- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #2.481
Ay sağ ol bebeğim ya ben de bç yaramazlık yaptım tartıldım 59 olmuşum :))) 5 i gördüm çok şükür :)))Ay cnm sevindim bebişin daha iyi olmasına. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sağ ol bebeğim ya ben de bç yaramazlık yaptım tartıldım 59 olmuşum :))) 5 i gördüm çok şükür :)))Ay cnm sevindim bebişin daha iyi olmasına. :)
üst diş çok zor canım ondandır yavrucak böyle.. ama çok sürmez düştü mü ateşi
Ah sütlü tatlııı ımm sanırım ödülümü öyle bişi yapıcam
Napıyorsun bu çok sağlıksız semih öğlende de hafif geçirmişsin böyle vücun kilo vermez artı çöker artı boşa aç kalmış olursun muhakkak öğünlerine et proteini ve sebzeyi bölüştür kalıcı kilo vermek istiyorsan
Günaydın canımm
Yemedim valla ne bilim yeşil fasulye de yapmıştım ama kalori almak istemedim aksamlari elimden geldiğince yememeye calisacam
Süpersin... Darısı başımızaKızlaaaar ben geldim bi yaramazlık yapıp tartıldım 59 um :))) nasıl mutkuyum nasıl :) sonunda 5 i gördüm sanırım tarçınlı karamfilli suyun etkisi :)
Kızlaaaar ben geldim bi yaramazlık yapıp tartıldım 59 um :))) nasıl mutkuyum nasıl :) sonunda 5 i gördüm sanırım tarçınlı karamfilli suyun etkisi :)
Evet bebeğim ya demiştin :)) ay inşallah hepimiz iatediğimiz hedefe ulaşırız daha 9 kilo var ilk hedefime ama çok büyük enerji oldu :)MerveeTunaa canım bak gördün mü ne dedim ben sana sonunda gördün 5li sayıları :)darısı bize
Ay canım benim sağol hepimiz istediğimize ulaşalımm :)Süpersin... Darısı başımıza
Ay sağol kuzucum 2 kabuk tarçın 5 karanfil attım şişeye su doldurup doldurup içiyorum tadı gidene kadar canım :)canım benım cok sevındım ne guzel tarcınlı karanfıllı suyu nasıl yapıosun bakım
Ay sağol kuzucum 2 kabuk tarçın 5 karanfil attım şişeye su doldurup doldurup içiyorum tadı gidene kadar canım :)
Tarçınlı suyu diyetisyen önerdi canım tatlı isteğini kessin diye karanfili ben kendim atıyorum ikisi birleşince mükemmel tok tutuyor dün iki tane poğoça 3 tane bulgurlu sarma yemiştim akşam ona rağmen gitmiş :)bende atım barı sıseme bakalım nasıl olcak dıyetsyen mı dedı
Tarçınlı suyu diyetisyen önerdi canım tatlı isteğini kessin diye karanfili ben kendim atıyorum ikisi birleşince mükemmel tok tutuyor dün iki tane poğoça 3 tane bulgurlu sarma yemiştim akşam ona rağmen gitmiş :)
Kızlaaaar ben geldim bi yaramazlık yapıp tartıldım 59 um :))) nasıl mutkuyum nasıl :) sonunda 5 i gördüm sanırım tarçınlı karamfilli suyun etkisi :)
Evet bunu bende yapıyorum kan şekerini düzenleyerek tok tutuyorTarçınlı suyu diyetisyen önerdi canım tatlı isteğini kessin diye karanfili ben kendim atıyorum ikisi birleşince mükemmel tok tutuyor dün iki tane poğoça 3 tane bulgurlu sarma yemiştim akşam ona rağmen gitmiş :)
Ay dün eltim yapmış iki minik parça yedim napim canım çekti .ddd ama tatlı kaçamağı yapmıyorum canım çok mutluyum :)hadı ya ıyımıs cnm faydaloymıs az arastrdm aynen bende koycam smdı sen hayrdır pogcalar bakım :)
Ay sağol bebeğiim benim :))) sende ulaşıcaksın hedefinee :)Tebrikler canım süpersin hatta şuan benim hedefimdesinnnn
![]()
Ay sağol canım evet benim tatlı krizlerim çok olurdu yavaş yavaş kesiliyor tok tutuyor iyi hissediyorum :) inşallah sende 7 lileri görceksin canım her şey sabır işi :)Evet bunu bende yapıyorum kan şekerini düzenleyerek tok tutuyor
Senide tebrik ederim merveciim
Darısı başımıza bende 7li sayıları heyecanla bekliyorum
Evet bunu bende yapıyorum kan şekerini düzenleyerek tok tutuyor
dıyetsyenler de odullerı bole degerlendırıuyor tabı az dayan dusunme :)
ah ah bu resım hıc olmadı bz ne zman bole olucaz
Evet bunu bende yapıyorum kan şekerini düzenleyerek tok tutuyor
Ay dün eltim yapmış iki minik parça yedim napim canım çekti .ddd ama tatlı kaçamağı yapmıyorum canım çok mutluyum :)