- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #2.421
OLSUN CANIM INSANN BAZEN BEYAZ EKMEGE DE IHTIYACI VAR AYSUN MEMNUN OLDUK :)
bilmukabele aslı
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa valla lüp lüp bitiyo hemen :) yoğurtla çorba filan da nasıl yavaş yenir ki yahuŞimdi ara öğün yaptım 1 kase yoğurt içine yulaf ezmesi .. ama tee öğlenden toktum yavaş yiceksin dedi valla insan az yese de doyuyormuş boşa hızlı yiyip çok yedik dobiş olduk
Şimdi ara öğün yaptım 1 kase yoğurt içine yulaf ezmesi .. ama tee öğlenden toktum yavaş yiceksin dedi valla insan az yese de doyuyormuş boşa hızlı yiyip çok yedik dobiş olduk
Eti form krakerlerinden yiyorum şimdi güzelmiş zeytinli domatesli filan :) kalorisi de düşük
Evet onların yüksek olabilir cnm tatlı bi de. Eti form mavi yeşil al istersenbanada 4 burcak yada petıbor verdı yedm ama sankı bunlarn yuksek cunku baska dıyet bıskuvu bakcam ya
Evet onların yüksek olabilir cnm tatlı bi de. Eti form mavi yeşil al istersen
Hehehe hevesini al diye verdi herhaldeaynen yarn ole yapcam sncta arada olsa yememek lazm bızım dıyetsyende bı verıyor bı vermıyor![]()
Hehehe hevesini al diye verdi herhalde![]()
Vay be o Zaman ben hiç konuşmayım bünye meselesi gerçekten...Valla oda bünye meselesi herhalde, aynı anda iki bebek emzirdim gram eksilmedim![]()
Ben az yiyorum galiba ya öğlen bir tabak sebze yemeği yedim şimdi de çayla leblebi yiyorum ama baya büyük bir avuç yedim akşama da yağsız ıspanaklı bir gözleme yicem erken saatteŞimdi ara öğün yaptım 1 kase yoğurt içine yulaf ezmesi .. ama tee öğlenden toktum yavaş yiceksin dedi valla insan az yese de doyuyormuş boşa hızlı yiyip çok yedik dobiş olduk
Burçak bana da çok gelmişti ama sevinmiştim ben de yiyebilirim diyeara ogun vercekdı tatlı mı tuzlu mu dedı tabı tatlıcıyım ama yarn etıformun bıskuvusu var ondan alcam en ıyısı
Burçak bana da çok gelmişti ama sevinmiştim ben de yiyebilirim diyezira çok severim
Ayy bunu bende yapıyorum
Tartıyı başka yere kaldırıyorum
Sonra tekrar gidip kaldırdığım yerden geri çıkarıyorumbi çözüm bulmak lazım bunada yoksa motivasyonum düşüyo
![]()
Yaa valla lüp lüp bitiyo hemen :) yoğurtla çorba filan da nasıl yavaş yenir ki yahu
banada 4 burcak yada petıbor verdı yedm ama sankı bunlarn yuksek cunku baska dıyet bıskuvu bakcam ya
Ben az yiyorum galiba ya öğlen bir tabak sebze yemeği yedim şimdi de çayla leblebi yiyorum ama baya büyük bir avuç yedim akşama da yağsız ıspanaklı bir gözleme yicem erken saatte
Ya ben biraz yiyim diyince abartıyorum ortam yok hiç haklısın yani haftasonu biraz yiyim dedim iş helvaya kadar uzandı yarım kilo aldım iki günde o yüzden hemen haftaya diyetisyene gidiyorum bi listem olursa ona uyarımbenim ki oda da duruyo valla hiç bakcağımı sanmıyoum verdiklerimi toplu halde öğrenirsem dah amutlu olucam :)
yarım saate yakın sürecek yemeğin dedi ben 5 dk da kıtlık var gibi yiyordum oysaki
Kızlar ya benim niye hiç böyle bişeyim yok ödül felan yok 3 hafta tatlı hiç bişi yok corn flakes bile yasak demekki sıkıntı büyük bende
guleycaa kız çok az olur mu o yediğin anca senin bünyene yeter süte ne geçicekk hem böyle az yersen söylenir durursun gram verdim diye metobolizmanı düşürmee aaa sen emziklsiin![]()
benim ki oda da duruyo valla hiç bakcağımı sanmıyoum verdiklerimi toplu halde öğrenirsem dah amutlu olucam :)
yarım saate yakın sürecek yemeğin dedi ben 5 dk da kıtlık var gibi yiyordum oysaki
Kızlar ya benim niye hiç böyle bişeyim yok ödül felan yok 3 hafta tatlı hiç bişi yok corn flakes bile yasak demekki sıkıntı büyük bende
guleycaa kız çok az olur mu o yediğin anca senin bünyene yeter süte ne geçicekk hem böyle az yersen söylenir durursun gram verdim diye metobolizmanı düşürmee aaa sen emziklsiin![]()
cnm vermesn ılk bana oduller arada burcaklar kılo vermedm hemen kesdı oda ben tatlı cok sevıyorum dedııgım ıcın vermısdı bosver bole ıyı bzmkı benı pek sıkmak ıstemıyor ama bzen sıkıda ıyı
Ya ben biraz yiyim diyince abartıyorum ortam yok hiç haklısın yani haftasonu biraz yiyim dedim iş helvaya kadar uzandı yarım kilo aldım iki günde o yüzden hemen haftaya diyetisyene gidiyorum bi listem olursa ona uyarım