Burada yıllar önce de sizler gibi sağlıklı beslenme ile zayıflamıştım ayrıca leslie yapıyordum ve uzay yürüyüş aletim var evde onu kullanmıştım. Arada tabii aman da ne güzel verdim almam diye diye bir de baktım 67 olmuşum
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
kasım ayında en son elimdeki çitos ayak kokulu
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
cips paketini usulca bırakıp 25 kasımda diyete başladım iş yerinden bir arkadaşımla beraber başladık o 60 la başlamıştı şuan 50 benim biraz daha fazla olduğundan henüz 56 olabildim ama aynen devam...aradaki yıllarda dukan denemem oldu çok da verdim ama bir ömür gitmezdi öyle şimdi yine sağlıklı besleniyorum. Sizleri de ilk baştan beri okuyorum hepinizi tanıyorum aslında
![Kahve :kahve: :kahve:](/images/smiley/kahve.gif)
ben sitanbuldayım iş yerim avrupa evim anadolu yakasında ben çok başarılıyımdır kilo almak konusunda
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
ama vermek konusunda fena sayılmam
en önemli kuralım asla az yemedim ama hep boll sebze ve protein tam olarak bir kuralım yok ama miktarlarım çok örnek öğün yazacağım çok yememin sebebi durursa kilo vermem eksiltecek birşeyler olsun şimdi geçen aydan itibaren spora başladım dambıl kol çalışıyorum ve her akşam iş dönüşü 45 dk yürüyorum ilk 4 ay hiç spor yapmadım