- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.641
Aaa delirdinmi sen diyo niye yapıyon kızım diyo gel otur biraz yorulmuyor musun sen hiç uyumaz mısın dyo .ddalemsın ya :) kocan demıyor mu bızım karıya gene geldıler dıe :):)
Aaa delirdinmi sen diyo niye yapıyon kızım diyo gel otur biraz yorulmuyor musun sen hiç uyumaz mısın dyo .dd
keske bastan yazsaydn o kdr takıp etmıssın gızlı takıpcı senı :) ah keske gerı almasak bende bu hatayı cok yapıyorum ınsan bı bakar dmı 2 kılo alırsan neyse gerı nasıl alıoz bu kdr cok bende anlamıyorum bundan snra ınsallah olmaz.
pekı hedefın kac yeme konusunda aynısını dıyetsyenm dedı keserek bısey veremessn devamını alırsn bırakınca dıe sana cok katılıyorum bu konuda. spor da yuruyus asıl baya ıyımıs 45 dk ama spor ılavesı de gzl
Canımm geldiğin için mutlu oldum bize fikirlerini verirsin :))) motive oldun bize :))Hoşbuldukcips çikilataaa bilumum abur cubur bir d eben antepliyim delice yemek yaparım ama karar vermek herşeyin başlangıcı daha yazıcak çok şey var aklıma geldikçe naçizane önerilerimi de yazarım ama 5 yıl önceki pantolonuma giriyorum sanırım bu motivasyon için yeter
Canım spora başla ip ve bisiklet gayet işe yarıyor :)) bacak egzersizi karın egzsrsizide yap sen kilo vermişsin artık sıkılaşma zamanı :)Aslında yazıcaktım ama burada girilmiyordu evde de telefondan çok zor oluyor ama iş yerinde girebilmenin yolunu buldum ve yazdım ama evet gizli takipçi oldum birazyan tarafa yazdım hedef falan ama görünüyo mu o ben de hiç yok nedense 10 kilo fark olmadan aldığımı anlamıyorum ama inşallah artık olmıycak hedefim 50 yani şuan herkes memnun ama ben 50 olmak istiyorum bir de sıkılaşmam lazım aslında
Ay napim kuzum akşam metabolizma yavaşlıyor napcağımı şaşırıyorum akşam perde yıkamaya kalktım adam içerisi görüncek delirdin heralde deyince kendime geldim :)haklı adam kızım dınlen bu moddan cık sen bakım :)
canımmm hoşgeldin süpersinn :)Yemek faslı bitti bulaşıklar toplanacak sonra da leslie zamanı☺ diyordum beni çağırmışsınız geldim, bilgileri düzenledim
Aramıza hoşgeldin canımAslında yazıcaktım ama burada girilmiyordu evde de telefondan çok zor oluyor ama iş yerinde girebilmenin yolunu buldum ve yazdım ama evet gizli takipçi oldum birazyan tarafa yazdım hedef falan ama görünüyo mu o ben de hiç yok nedense 10 kilo fark olmadan aldığımı anlamıyorum ama inşallah artık olmıycak hedefim 50 yani şuan herkes memnun ama ben 50 olmak istiyorum bir de sıkılaşmam lazım aslında
Canımm geldiğin için mutlu oldum bize fikirlerini verirsin :))) motive oldun bize :))
Gece kuşu seniiii :))Aaa delirdinmi sen diyo niye yapıyon kızım diyo gel otur biraz yorulmuyor musun sen hiç uyumaz mısın dyo .dd
Canımm geldiğin için mutlu oldum bize fikirlerini verirsin :))) motive oldun bize :))
Canım ben 2 haftada bir öğün kaçamakla ayda 5 kilo verdim :))Ben de çok mutluyum sizlerle bir arada olduğum ve kabul ettiğiniz için aranızaaslında çok sarkma olmadı çünkü her ay 2-3 kilo verdim ve birden vermediğimden çok vahim değil durumum ama tabii kollarım ve basen genetik olarak belirgin bölgeler şimdi kollar için haftada 3 gün 30-40 dk dambıl çalışıyorum basen için haftada 4-5 gün 45 dk yürüyorum kendimi biliyorum bıkarım ben spordan o yüzden haldur huldur girişmedim yoksa evde koşu bandı uzay yürüyüş aleti var yani en sıkılmadığım yürümek ve dambıl çok da araştırırım bu konuları spor diyet hayatım diyetle geçti çünkü ama bu kez gerçekten hiç kasmadım bol bol yedim ayda bir ödül günüm var bütün gün hiç düşünmeden yiyorum ben kendim belirledim bunları ayrıca ay içinde de haftada bir ufak tefek oluyo ama hakkaten ufak yani 1 kare çikolata falan gibi ama hep tokum o yüzden de kaçamak aklıma gelmiyo
Canım program var aç aktivitelere bak ev işleride yazıyor çok kalori harcıyoruz tatlım ya yemeklerden kıstıkmı olcak bu iş onuda yapıyoruz maşallah hareket şart zaten hareketin kralı bizde gece süpürge tuttum valla dolapları silcektim eşim çıkrdı zar zor :))Gece kuşu seniiii :))
Gece çalışmak bizim işimiz
Ben çoğu zaman çocuklar yattıktan sonra çamaşır serip kurumuş olanları katlıyorum falan acab kaç kalori yakılıyo çamaşır sererken
Aslında yazıcaktım ama burada girilmiyordu evde de telefondan çok zor oluyor ama iş yerinde girebilmenin yolunu buldum ve yazdım ama evet gizli takipçi oldum birazyan tarafa yazdım hedef falan ama görünüyo mu o ben de hiç yok nedense 10 kilo fark olmadan aldığımı anlamıyorum ama inşallah artık olmıycak hedefim 50 yani şuan herkes memnun ama ben 50 olmak istiyorum bir de sıkılaşmam lazım aslında
Şimdi şöyle aslında başlarda haftada bir, bir öğün kaçamak yapıyordum ilk ay 4 kilo verdim ben de ama verilecek kilo azaldıkça biraz rutini bozayım dedim ay boyu çok az kaçamak ama ayda bir gün, gün boyu ne istersem yiyorum son iki aydır böyle...bir d ebenim yaşım 33 ve hayatım boyunca çok fazla diyet yaptım bu durumlar kilo vermeyi yavaşlatıyo tabii vücudun dnegesi bozuluyoCanım ben 2 haftada bir öğün kaçamakla ayda 5 kilo verdim :))
Pardon demisdin bidaha sordum ☺ hedefine bisey kalmamis olsun sen istedgini ol millet der insallah hep birlikde yaapriz
Evet bu yazdıklarına katılıyorum canım. Yaş, doğum, kilo alıp verme gibi faktörleri düşünürsek bi iş dahada zorlaşıyoŞimdi şöyle aslında başlarda haftada bir, bir öğün kaçamak yapıyordum ilk ay 4 kilo verdim ben de ama verilecek kilo azaldıkça biraz rutini bozayım dedim ay boyu çok az kaçamak ama ayda bir gün, gün boyu ne istersem yiyorum son iki aydır böyle...bir d ebenim yaşım 33 ve hayatım boyunca çok fazla diyet yaptım bu durumlar kilo vermeyi yavaşlatıyo tabii vücudun dnegesi bozuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?