa çocuklara mutfağın kapısını kapatın dedim belki böyle kendimi kontrol edebilirim

Canım akşam yemeğini yedin mi ?? Sağ ol kuzucum :))

Tavuk yapmıştım akşam yemeğine, kendime yemek pişirmeye üşendim az kısırla yoğurt yedim bende

Yemez yemez esraaa bizim takipte olduğumuzu unutmaz
Geldim kızlar :)
Daha yeni gitti misafirler yahu.
Ben sabah ve akşam yedim. Arada da kahve yanında 1 lokum yedim sadece. Akşam yemeğinde de tavuklu nohutlu pilav ve 1 bardak ayran içtim. Hemen doydum az yememe rağmen :)
Ben çok sıkı diyet yapmıyorum canım ne isterse yemekte ne varsa onlardan az yiyorum o yüzden gayet iyiydim kendime göre :)

Süpersin canım benim gayet mükemmel gidiyordun bizde merak ettik seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…