- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #2.601
Maşallah canım benim sana :)))düzelttim kızlar ama yaşımı yazmadımm 89 luyumm 27 yaşında bi çıtırım daha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım benim sana :)))düzelttim kızlar ama yaşımı yazmadımm 89 luyumm 27 yaşında bi çıtırım daha![]()
gitti gittii canım kız muhasebe misin sendee![]()
bende 89 luyum zamnnda acarken yalnıs grmısım buraya 1990 lı yazıyordu ordadüzelttim kızlar ama yaşımı yazmadımm 89 luyumm 27 yaşında bi çıtırım daha![]()
Kızlr size derken ben yazamıyorum ay 3 gündür kafayı yicm çocukla uğraşmaktan kafam gitti yapamıyorum bişey![]()
Ah maalesef![]()
Kızlr size derken ben yazamıyorum ay 3 gündür kafayı yicm çocukla uğraşmaktan kafam gitti yapamıyorum bişey![]()
Bncede bebeğimm :) hepinizi not aldım takiptesinix .dolsun yavru az dur snra yaparsn basta bende yalnıs yaptıydım
canım unutmuşsun :) sevilah var twenty4 var :)canım herkesi etiketledim üst mesaj da hepiciği gelir şimdi ama aklıma gelmeyen var sanırım bakı hele
Canım hoş geldin iyiyiz şuana kadar yeşil çay içtim kakuleli kahve içtim yarım paket portakallı bisküvi yedim :) şuan çiğ köfte yiyorum akşamda 3 tane köfte yoğurt salata yicem :)Iyi gunler arkadaslar nasilsiniz![]()
Cok guzel tatlim ,boyle devam et.Bende araniza sik katilamasamda diete devam ediyorum.Canım hoş geldin iyiyiz şuana kadar yeşil çay içtim kakuleli kahve içtim yarım paket portakallı bisküvi yedim :) şuan çiğ köfte yiyorum akşamda 3 tane köfte yoğurt salata yicem :)
canım herkesi etiketledim üst mesaj da hepiciği gelir şimdi ama aklıma gelmeyen var sanırım bakı hele
Cok guzel tatlim ,boyle devam et.Bende araniza sik katilamasamda diete devam ediyorum.
Hosbuldum tatlim.Evet ya cok guzel olur bende yazmisdim,ama simdi tekrar yazayim.canım benım hosgeldın dedık basa lıste mı yapsak bole unutyoruz dıe boy kılo hedefımızı yazsak dıe
Katıl canım gel özlüyoruzCok guzel tatlim ,boyle devam et.Bende araniza sik katilamasamda diete devam ediyorum.