Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Aslında yazıcaktım ama burada girilmiyordu evde de telefondan çok zor oluyor ama iş yerinde girebilmenin yolunu buldum ve yazdım ama evet gizli takipçi oldum biraz yan tarafa yazdım hedef falan ama görünüyo mu o ben de hiç yok nedense 10 kilo fark olmadan aldığımı anlamıyorum ama inşallah artık olmıycak hedefim 50 yani şuan herkes memnun ama ben 50 olmak istiyorum bir de sıkılaşmam lazım aslında

Canımm geldiğin için mutlu oldum bize fikirlerini verirsin :))) motive oldun bize :))

Canım spora başla ip ve bisiklet gayet işe yarıyor :)) bacak egzersizi karın egzsrsizide yap sen kilo vermişsin artık sıkılaşma zamanı :)

Yemek faslı bitti bulaşıklar toplanacak sonra da leslie zamanı☺ diyordum beni çağırmışsınız geldim, bilgileri düzenledim

Aramıza hoşgeldin canım
Inşaallah sende istediğin kiloya ve fit bir vücuda sahip olursun. Sonuçları hep birlikte görürüz umarım.

Canımm geldiğin için mutlu oldum bize fikirlerini verirsin :))) motive oldun bize :))

Ben de çok mutluyum sizlerle bir arada olduğum ve kabul ettiğiniz için aranıza aslında çok sarkma olmadı çünkü her ay 2-3 kilo verdim ve birden vermediğimden çok vahim değil durumum ama tabii kollarım ve basen genetik olarak belirgin bölgeler şimdi kollar için haftada 3 gün 30-40 dk dambıl çalışıyorum basen için haftada 4-5 gün 45 dk yürüyorum kendimi biliyorum bıkarım ben spordan o yüzden haldur huldur girişmedim yoksa evde koşu bandı uzay yürüyüş aleti var yani en sıkılmadığım yürümek ve dambıl çok da araştırırım bu konuları spor diyet hayatım diyetle geçti çünkü ama bu kez gerçekten hiç kasmadım bol bol yedim ayda bir ödül günüm var bütün gün hiç düşünmeden yiyorum ben kendim belirledim bunları ayrıca ay içinde de haftada bir ufak tefek oluyo ama hakkaten ufak yani 1 kare çikolata falan gibi ama hep tokum o yüzden de kaçamak aklıma gelmiyo

Aaa delirdinmi sen diyo niye yapıyon kızım diyo gel otur biraz yorulmuyor musun sen hiç uyumaz mısın dyo .dd
Gece kuşu seniiii :))
Gece çalışmak bizim işimiz
Ben çoğu zaman çocuklar yattıktan sonra çamaşır serip kurumuş olanları katlıyorum falan acab kaç kalori yakılıyo çamaşır sererken

Ben de çok mutluyum sizlerle bir arada olduğum ve kabul ettiğiniz için aranıza aslında çok sarkma olmadı çünkü her ay 2-3 kilo verdim ve birden vermediğimden çok vahim değil durumum ama tabii kollarım ve basen genetik olarak belirgin bölgeler şimdi kollar için haftada 3 gün 30-40 dk dambıl çalışıyorum basen için haftada 4-5 gün 45 dk yürüyorum kendimi biliyorum bıkarım ben spordan o yüzden haldur huldur girişmedim yoksa evde koşu bandı uzay yürüyüş aleti var yani en sıkılmadığım yürümek ve dambıl çok da araştırırım bu konuları spor diyet hayatım diyetle geçti çünkü ama bu kez gerçekten hiç kasmadım bol bol yedim ayda bir ödül günüm var bütün gün hiç düşünmeden yiyorum ben kendim belirledim bunları ayrıca ay içinde de haftada bir ufak tefek oluyo ama hakkaten ufak yani 1 kare çikolata falan gibi ama hep tokum o yüzden de kaçamak aklıma gelmiyo

Canım ben 2 haftada bir öğün kaçamakla ayda 5 kilo verdim :))

Gece kuşu seniiii :))
Gece çalışmak bizim işimiz
Ben çoğu zaman çocuklar yattıktan sonra çamaşır serip kurumuş olanları katlıyorum falan acab kaç kalori yakılıyo çamaşır sererken
Canım program var aç aktivitelere bak ev işleride yazıyor çok kalori harcıyoruz tatlım ya yemeklerden kıstıkmı olcak bu iş onuda yapıyoruz maşallah hareket şart zaten hareketin kralı bizde gece süpürge tuttum valla dolapları silcektim eşim çıkrdı zar zor :))

Pardon demisdin bidaha sordum ☺ hedefine bisey kalmamis olsun sen istedgini ol millet der insallah hep birlikde yaapriz

Canım ben 2 haftada bir öğün kaçamakla ayda 5 kilo verdim :))
Şimdi şöyle aslında başlarda haftada bir, bir öğün kaçamak yapıyordum ilk ay 4 kilo verdim ben de ama verilecek kilo azaldıkça biraz rutini bozayım dedim ay boyu çok az kaçamak ama ayda bir gün, gün boyu ne istersem yiyorum son iki aydır böyle...bir d ebenim yaşım 33 ve hayatım boyunca çok fazla diyet yaptım bu durumlar kilo vermeyi yavaşlatıyo tabii vücudun dnegesi bozuluyo

Bu arada şöööyle bi baktımda hem yaş olarak, hem kilo olarak, hemde hedef olarak en fazla benim
Yaaani herşeyin fazlası bende maaşallaaaah. Kötü hissettim kendimi yaw

Pardon demisdin bidaha sordum ☺ hedefine bisey kalmamis olsun sen istedgini ol millet der insallah hep birlikde yaapriz

Tabii ki yaparız hepiniz de çok azimli ve motivesiniz ben de burada işe başladığımda 53 kiloydum 50 olmayalı çok oldu ama olucam ve hepberaber başarıcaz

Evet bu yazdıklarına katılıyorum canım. Yaş, doğum, kilo alıp verme gibi faktörleri düşünürsek bi iş dahada zorlaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…