- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.661
ooo maşallah canım süpersin bende yaşıma göre metabolizmam yavaş aslında daha fazla vermiş olmam lazımdıŞimdi şöyle aslında başlarda haftada bir, bir öğün kaçamak yapıyordum ilk ay 4 kilo verdim ben de ama verilecek kilo azaldıkça biraz rutini bozayım dedim ay boyu çok az kaçamak ama ayda bir gün, gün boyu ne istersem yiyorum son iki aydır böyle...bir d ebenim yaşım 33 ve hayatım boyunca çok fazla diyet yaptım bu durumlar kilo vermeyi yavaşlatıyo tabii vücudun dnegesi bozuluyo
Aramıza hoşgeldin canım
Inşaallah sende istediğin kiloya ve fit bir vücuda sahip olursun. Sonuçları hep birlikte görürüz umarım.
Canımmm sen bitanesin 3 bebişli daha çıtırsın allah aşkına yaşında hiç bişey yok :) kendini daha iyi hissetmelisin :) 3 bebişin ve bizler yanındayız yapıcaz :)Bu arada şöööyle bi baktımda hem yaş olarak, hem kilo olarak, hemde hedef olarak en fazla benim
Yaaani herşeyin fazlası bende maaşallaaaah. Kötü hissettim kendimi yaw
Sağol canım Allah senin hakkında da gönlünden ne geçiyorsa onu versin,Teşekkür ederim hoşbuldukkendinizi kötü hissetmeyin neden çünkü ben 33 yaşındayım ama daha evli değilim çocuğum yok ona rağmen 72 lere çıktım verdim 67 lere çıktım verdim sizi hikayenizi okudum 3 kuzunuz var maşallah allah bağışlasın
Inşaallah canım yaa bu yaşta bu kilo, önümde uzuuuun bi süreç, 5 deil 10 deil tam 24 kilo fazlalık (aslında 60 bile çok banada 50 falan yazarsam gözümde devasaa büyüyecek) düşününce çok uzak gibi geliyoCanımmm sen bitanesin 3 bebişli daha çıtırsın allah aşkına yaşında hiç bişey yok :) kendini daha iyi hissetmelisin :) 3 bebişin ve bizler yanındayız yapıcaz :)
Canım 24 kilo dediğin nedir insanlar 80 90 kilo veriyor :) hiç öyle düşünme bunu başarıcaz :))) şimdi 4 tane köfte yedim uf daha istiyom ama yemicem yoğurtla :))Inşaallah canım yaa bu yaşta bu kilo, önümde uzuuuun bi süreç, 5 deil 10 deil tam 24 kilo fazlalık (aslında 60 bile çok banada 50 falan yazarsam gözümde devasaa büyüyecek) düşününce çok uzak gibi geliyo
Hayırlısı bakalım deneyip görücezCanım 24 kilo dediğin nedir insanlar 80 90 kilo veriyor :) hiç öyle düşünme bunu başarıcaz :))) şimdi 4 tane köfte yedim uf daha istiyom ama yemicem yoğurtla :))
Canım akşam yemeğini yedin mi ?? Sağ ol kuzucum :))Hayırlısı bakalım deneyip görücez
Afiyet olsun canım benimde birşeyler atıştırasım var ama gitmicem mutfağaçocuklara mutfağın kapısını kapatın dedim belki böyle kendimi kontrol edebilirim
Yedim tatlım yaa sorma, erken oldu bugün eşimin dışarı çıkması gerekiyodu erken hazırladım yedik ama bişeyler istiyo canım üüffCanım akşam yemeğini yedin mi ?? Sağ ol kuzucum :))
Tavuk yapmıştım akşam yemeğine, kendime yemek pişirmeye üşendim az kısırla yoğurt yedim bende[/QUOT iyi yaptın canım afiyet olsun bol bol su iç :)
Akşama kaldılar bencedeEsracımmm yok( gitmediler misafirleri heralde
Yemez yemez esraaa bizim takipte olduğumuzu unutmazAkşama kaldılar bencede
Esraaaa çok yeme misafirlerle heee
Geldim kızlar :)Yemez yemez esraaa bizim takipte olduğumuzu unutmaz
Benim derdimde o zaten canim.esimin yaninda yemek zorunda kaliyorum yoksa bana kiziyorCanım başla lütfen gezmeklerdede en uygun olanları ye lütfen amaçlarımız boşa gitmesin :)
Sen canimsin ya ne guzel konustun :)olsun cnm suan tatılını degerlendırır haff hafff yaaprsın esınde sncta balık et tamam severde karında gzl bı goruntu dııl bsver sen kendınıde ıyı hıssetmek onemlı
Süpersin canım benim gayet mükemmel gidiyordun bizde merak ettik seni :)Geldim kızlar :)
Daha yeni gitti misafirler yahu.
Ben sabah ve akşam yedim. Arada da kahve yanında 1 lokum yedim sadece. Akşam yemeğinde de tavuklu nohutlu pilav ve 1 bardak ayran içtim. Hemen doydum az yememe rağmen :)
Ben çok sıkı diyet yapmıyorum canım ne isterse yemekte ne varsa onlardan az yiyorum o yüzden gayet iyiydim kendime göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?