Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ay cnm yaa kıyamam ben ona :KK43: Allah kolaylık versin inş daha kötü olmaz kuzucuk
Sağ ol canım benim gece yine ateşliydik ateşi 38.3 oldu biara calpol verdiğim halde inmedi korktum elini yüzünü yıkadım soydum öyle düştü çok şükür ama uyku tutmadı hiç valla canım hala hafif hafif var valla çocuğum 2 gündür mahvoldu :(

Oyy kuzum yaa Allah şifa versin canım inşallah kısa sürede atlatırsınız sıkıntıları :dua:
Biliyosundur belki ama bebiş ağlayınca o esnada aklına bişey gelmiyo, eğer diş sıkıntınız varsa kalın bi havucu buzluğa at veya bebişin dişliği falan varsa oda olabilir buzlukta biraz soğuduktan sonra ver ağzında ısırsın biraz ağrısını kesiyo bide dr un verdiği ağrı kesici ateş düşürücü fitil varsa kullan hızlı sonuç veriyo ateşi kaça kadar yükseliyo ki?
Allah yardımcın olsun yaa eski günleri hatırladım bak, birinin gazı, birinin dişi, birinin reflüsü :KK47::KK47: Allahıııım ağlayıp dururlardı. Birini alsam öteki ağlar onunla ilgilensem diğeri bağırır şimdi bakıyorumda nasıl geçirmişiz o günleri:KK51:
Ay canım sağ ol teşekkür ederim valla bebiş ağlayınca panik yapıyorum pek bişey yemiyo hiç su içmiyo napcağımı şaşırdım ateşi 38.3 tüü gece calpol verdiğim halde korktum elini yüzünü yıkadım soydum öyle geçti şuanda hala soyunuk bi bady var hafif alnında var diş ateşi kaç gün sürer li canım şimdide panik sardı beni ya gripse diye :( gerçi öksürük hafif burun akıntısı azcık var

Selamm hayırlı kandiller hatunlar bugün diyetisyen gittim ve başlamış bulunmaktayiim kilom : 72.50 çıktı yağ 26 kiloymus ben şok :eek: neyse önemli olan miktarlarmis tereyağ bal reçel patates mercimek çorbası tarhana ezogelin yasak :KK14: olmam gereken 60 mis kizlar.akşam y emegime gelince bol az yağlı salata 4 kaşık çorba 1 biber dolması ve yarım kase yoğurt yedim emziren anneden anca bu kadar. Bu arada hedefe gelmem ekim kasım anca olur dedi tahlil istedi cokk tatlı ya psikolojik destek de aldım :21:
26 oranı olmasın canım ??

Hadi bakalım hayırlısı canım
Gitsin kilolarrr, bebişin olduğu için dikkat etceksin tabiki annesi, diyetisyenin ona göre ayarlamıştır mutlaka listeni canım

bütün hayat hikayemi kaç kere uyuyp uyandığıma kadar sordu o şekilde yazdı canm emzirmesem kendim yapardım ama diyetisyen şart bu durumlarda

Hem de ne miss :) henüz 3.5 aylık ama işte ben çok takıyorum sabırsızlanıyorum galiba biraz ama şükür kilo alımı iyi iki arada bi derede diyet yapmaya yürümeye çalışıyorum işte ama yavaş yavaş

Çok minnak dahaa :KK46: Diyet ağırlıklı değil de spor ağırlıklı kilo ver bence canım ekmek her öğün olsun 1 dilim kepek ve beyaz ekmek hariç.. patates le ilgili hiç bir şey yeme.. Sıcak çorba içme. hamurişini hafta 1 gibi ve günün erken saati ye pirinç değil de bulgur pilavı ye ama kaşık hesabı 4/5 kaşık gibi.. ve en önemlisi her öğün yoğurt olacak. bunlara dikkat et ama yemenden sakın çok kesme sütün çok görünür içi boş olur anlaşılmaz. benim doktorumun önerileri bunlar oldu canm.

26 oranı olmasın canım ??

aynenn aynenn o kadar kiloyla da bozmuşum işte.. :KK48:

Sağ ol canım benim gece yine ateşliydik ateşi 38.3 oldu biara calpol verdiğim halde inmedi korktum elini yüzünü yıkadım soydum öyle düştü çok şükür ama uyku tutmadı hiç valla canım hala hafif hafif var valla çocuğum 2 gündür mahvoldu :KK43:
Canım benim kız kardeşimin bebegide suan 9 aylık dış çıkarıyor oda kaç gündür ateşi 39 dan düşmüyor seninki gibi inşallah en kisa zamanda atlatirlar

Bu sabah yediklerim:
*4 yaprak marul,
*1 yeşil biber,
*haşlanmış yumurta,
*1 kibrit kutusu peynir,
*yarım domates,
*1,5 dilim köy ekmeği ve elma çayı :KK14:

afıyet olsun tatlım cok ıyı. bende 1 etımek oeynır yumurta 2 cerı domates :) smdı de yesıl cay yapım barı

