- 23 Ekim 2015
- 475
- 672
- 33
- 35
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.441
Yaa tamam canım içicem yok hamile değilim :) civanperçemi getiriyormuBebiş nasıl oldu tatlım?
Adaçayı kekik çayı ve papatya çayının adet söktürücü olarak içildiğini biliyorum ama hamile olmadığından emin olduktan sonra iç zira bu çaylar rahim kaslarını gevşettiği için düşüğe yol açıyor canım
Bebiş aynı tatlım ya üst dişide şişmiş onun etkiside var sanırımBebiş nasıl oldu tatlım?
Adaçayı kekik çayı ve papatya çayının adet söktürücü olarak içildiğini biliyorum ama hamile olmadığından emin olduktan sonra iç zira bu çaylar rahim kaslarını gevşettiği için düşüğe yol açıyor canım
İnternette civanperçemi diyordu ama kayınvalidem rüya görmüş eşim çocuk kaybediyomuş bi değişikmiş etkilendimBen bilmiyorum tatlım internetten araştır istersen
Yaaa canım eşin öyle diyosa hafif balıketli ol çok zayıflamaMerhaba kizlar benim bi sorunum cikti zayifladim diye esim bu halimi begenmiyor bende kg lu halimi begenmiyorun ne yapayim sizce daha vermek istedigim kglarim var
Ankara da var mı önereceğiniz biri bilmediğim birine gidicem hiç duymadım kimsedenEn en mantıklısı bu bence de gitmelisin en doğrusu olur ama küçümeen kızlara gitme olgun bi diyetisyen olsun bence
Kilon kaç boyun kaç ne güzel işte kilonu koru yeter sen kaç olmak istiyorsun ki ahh bi de ben zayıflasam benim eşim zayıf olmamı istiyo bişey söylemiyor ama anlıyorum yani :)))Merhaba kizlar benim bi sorunum cikti zayifladim diye esim bu halimi begenmiyor bende kg lu halimi begenmiyorun ne yapayim sizce daha vermek istedigim kglarim var
Canım boyun ve kilon kaç bana sorarsan eşin nasıl istiyosa öyle ol benceMerhaba kizlar benim bi sorunum cikti zayifladim diye esim bu halimi begenmiyor bende kg lu halimi begenmiyorun ne yapayim sizce daha vermek istedigim kglarim var
Cnm cok yasarsan 1 sutlu tatli yersn bisey olmazBilemiyorum ki canım iyi mi umarım kriz yaşamamm
Canlar boyum 1.70 kg enson 64 tu ama ben 60 olmak istiyorum.benim tek sorunum lanet olasi gobegimKilon kaç boyun kaç ne güzel işte kilonu koru yeter sen kaç olmak istiyorsun ki ahh bi de ben zayıflasam benim eşim zayıf olmamı istiyo bişey söylemiyor ama anlıyorum yani :)))
Canim benim esim istiyor fakat benim psikolojim bozuluyor.pantolondan gobek ve yanlar cikiyor ayyy ne igrenc.fotomu yuklemek isterdim ama nasil oluyo bilmiyorumYaaa canım eşin öyle diyosa hafitli ol çok zayıflama
Evet canım civanperçemi de iyi bir adet söktürücüYaa tamam canım içicem yok hamile değilim :) civanperçemi getiriyormu
Oyy geçer inşallah bikaç güneBebiş aynı tatlım ya üst dişide şişmiş onun etkiside var sanırım
İyi akşamlar canimiyi akşamlar kızlar
Iyi aksamlar ☺☺iyi akşamlar kızlar
Bugünkü menum gelsin sabah domates salata Peynir ve yesilcay ara şeftali ve yogurdu karıştırdım yedim ve 3 ceviz yedim öğle domates salata yumurta yedim ara bi küçük gofret yedim ve akşam hiç yemedim günü böyle kapattım nasıl kizlar
Canlar boyum 1.70 kg enson 64 tu ama ben 60 olmak istiyorum.benim tek sorunum lanet olasi gobegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?