Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım çalışıyor kendisi sabah normal kahvaltı 2 dilim ekmekle 8 de öğlen yemek ekmeksiz az porsiyon bulgur da yiyomuş zaten pirinç makarna yemezdi akşam sadece salata ve saat 7 de yiyomuş snra bişy ymiyomuş

Şimdiii sabah kahvaltısı okey orda sıkıntı yok öğlen çoğu zaman bende yiyemiyorum meyve yada süt gibi hafif şeylerle geçiştiriyorum amaaaa akşam zor şekerim bi salatayla açlıktan çocuklara sararım heeee :kızgın:

Şimdiii sabah kahvaltısı okey orda sıkıntı yok öğlen çoğu zaman bende yiyemiyorum meyve yada süt gibi hafif şeylerle geçiştiriyorum amaaaa akşam zor şekerim bi salatayla açlıktan çocuklara sararım heeee :kızgın:
Yok yok alışıyosun cnm hele birkaç gün sık bak dişini ;)

Asıl önemli olan akşam zaten canım :(

İstersen git yanlarına azıcık durup eve dönersin yemek yapıcam bahanesiyle filan. Börek verirlerse al buzluğa at misafir gelirse onlara ikram edersin :KK66:
İstersen git yanlarına azıcık durup eve dönersin yemek yapıcam bahanesiyle filan. Börek verirlerse al buzluğa at misafir gelirse onlara ikram edersin :KK66:
Ooooo sevdim bu fikri yemeden eve getireyim baaari hep birlikte yiyelim derlerse de yok ben azönce tatlı yedim geldim karnım tok derim:KK70::KK70:
Hoş eve getirsem misafire kalmaz zaten kocişim halleder:KK76:

Ooooo sevdim bu fikri yemeden eve getireyim baaari hep birlikte yiyelim derlerse de yok ben azönce tatlı yedim geldim karnım tok derim:KK70::KK70:
Hoş eve getirsem misafire kalmaz zaten kocişim halleder:KK76:
Tamam işte bak bulduk çözümünü,kimseyi kırmadan halledersin canım ;)

Şimdiiii okuduklarıma dayanarak ve 3 çocuğum olmasına rağmen hamilelik kilom olmayan biri olarak birşey merak ediyorum
Bu hamileyken alınan kilolar doğumdan sonraki 1 2 yıl içerisinde kolayca verilebiliyormu

Anacım sabah kahvaltısında 1 dlm ekmek yiyip öğlen ufak tefek atıştırdıktan sonra akşam bi salata yersem :silah:
Canım yaptığın yanlış ara öğün yapman lazım öğlen yemek yemelisin yemeden kilo veremezsin survivorda o kadar açlığa 3 kilo zor vermiş kızlar görmedinmi kilo yiyerek verilir az ve sık beslenmen lazım ben 9 da kahvaltı yapıyorum en geç 10 da 12 de ara öğün yapıyom meyve yoğurt badem meyve kayısı badem değiştirip yapıyorum meyveyi tek başına yemiyorum acıktırıyormuş mesela 10 tane erik bi porsiyon bi küçük boy şeftali 1 porsiyon 7 tane badem bir porsiyon bademi meyvelerle birleştir ye öğlense sebze yiyosam bi dilim ekmekle beraber baklagil varsa ekmeksiz 4 kaşık yiyorum yoğurt salata her yemekte var ama yoğurt 4 kaşık her şeyin miktarı saati var vücudu 3 saatten fazla aç bırakma akşam her şeye saldırmanın tek nedeni budur

Şimdiiii okuduklarıma dayanarak ve 3 çocuğum olmasına rağmen hamilelik kilom olmayan biri olarak birşey merak ediyorum
Bu hamileyken alınan kilolar doğumdan sonraki 1 2 yıl içerisinde kolayca verilebiliyormu
Ben veriyorum işte cnm yavaş yavaş. Kızım 7. Aya giricek mesela

Süpersin canım ben 3 ayda hedefe ulaşırız diyorum inşallah :)
Sen daha kısa sürede ulaşırsın vericek kilon çok değil cnm. :) ramazan bayramına kadar süremiz var aslında. Bayramda şöyle istediğimizi giyip salına salına gezsek ne kaa güzel olurrrr

Back