Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

birazcık kalorilenmişsin ama miktar önemli canm azsa problem değil bugün senin yerinde olsam hafif geçer evi de baştan aşağı silerim

birazcık kalorilenmişsin ama miktar önemli canm azsa problem değil bugün senin yerinde olsam hafif geçer evi de baştan aşağı silerim
Ayy şimdi kahvaltımı yapıcam 2 dl çavdar ekmeği haşlanmış yumurta filan. Öğlen yoğurdun içine kivi doğrayayıö diyorum. Akşm da çorba filan

ebru şallı dvd aldım canm benm kolayıma gidiyor fitness gibi değil ama belki çok hamlamış olabilirsin ve başlamadan ısınma hareketlerini yap lifler kopmasın
Ya bide yanlış hatırlamıyorsam merve nin diyetisyeni iki hafta sonra spora başlatacaktı benimde kafam karıştı hemen başlamak lazım mı yoksa yağların kasa dönüşme durumu var mı gerçekten bunu bi çok yerden duydum?

Buraya bi arkadaş yazmıştı yağlar kasa dönüşmez diye. Sözde sporla ilgill çok geçmişi varmış. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum tabi ben

ACELE ETMEYEBILIRSIN SADECE HERKEZ FARKLI YAPTIRIOR BENM DYETEYENM 2 HAFTA SONRA BASKAYALM MI DEDI TEYZEM GIDIOR HALA VERMEDI MESELA SEN KENDINI NASIL RAHAT HISSEDERSEN YANI

Çok sağol Canım ya .. Doğru yapıyorum aslında demekki bi tek çorbayı çok sıcak severim artık ılık içerim yoğurt daha sık yicem demekki pirinç yemiyorum zaten sen yine de menülerini paylaşırsan çok sevinirim

aynen tartılma ınsann moralı bozuluyor bgn bende dayanamadm 200 grtam dıyor ya o kdr spor yapıom az yemeye calısıom
Aynen ya bi de emzirirken kendiliğinden verirsin diyorlar hem yürüyorum hem yediklerimle dikkat ediyorum yok 200 gr anca .. İki gün azcık kaçırsam verdiklerimi hemen geri alıyorum of offf

Ay sağol bebeğim fikir verdiğin için :)))

Canım valla kadın başlama dedi ama ne bilim sanki yanlış gibi gelmeye başladı her hangi bi incelme yok ama bidahaa gittiğimde anlarız onu yağdan kaç gitti bakalım

Buraya bi arkadaş yazmıştı yağlar kasa dönüşmez diye. Sözde sporla ilgill çok geçmişi varmış. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum tabi ben
Canım herkes diyetisyen doktor olmuş bol keseden sallayanlarda oluyor . 2 hafta sonra dedi ama bende emin olarak gitmedim zaten de bakalım işte 1 hafta sonra anlıcaz :)

Kızlar adet olmak için içilen bitki çayı biliyor musunuz
Bebiş nasıl oldu tatlım?
Adaçayı kekik çayı ve papatya çayının adet söktürücü olarak içildiğini biliyorum ama hamile olmadığından emin olduktan sonra iç zira bu çaylar rahim kaslarını gevşettiği için düşüğe yol açıyor canım

Aynen ya bi de emzirirken kendiliğinden verirsin diyorlar hem yürüyorum hem yediklerimle dikkat ediyorum yok 200 gr anca .. İki gün azcık kaçırsam verdiklerimi hemen geri alıyorum of offf
Valla oda bünye meselesi herhalde, aynı anda iki bebek emzirdim gram eksilmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…