Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar kafam çok karıştı kaç kişiyiz onu bile yazamadım :) herkes şimdi benimle devam edenler bi kere her şeyini yazabilir mi tek tek okudum mesajları ama yazmayanlar var isim yaş falan ondan karışıyor :)

Kızlar kafam çok karıştı kaç kişiyiz onu bile yazamadım :) herkes şimdi benimle devam edenler bi kere her şeyini yazabilir mi tek tek okudum mesajları ama yazmayanlar var isim yaş falan ondan karışıyor :)

Kızlar herkes durumuna yaşını boyunu kilosunu yazsın başlangıç güncel hedef yazsın :)

Bence de liste süper olur... Öğlen bir kase çorba iki kaşık makarna üç tane yaprak sarma bir dilim de ekmek yedim çok mu olmuş

afiyet olsun sız bebeklısınz olsun yannda yogurtda takvıyesı ıyı olur makarna yedıgınzde ekmek yemessen senn acndan daha ıyı olur bidahakı sefere.

yavru teker teker bakma bıldıklerını yaz gelenler snra eklenır zaten

MERVE =
yavru yazdıgn yer var ya durum olrak oraya yazma altta bı satır daha var bos oraya yaz benım gıbı gorunsun senınkıde
Canım çözemedim şurayı bi .ddd ay herkes oraya yazsın ordab görelim aslında herkesi not aldım ama etiketlemede yapamıyorum sen yazsana kız en iyisi senin bebişte yok :)

MERVE =

Canım çözemedim şurayı bi .ddd ay herkes oraya yazsın ordab görelim aslında herkesi not aldım ama etiketlemede yapamıyorum sen yazsana kız en iyisi senin bebişte yok :)

ben yazım de ama en bas sayfada sen yazdn ya paylasımı yapabılır mıyım bılmem ben smdı herkezı not dusuyorum bı lıste yapıyorum en sn sana yollarm kopyala yapıstır mı yaparsn bısey buluruz du seyrekyagmur sende bı gel bakm

Herkez smdi isminn yazdigi yere tiklayip kisisel bilgileri acip ozel baslik var oraya boy kilo baslamgic hedef suan hepsini yazsn once gorelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…