- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #2.101
Lambayı kapatAh canım çok kötü gözüküyor bide daha kırmızı kırmızı adama kendimi göstermiyorum utanıyom çok iğrenç
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lambayı kapatAh canım çok kötü gözüküyor bide daha kırmızı kırmızı adama kendimi göstermiyorum utanıyom çok iğrenç
Oooo meslektaşım varmış burda da haberim yokÖğretmenim cnm ben okula dönücem iki hafta gidip tekrar yaz tatiline giricek zaten.
Evet canım aynen öyle oldu küçük kızım bizim sürpriz yumurtamız☺ zor oldu ama iyi oldu hiç sıkılmıyorlar akşama kadar birlikte oynayabiliyorlar, paylaşma, yardımlaşma gibi şeyleride kolay ögrendiler kalabalık olunca☺
Inşaallah tatlım yaaa 6lı rakamlar çoook uzak geliyo şu an bana. 79 u bi görsem biraz daha gaza gelcem yaza da düğünler var ozamana kadar inceliriz inşaallah hep birlikte
İngilizce canım senin ne :)Oooo meslektaşım varmış burda da haberim yok
Branşın ne canım?
Oooo meslektaşım varmış burda da haberim yok
Branşın ne canım?
Ne ogretmenisin cnm ne guzel calis tabi meslegin iyi bakarlar ole dusujnmeÖğretmenim cnm ben okula dönücem iki hafta gidip tekrar yaz tatiline giricek zaten.
ah cnm yaa hep öyle diyoruz ama bi yandan da akrabanı karıştırmıcan aslında bu işlere. Biraz daha param olsa bakıcı arardım yani. İnglzce öğretmenymNe ogretmenisin cnm ne guzel calis tabi meslegin iyi bakarlar ole dusujnme
Benim de okul öncesi canımSenin çocuklar kreşe mi gidicek cnm nasıl olcak kim bakıcak
Seninkiler büyümüş cnm o yüzden ne güzel her yere gelirler seninle. Benim şimdi kafam karışık. Yarım gün bakıcı bulsam diyorum eşim filan ne der? Güvenilir birini nasıl bulucam zor işlerBenim de okul öncesi canım
Ben şuan anaokulunda müdürlük yapıyorum ( izin almıştım bi süredir evdeyim) ama istifa etcem çok zor oluyo 3 çocukla ikizler zaten 1.sınıfa başlıcak eylülde, eşimde ögretmen babasıyla gidip gelcekler kızımda ben nereye o oraya artık gittiğim okula götürürüm onuda yanimda
Canım senin çalışman mecburi mi yada çalışmak istiyosun mu yada çalışsanda olur çalışmasanda mı olur :)Seninkiler büyümüş cnm o yüzden ne güzel her yere gelirler seninle. Benim şimdi kafam karışık. Yarım gün bakıcı bulsam diyorum eşim filan ne der? Güvenilir birini nasıl bulucam zor işler
Allah yardımcın olsun canım bakıcı işi çok zor şu zamanda kimseye güvenilmiyo inşallah iyi insanlar çıkar karşına canımSeninkiler büyümüş cnm o yüzden ne güzel her yere gelirler seninle. Benim şimdi kafam karışık. Yarım gün bakıcı bulsam diyorum eşim filan ne der? Güvenilir birini nasıl bulucam zor işler
Ya canım valla çok zayıf bide bakımlıdır eşimKız 59,9 olur mu bi erkek eneee ben dubiş olmuşum bayan halimle![]()
Mecburi cnmCanım senin çalışman mecburi mi yada çalışmak istiyosun mu yada çalışsanda olur çalışmasanda mı olur :)
Canım sen 6 lı rakamlarıda bırak 5 i bile görürsün 3 tane çocukla ev işiyle az yersen 4 5 ayda 55 bile olursun :)Allah yardımcın olsun canım bakıcı işi çok zor şu zamanda kimseye güvenilmiyo inşallah iyi insanlar çıkar karşına canım
İnşallah Allah gönlüne göre verir canım kayınvaliden daha iyi bakar bence bakıcıya güvenemezdim ben sonuçta babannesi yani hayatım o yüzden bence hiç bakıcı bakma yani benim fikrim ben de çalışmak istiyorum ama bebiş biraz büyüsün öyle diye düşünüyorum daha önce hiç çalışmadım mesleğimde yok olursa güzel bi giyim mağazası falan çalışırım inşallah ileride :)Mecburi cnmhem de istiyorum zaten
Olmuyo yaaa olmuyooCanım sen 6 lı rakamlarıda bırak 5 i bile görürsün 3 tane çocukla ev işiyle az yersen 4 5 ayda 55 bile olursun :)
Öyle tabi cnm ama gelip günlerce kalalım derlerse sıkıntı oluyo işte. Mesela bnm kayınvalide bize uzak biraz. 2 aktarmayla anca. Git gel yapsa daha sevinicem yol parasını veririz yani. Sürekli evde rahat edemem onlar da edemez ne bileyim eşinle özelin var mesela. Böyle deyince de yanlış anlıyorlar. Bakıcı tut bilmem ne. Ben her şeyi düşünüyorum zaten.İnşallah Allah gönlüne göre verir canım kayınvaliden daha iyi bakar bence bakıcıya güvenemezdim ben sonuçta babannesi yani hayatım o yüzden bence hiç bakıcı bakma yani benim fikrim ben de çalışmak istiyorum ama bebiş biraz büyüsün öyle diye düşünüyorum daha önce hiç çalışmadım mesleğimde yok olursa güzel bi giyim mağazası falan çalışırım inşallah ileride :)