Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Şimdi ara öğün yaptım 1 kase yoğurt içine yulaf ezmesi .. ama tee öğlenden toktum yavaş yiceksin dedi valla insan az yese de doyuyormuş boşa hızlı yiyip çok yedik dobiş olduk

Şimdi ara öğün yaptım 1 kase yoğurt içine yulaf ezmesi .. ama tee öğlenden toktum yavaş yiceksin dedi valla insan az yese de doyuyormuş boşa hızlı yiyip çok yedik dobiş olduk
Yaa valla lüp lüp bitiyo hemen :) yoğurtla çorba filan da nasıl yavaş yenir ki yahu

Eti form krakerlerinden yiyorum şimdi güzelmiş zeytinli domatesli filan :) kalorisi de düşük

Ben az yiyorum galiba ya öğlen bir tabak sebze yemeği yedim şimdi de çayla leblebi yiyorum ama baya büyük bir avuç yedim akşama da yağsız ıspanaklı bir gözleme yicem erken saatte

Ayy bunu bende yapıyorum
Tartıyı başka yere kaldırıyorum
Sonra tekrar gidip kaldırdığım yerden geri çıkarıyorum bi çözüm bulmak lazım bunada yoksa motivasyonum düşüyo

benim ki oda da duruyo valla hiç bakcağımı sanmıyoum verdiklerimi toplu halde öğrenirsem dah amutlu olucam :)

OLSUN CANIM INSANN BAZEN BEYAZ EKMEGE DE IHTIYACI VAR AYSUN MEMNUN OLDUK :)

Yaa valla lüp lüp bitiyo hemen :) yoğurtla çorba filan da nasıl yavaş yenir ki yahu

yarım saate yakın sürecek yemeğin dedi ben 5 dk da kıtlık var gibi yiyordum oysaki

banada 4 burcak yada petıbor verdı yedm ama sankı bunlarn yuksek cunku baska dıyet bıskuvu bakcam ya

Kızlar ya benim niye hiç böyle bişeyim yok ödül felan yok 3 hafta tatlı hiç bişi yok corn flakes bile yasak demekki sıkıntı büyük bende

Ben az yiyorum galiba ya öğlen bir tabak sebze yemeği yedim şimdi de çayla leblebi yiyorum ama baya büyük bir avuç yedim akşama da yağsız ıspanaklı bir gözleme yicem erken saatte

guleycaa kız çok az olur mu o yediğin anca senin bünyene yeter süte ne geçicekk hem böyle az yersen söylenir durursun gram verdim diye metobolizmanı düşürmee aaa sen emziklsiin

Ya ben biraz yiyim diyince abartıyorum ortam yok hiç haklısın yani haftasonu biraz yiyim dedim iş helvaya kadar uzandı yarım kilo aldım iki günde o yüzden hemen haftaya diyetisyene gidiyorum bi listem olursa ona uyarım

cnm vermesn ılk bana oduller arada burcaklar kılo vermedm hemen kesdı oda ben tatlı cok sevıyorum dedııgım ıcın vermısdı bosver bole ıyı bzmkı benı pek sıkmak ıstemıyor ama bzen sıkıda ıyı

Bilemiyorum ki canım iyi mi umarım kriz yaşamamm

En en mantıklısı bu bence de gitmelisin en doğrusu olur ama küçümeen kızlara gitme olgun bi diyetisyen olsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…