- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.461
Yemedim valla ne bilim yeşil fasulye de yapmıştım ama kalori almak istemedim aksamlari elimden geldiğince yememeye calisacam[/QUOTE]Kiz aksama bisey yemedn mi cok az diil mi ya
Merhaba canim. Uzulme yarn gene devam takinca bisey yapamioruz cnkuMerhaba kızlar :) ben yine bugün çok yedim. Kendime hakim olamıyorum malesef, nasıl getiricem bu işin sonunu bilmiyorum. Yine bişey olmamış gibi devam edicem ama motivasyon gitti yani
Merhaba canim. Uzulme yarn gene devam takinca bisey yapamioruz cnku
Yılma canım umutsuzluga kapılma yarın hiç bişey olmamış gibi devam et yemek yerken zayifligini hayal et ve ikisinin arasında tercihini yapMerhaba kızlar :) ben yine bugün çok yedim. Kendime hakim olamıyorum malesef, nasıl getiricem bu işin sonunu bilmiyorum. Yine bişey olmamış gibi devam edicem ama motivasyon gitti yani
Yemedim valla ne bilim yeşil fasulye de yapmıştım ama kalori almak istemedim aksamlari elimden geldiğince yememeye calisacam
Ben kaç kez bırakıp başladım bir iki kilo alıp döndüğüm bile oldu takma kafana yüklenme kendine neden zayıflamak istiyorsun onu düşün hedefine kilitlenMerhaba kızlar :) ben yine bugün çok yedim. Kendime hakim olamıyorum malesef, nasıl getiricem bu işin sonunu bilmiyorum. Yine bişey olmamış gibi devam edicem ama motivasyon gitti yani
Ne bileyim belki daha çabuk zayıfla rim diye düşündüm ondan yemedim[/QUOTE]Bu kdri iyi diil.cnm en sn 6 da ye ama gene yemek ye aagliksiz buda erken yiyip kapatabilirsn aksami
Herkese günaydın kahvaltım : 1 yumurta 2 dilim ekmek biraz kaşar peyniri bir zeytin ben 69 da takıldım kaldım iki haftadır ya iki tane çocukla uğraş arada yürüyecem diye kendini parala gıdım gıdım ye sonuç yok . Nerde yanlış yapıyorum çok mu acele ediyorum bilmiyorum
Bebiş aynı tatlım ya üst dişide şişmiş onun etkiside var sanırım
Cnm cok yasarsan 1 sutlu tatli yersn bisey olmaz
Bugünkü menum gelsin sabah domates salata Peynir ve yesilcay ara şeftali ve yogurdu karıştırdım yedim ve 3 ceviz yedim öğle domates salata yumurta yedim ara bi küçük gofret yedim ve akşam hiç yemedim günü böyle kapattım nasıl kizlar
iyi akşamlar kızlar
Yemedim valla ne bilim yeşil fasulye de yapmıştım ama kalori almak istemedim aksamlari elimden geldiğince yememeye calisacam[/QUOTE]Kiz aksama bisey yemedn mi cok az diil mi ya
Merhaba kızlar :) ben yine bugün çok yedim. Kendime hakim olamıyorum malesef, nasıl getiricem bu işin sonunu bilmiyorum. Yine bişey olmamış gibi devam edicem ama motivasyon gitti yani
Herkese günaydın kahvaltım : 1 yumurta 2 dilim ekmek biraz kaşar peyniri bir zeytin ben 69 da takıldım kaldım iki haftadır ya iki tane çocukla uğraş arada yürüyecem diye kendini parala gıdım gıdım ye sonuç yok . Nerde yanlış yapıyorum çok mu acele ediyorum bilmiyorum
İçiyorum ama etkisi olmadı canım ya sağol canım bugün biraz daha iyi çok şükür :)Evet canım civanperçemi de iyi bir adet söktürücü
Olsun hayatım dengelersin tarçınlı karanfilli suyu dene canım beni çok tok tutuyorMerhaba kızlar :) ben yine bugün çok yedim. Kendime hakim olamıyorum malesef, nasıl getiricem bu işin sonunu bilmiyorum. Yine bişey olmamış gibi devam edicem ama motivasyon gitti yani
Ay cnm sevindim bebişin daha iyi olmasına. :)İçiyorum ama etkisi olmadı canım ya sağol canım bugün biraz daha iyi çok şükür :)
üst diş çok zor canım ondandır yavrucak böyle.. ama çok sürmez düştü mü ateşi
Ah sütlü tatlııı ımm sanırım ödülümü öyle bişi yapıcam
Napıyorsun bu çok sağlıksız semih öğlende de hafif geçirmişsin böyle vücun kilo vermez artı çöker artı boşa aç kalmış olursun muhakkak öğünlerine et proteini ve sebzeyi bölüştür kalıcı kilo vermek istiyorsan
Günaydın canımm
Yemedim valla ne bilim yeşil fasulye de yapmıştım ama kalori almak istemedim aksamlari elimden geldiğince yememeye calisacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?