- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #2.341
Canım huzursuz ya bide anneme hediye almaya gittim oda iyice ateşi çıkmış geldim kucağımda hepAy evet yaa merve bugün gelemedi. Bebiş huzursuzsa gelemez tabi cnm yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım huzursuz ya bide anneme hediye almaya gittim oda iyice ateşi çıkmış geldim kucağımda hepAy evet yaa merve bugün gelemedi. Bebiş huzursuzsa gelemez tabi cnm yaa
Ay cnm yaa kıyamam ben onaCanım huzursuz ya bide anneme hediye almaya gittim oda iyice ateşi çıkmış geldim kucağımda hep
valla canım ben sevdiğimden yiyodum zayıflamamıştım ama göbeğim inmişti. bi adet diyet için fazla sanki tabii nasıl bi diyet uyguladı bilmiyorum başka şeyleri çıkarmıştır muhakkak.Ananas evet kilo verdiriyomus ama beb diyetsyenime sordum tabi baya yicenki veresn demisdi ☺ teyzemn duyetsyeni 1 anansi bigune bolmusdu 1 hafta boyunca hergun yedi bende cok severm yenir yani
geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşirCanım huzursuz ya bide anneme hediye almaya gittim oda iyice ateşi çıkmış geldim kucağımda hep
ben yine yapamadm :)Kızlar yukarıda bildirimler yazısının biraz solunda kullanıcı adınız yazıyo ona tıklayınca bilgiler çıkıyo kişisel bilgileri seçin. Özel mesaj yazan kısım işite orası :) 50 karakter sınırlaması var dikkat edintwenty4
papatya1994
Oyy kuzum yaa Allah şifa versin canım inşallah kısa sürede atlatırsınız sıkıntılarıCanım huzursuz ya bide anneme hediye almaya gittim oda iyice ateşi çıkmış geldim kucağımda hep
Çabucak çıkar da dişleri erkenden kurtulur kuzucuk inşallah ...Canım ateşli hala anneme hediye almaya gittim geldim ateşli ya kıyamam ona
Kısa Zamanda gelirsin inşallah canım istediğin kiloya .. Ben de emziriyorum ilk ay dikkat etmedim 1.8 kilo aldı bebiş ikinci ve üçüncü ay 1 er kilo aldı ama arada yürüdüm ve yediklerimle dikkat ettim acaba yanlış mı yaptım diye üzülüyorum bu ayda yavaş gidiyo kilo alımı ..ama ben de zayıflamak istiyorum ... Senin bebiş kaç aylıktı bir de sütünde azalma oldumu hiç diyetisyen bu konuda ne dedi ?? Ben de gitmek istiyorum ama bir türlü vakit bulamadımSelamm hayırlı kandiller hatunlar bugün diyetisyen gittim ve başlamış bulunmaktayiim kilom : 72.50 çıktı yağ 26 kiloymus ben şokneyse önemli olan miktarlarmis tereyağ bal reçel patates mercimek çorbası tarhana ezogelin yasak
olmam gereken 60 mis kizlar.akşam y emegime gelince bol az yağlı salata 4 kaşık çorba 1 biber dolması ve yarım kase yoğurt yedim emziren anneden anca bu kadar. Bu arada hedefe gelmem ekim kasım anca olur dedi tahlil istedi cokk tatlı ya psikolojik destek de aldım
![]()
Canım ılık pres yaptın mi dirsek eylemlere alın ve başa da tabii .. fitil iyi geliyor eğer 39 a yaklastiysa. Zor süreç yarın öbür gün dis çıkmış olur geçmiş olsun kuzumCanım huzursuz ya bide anneme hediye almaya gittim oda iyice ateşi çıkmış geldim kucağımda hep
ya ben sute onem veriyorum eger bebek emiyorsa onun kesilmemesi lazım en başta kanserin ilk ilacı. 13 aylık kızım kilosu da şükür yerinde o sutunu çok seviyor bir de benim süt hemen etkilenir doktor o yüzden ağır ağır vericezz dedi hatta emzirirken bi bitki çayı onerdi thera line diye şutu kaliteli yapıyormuş. Nane yasak sütü kesiyormus ilkkez duydum. Bence sende başla canım daha sağlıklı listeler oluyor en azindanKısa Zamanda gelirsin inşallah canım istediğin kiloya .. Ben de emziriyorum ilk ay dikkat etmedim 1.8 kilo aldı bebiş ikinci ve üçüncü ay 1 er kilo aldı ama arada yürüdüm ve yediklerimle dikkat ettim acaba yanlış mı yaptım diye üzülüyorum bu ayda yavaş gidiyo kilo alımı ..ama ben de zayıflamak istiyorum ... Senin bebiş kaç aylıktı bir de sütünde azalma oldumu hiç diyetisyen bu konuda ne dedi ?? Ben de gitmek istiyorum ama bir türlü vakit bulamadım![]()
