Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Merhaba kizlar benim bi sorunum cikti zayifladim diye esim bu halimi begenmiyor bende kg lu halimi begenmiyorun ne yapayim sizce daha vermek istedigim kglarim var :(

Bebiş nasıl oldu tatlım?
Adaçayı kekik çayı ve papatya çayının adet söktürücü olarak içildiğini biliyorum ama hamile olmadığından emin olduktan sonra iç zira bu çaylar rahim kaslarını gevşettiği için düşüğe yol açıyor canım
Yaa tamam canım içicem yok hamile değilim :) civanperçemi getiriyormu

Bebiş nasıl oldu tatlım?
Adaçayı kekik çayı ve papatya çayının adet söktürücü olarak içildiğini biliyorum ama hamile olmadığından emin olduktan sonra iç zira bu çaylar rahim kaslarını gevşettiği için düşüğe yol açıyor canım
Bebiş aynı tatlım ya üst dişide şişmiş onun etkiside var sanırım :(

Merhaba kizlar benim bi sorunum cikti zayifladim diye esim bu halimi begenmiyor bende kg lu halimi begenmiyorun ne yapayim sizce daha vermek istedigim kglarim var :KK43:
Kilon kaç boyun kaç ne güzel işte kilonu koru yeter sen kaç olmak istiyorsun ki ahh bi de ben zayıflasam benim eşim zayıf olmamı istiyo bişey söylemiyor ama anlıyorum yani :)))

Kilon kaç boyun kaç ne güzel işte kilonu koru yeter sen kaç olmak istiyorsun ki ahh bi de ben zayıflasam benim eşim zayıf olmamı istiyo bişey söylemiyor ama anlıyorum yani :)))
Canlar boyum 1.70 kg enson 64 tu ama ben 60 olmak istiyorum.benim tek sorunum lanet olasi gobegim :(

Bebiş aynı tatlım ya üst dişide şişmiş onun etkiside var sanırım :KK43:
Oyy geçer inşallah bikaç güne
Dediğim soğuk uygulamasını yap mutlaka canım bardağı, dişliği yada havuç ne varsa evde at buzluğa soğut ver faydasını görürsün mutlaka

:bicak:Bugünkü menum gelsin sabah domates salata Peynir ve yesilcay ara şeftali ve yogurdu karıştırdım yedim ve 3 ceviz yedim öğle domates salata yumurta yedim ara bi küçük gofret yedim ve akşam hiç yemedim günü böyle kapattım nasıl kizlar

iyi akşamlar kızlar :KK66:
Iyi aksamlar ☺☺
:bicak:Bugünkü menum gelsin sabah domates salata Peynir ve yesilcay ara şeftali ve yogurdu karıştırdım yedim ve 3 ceviz yedim öğle domates salata yumurta yedim ara bi küçük gofret yedim ve akşam hiç yemedim günü böyle kapattım nasıl kizlar

Kiz aksama bisey yemedn mi cok az diil mi ya

Kiz aksama bisey yemedn mi cok az diil mi ya[/QUOTE]
Yemedim valla ne bilim yeşil fasulye de yapmıştım ama kalori almak istemedim aksamlari elimden geldiğince yememeye calisacam

Merhaba kızlar :) ben yine bugün çok yedim. Kendime hakim olamıyorum malesef, nasıl getiricem bu işin sonunu bilmiyorum. Yine bişey olmamış gibi devam edicem ama motivasyon gitti yani :(

Back