- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.021
Benimle aynı yemişsin nerdeyse. Sen meyve sebze ceviz filan tüket kahvaltıdaKızlar günaydın hepinize gerçi kahvaltıyı çoktan yaptım ama 1.5 dilim tam buğday ekmeği bir yumurta 4 zeytin biraz da peynir yedim emziren bir anne olarak Nasıl sizce
Bende aynı durumdayım eşim 59.9 ben 60 : (((Canım benim ki motivemin düşmemesini sağlamak için devamlı gözünün önünde olmamı istiyor kanımca :)
Valla öyle oldu Bugün başlıyorum canımm hepsini anlatıcam akşam size..
Kız zaten fıstıksın daha da ip gibi kalcan. Ben napim eşim 74 ben 72 adam fit ben yarmagül yani
Ara öğünde yerim diye düşündüm Canım ama bugün aceleye geldi biraz da .Cnm süt fln içseydin bana az geldi sanki. Meyve de yeseydin
Hı anladım, ara öğünde yiceksen sorun yok iyi :)Ara öğünde yerim diye düşündüm Canım ama bugün aceleye geldi biraz da .
Vuuu süper bi enerji aldım valla canım benim sana da günaydının :)Herkese günaydın sabah şekerleri
Kahvaltımı yaptım klasik domates salatalık yumurta peynir ve 1 dlm tt ekmek
Ayy ne dicem size yaaaa
Benim komşular bugün ikindi vakti bahçede börek yapacaklarmış
Benide çağırdılar
Vuuu süper bi enerji aldım valla canım benim sana da günaydının :)
Oooo komşulara bak bana da yollayın bari azıcık yahu :) ne böreği yapıcaklarmış acaba? Ohhh sıcak sıcak ne güzel olurrrr..
Sen gidicek misin peki :)
Nasıl vermiş kiKızlar teyzeemin kızı 8 kilo vermiş 20 günde
İstersen git yanlarına azıcık durup eve dönersin yemek yapıcam bahanesiyle filan. Börek verirlerse al buzluğa at misafir gelirse onlara ikram edersinValla niyetim yok ne yalan söyliiiim eşimi bahane ettim erken gelirse inemem falan diye
Ama inmezsemde ayıp mı olur ki daha önce bikaç defa daha çağırdılar bahçeye, benimde öyle çok bahçede parkta oturma gibi alışkanlıklarım yok gitmedim hiç, burayada taşınalı 1 yıl olmadı daha, pek kimseyi tanımıyorumda
Velhasıl şekerim o böreklerden yemek istemiyorum
Hatta tüm insanlar az yesin herkes sağlıklı beslensin bizide zor durumda bırakıyorlar yahu
Şimdiiiiii bu hatun kaç kilodan kaça düştü peki ??İncecik olmuşşş
Canım çalışıyor kendisi 8 de kahvaltı 1 dilim yada 2 dilim tm bğdy ekmekle domates salatalık yumurta falan işte öğlen yemek ekmek yok bulgur falan yiyomuş pirinç makarna zaten yemezdi bebeği var 1 yaşında doğum kiloları kalmıştı hamile kalmadan önce 52 ydi şuan 54 olmuş incecikti ama ne bir sarkma ne bişey yüzüde solmamıştıNasıl vermiş ki
Sağlıklı olmaz gibi geldi bana 20 günde 8 kilo çok hızlı değil mi
Canım çalışıyor kendisi sabah normal kahvaltı 2 dilim ekmekle 8 de öğlen yemek ekmeksiz az porsiyon bulgur da yiyomuş zaten pirinç makarna yemezdi akşam sadece salata ve saat 7 de yiyomuş snra bişy ymiyomuşŞimdiiiiii bu hatun kaç kilodan kaça düştü peki ??
Ne yemiş ne içmiş kız spor yapmış mı söyleseneee
Akşam yemeği ??Canım çalışıyor kendisi 8 de kahvaltı 1 dilim yada 2 dilim tm bğdy ekmekle domates salatalık yumurta falan işte öğlen yemek ekmek yok bulgur falan yiyomuş pirinç makarna zaten yemezdi bebeği var 1 yaşında doğum kiloları kalmıştı hamile kalmadan önce 52 ydi şuan 54 olmuş incecikti ama ne bir sarkma ne bişey yüzüde solmamıştı
Oy maşallah yaa süper olmuş. Kilosu da çok değilmiş. Spor filan yok herhalde dimi cnmCanım çalışıyor kendisi sabah normal kahvaltı 2 dilim ekmekle 8 de öğlen yemek ekmeksiz az porsiyon bulgur da yiyomuş zaten pirinç makarna yemezdi akşam sadece salata ve saat 7 de yiyomuş snra bişy ymiyomuş
Yok canım ama fabrika patron asistani sürekli ayaktaOy maşallah yaa süper olmuş. Kilosu da çok değilmiş. Spor filan yok herhalde dimi cnm
Canım biz aynı kiloyu aldık hamilelikte 72 ile gittik oda 62 de kaldı bende o verdi işte ama 1 yaşında bebeği bende 64 e çıktıktan sonra başladım işte 8 aylık benimki 4 kilo gitti böyle yani bir ayda 4 kilo anca gitti ablam çalışıyor onun faydası çokOy maşallah yaa süper olmuş. Kilosu da çok değilmiş. Spor filan yok herhalde dimi cnm
Olsun onu biz de yapıyoruz zaten sürekli oturan insanlar değiliz. Valla tebrik ediyorummmm :) 1 ay sonra bizde de süper değişim oluck böyle giderseYok canım ama fabrika patron asistani sürekli ayakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?