Ay canım sağ ol teşekkür ederim valla bebiş ağlayınca panik yapıyorum pek bişey yemiyo hiç su içmiyo napcağımı şaşırdım ateşi 38.3 tüü gece calpol verdiğim halde korktum elini yüzünü yıkadım soydum öyle geçti şuanda hala soyunuk bi bady var hafif alnında var diş ateşi kaç gün sürer li canım şimdide panik sardı beni ya gripse diye :KK43: gerçi öksürük hafif burun akıntısı azcık var
Canım yaa dur hemen panikleme, ağladığında soğukkanlı olup ne yapabileceğini düşünmelisin önce, diş ateşi çok uzun sürmez bebekten bebeğe göre de değişkendir, ateşi çok yüksek deilmiş, ılık suyla kafasını yıkamadan vücuduna bi su döküver kısa süreli, kafasını arkaya doğru yatırıp elinle sürebilirsin başına da gün içinde çok çıkarsa ayaklarını ve ellerini lavaboda bi musluğa tutuver,
Öksürük diş çıkarırken olabilir salya da akıtabilir, iştah kesiliyo bu dönemde, meyve püresi verebilirsin, az az sık sık besle, çok zorlama huysuzlaşıyorlar sonra, ateşi çok yükselir uzun sürer ve evde de düşüremicek olursan bi dr a götürmekte fayda var, bazen diş çıkarma dönemlerinde enfeksiyon olabiliyo ama bunu okuyunca da panikleme:KK19: ihtimalleri de düşünmek lazım:KK68: Allah şifa versin bebişe tatlım:KK25:

Bu sabah yediklerim:
*4 yaprak marul,
*1 yeşil biber,
*haşlanmış yumurta,
*1 kibrit kutusu peynir,
*yarım domates,
*1,5 dilim köy ekmeği ve elma çayı :KK14:
canım günaydın bende emziriyorum diyet listeni biraz açıklar mısın klasik listeler gibi mi emziriyosun ya illaki farklılıklar vardır herhalde bide spor yapman gerekiyor dedi mi diyetisyen

canım günaydın bende emziriyorum diyet listeni biraz açıklar mısın klasik listeler gibi mi emziriyosun ya illaki farklılıklar vardır herhalde bide spor yapman gerekiyor dedi mi diyetisyen

canım kahvaltım az önce yazdığım gibi.. öğeln bol salata et tavuk balık ya da hindi olacak ama 4 köfte ederi kadar. 1 dilim de ekmek ya da etsiz kurubaklagil ve ekmek ikisinden biri.. Akşam 1 dilim ekmek çorba bulgur pilavı makarna arasından seçceksin birini 2/3 kaşık kadar. bol salata ve kase yoğurt o kadar.. Sporla ilgili bişey demedi canm bu arada ara öğünlerim var meyve kuruyemiş ve yoğurt olarak ama hepsi azcık :)

sporla ilgili bişey demedi ama ben pilatese başlıyorum malzemeleri almıştım fırsat olmadı bu akşam yapıcam 40 dk bence ikisi bir çok şekillendirir vücudu

canım kahvaltım az önce yazdığım gibi.. öğeln bol salata et tavuk balık ya da hindi olacak ama 4 köfte ederi kadar. 1 dilim de ekmek ya da etsiz kurubaklagil ve ekmek ikisinden biri.. Akşam 1 dilim ekmek çorba bulgur pilavı makarna arasından seçceksin birini 2/3 kaşık kadar. bol salata ve kase yoğurt o kadar.. Sporla ilgili bişey demedi canm bu arada ara öğünlerim var meyve kuruyemiş ve yoğurt olarak ama hepsi azcık :)
Sağol canım kaydedicem bunları :)

sporla ilgili bişey demedi ama ben pilatese başlıyorum malzemeleri almıştım fırsat olmadı bu akşam yapıcam 40 dk bence ikisi bir çok şekillendirir vücudu
Ya ben bi kere plates yapayım dedim çok zorlandım malzemelerinde yok zaten yanlış videodan mı başladım acaba bunun bi sırası filan var mı?

Günaydın kızlar. Ben akşam bozdum mahvettim günü.. Kandil sebebiyle yedim yani misafirliğe gittik birkaç saatliğine eşimin halasına. Kandil simidi,kek,muhallebi fln getirdi. Miktarları azdı ama hepsini yedim valla :( ama sonradan midem kötü oldu huzursuz oldum yemesem iyi olcaktı akşam 10dan sonra.. Hiç olmadı bu. Daha kahvaltımı da yapamadım bugünü hafif atlatmak için ne yapabilirm diye kara kara düşünüyorum

Ya ben bi kere plates yapayım dedim çok zorlandım malzemelerinde yok zaten yanlış videodan mı başladım acaba bunun bi sırası filan var mı?

ebru şallı dvd aldım canm benm kolayıma gidiyor fitness gibi değil ama belki çok hamlamış olabilirsin ve başlamadan ısınma hareketlerini yap lifler kopmasın :KK6:

Back