Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yavru bz sana o yuzden ara ogun dıyoruz ya bana bu sefer burcak verdı petıbor yada 4 yada 5 tane al sutle ye bısey olmaz sende zararlı ne evde cıgkofteler gofretler :)
Offf hep eşimin yüzünden :) gözüm aç gözüm. Yaptım mı yapıyom yemeden duruyom ama bugün geldiler hahahha

cok iyimiş canım cok saol bılgın ıcın o zman bende sabah yıyım barı :) ac karnına yıcez snra kahvaltı. bu arada kac yasındasn bıde isim :)
ay
Bu tarz şeyleri sabahla öğlen arası yesek nasıl olur ki (hiç yemesek daha iyi olacak ama dayanamıyor insan) hani en azından akşama kadar enerji harcıyoruz gider herhalde :KK28:
aynen ya ben de aynı durumdayım ince bi dilim de pasta yicem yani :110: öğlen yesek daha iyi bence de

Neyse artık yemek faslı bitti benim için. Erken yedim en azından bununla teselli olurum :)

Dayanıyom mecburen :) en kötü ihtimalle azıcık peynir filan yerim napiyim kızz
Heee oda olur n'olcek, ya da tarçınlı süt, ya da tarçınlı elma, az meyve de yiyebilirsin erik yada çilek gibi veya leblebi ye açlığı bastırıyo:KK15:

Heee oda olur n'olcek, ya da tarçınlı süt, ya da tarçınlı elma, az meyve de yiyebilirsin erik yada çilek gibi veya leblebi ye açlığı bastırıyo:KK15:
He yaaa bakıcam duruma göre ama acıkmam artık. Pek koymuyo :)

aynen canım annem dıor ınsan arada yapar heves lazm dıorum artk snra yapcam smdı hep kılo derdı zaten smdı heveslıyım saklama kaplarıydı kek kalıplarıydı :) tantunı nasıl yaptın kız onu ben cok sevdım bı kez yedım :)
Valla kociş tantuniyi yaptı sac tavada bende lavaşları pişirdim☺

Zayıflama topiğinde tantuni tarifiii:skandal:
Kızlar beni topa tutmadan kaçayım ben
Bi kahve içip yürümeye gitcem:KK4: sonra gòrüşürüz kızlar...:spor:

dogrudur cnm calısınca zor bende eve dun erken gıtcekdm annemı arıyom yıyım k spr etcem ılerde bole sansm yok eve gıt hazırla :KK70:
Aynen ya da önceki akşamdan hazırlıcan mecburen cnm zor oluyo yemek muhabbeti. Keşke buna bi kolaylık olsa. Ya da çok paran olcak dışarıda yicen hep :)

Back