Hadi bakalım hayırlısı canımSelamm hayırlı kandiller hatunlar bugün diyetisyen gittim ve başlamış bulunmaktayiim kilom : 72.50 çıktı yağ 26 kiloymus ben şokneyse önemli olan miktarlarmis tereyağ bal reçel patates mercimek çorbası tarhana ezogelin yasak
olmam gereken 60 mis kizlar.akşam y emegime gelince bol az yağlı salata 4 kaşık çorba 1 biber dolması ve yarım kase yoğurt yedim emziren anneden anca bu kadar. Bu arada hedefe gelmem ekim kasım anca olur dedi tahlil istedi cokk tatlı ya psikolojik destek de aldım
![]()
Kaç aylık bebeğin tatlım?Kısa Zamanda gelirsin inşallah canım istediğin kiloya .. Ben de emziriyorum ilk ay dikkat etmedim 1.8 kilo aldı bebiş ikinci ve üçüncü ay 1 er kilo aldı ama arada yürüdüm ve yediklerimle dikkat ettim acaba yanlış mı yaptım diye üzülüyorum bu ayda yavaş gidiyo kilo alımı ..ama ben de zayıflamak istiyorum ... Senin bebiş kaç aylıktı bir de sütünde azalma oldumu hiç diyetisyen bu konuda ne dedi ?? Ben de gitmek istiyorum ama bir türlü vakit bulamadım![]()
Aa naneyi ben de ilk kez duydum teşekkür ederim .. Bitki çayını da mutlaka deneyeceğim benimki daha çok küçük korkum o yüzden .. Dikkat etmek lazım haklısın en güzeli bir an önce yardım almak .... Herkese iyi geceler .. Malum biz hala gece 4-5 kez uyanıyoruzya ben sute onem veriyorum eger bebek emiyorsa onun kesilmemesi lazım en başta kanserin ilk ilacı. 13 aylık kızım kilosu da şükür yerinde o sutunu çok seviyor bir de benim süt hemen etkilenir doktor o yüzden ağır ağır vericezz dedi hatta emzirirken bi bitki çayı onerdi thera line diye şutu kaliteli yapıyormuş. Nane yasak sütü kesiyormus ilkkez duydum. Bence sende başla canım daha sağlıklı listeler oluyor en azindan
Hem de ne miss :) henüz 3.5 aylık ama işte ben çok takıyorum sabırsızlanıyorum galiba biraz ama şükür kilo alımı iyi iki arada bi derede diyet yapmaya yürümeye çalışıyorum işte ama yavaş yavaşKaç aylık bebeğin tatlım?
Dengeli beslenip her vitaminden alıp bol su içersen sütünün azalacağını sanmam, bebeklerinde her ay kilo alımı değişiyo, bazen çok alıyolar diş çıkarırken veya yürümeye başladıklarında da zayıflayabiliyorlar, sağlıkla büyüsünler de gerisi önemli deil canım bebişi kokla yerime, ayy mis gibi kokuyodur o şimdi![]()
Oy oy maaşaallah bebişe, bebişler küçük olunca annelerde sabırsızlanıyo haaliyle, her ay değişiklik gösteriyolar canım yaa takılma sen, dr unuzda söyler zaten boy kilo takiplerinde bi sıkıntı var mı yokmu diye, havalar ısınıyo bebişinle yürüyüş iyi gelir. (dışarda yürüyorsan tabii) temiz hava bol güneşe ikinizinde ihtiyacı var. Zaten çabucak zayıflama, hepimizin ortak noktası o değilmi az az verelim ki geri almayalım birden verince de sağlıksız oluyo işteHem de ne miss :) henüz 3.5 aylık ama işte ben çok takıyorum sabırsızlanıyorum galiba biraz ama şükür kilo alımı iyi iki arada bi derede diyet yapmaya yürümeye çalışıyorum işte ama yavaş yavaş
Aynen ya da önceki akşamdan hazırlıcan mecburen cnm zor oluyo yemek muhabbeti. Keşke buna bi kolaylık olsa. Ya da çok paran olcak dışarıda yicen hep :)
valla canım ben sevdiğimden yiyodum zayıflamamıştım ama göbeğim inmişti. bi adet diyet için fazla sanki tabii nasıl bi diyet uyguladı bilmiyorum başka şeyleri çıkarmıştır muhakkak.
Selamm hayırlı kandiller hatunlar bugün diyetisyen gittim ve başlamış bulunmaktayiim kilom : 72.50 çıktı yağ 26 kiloymus ben şokneyse önemli olan miktarlarmis tereyağ bal reçel patates mercimek çorbası tarhana ezogelin yasak
![]()