Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Sen daha kısa sürede ulaşırsın vericek kilon çok değil cnm. :) ramazan bayramına kadar süremiz var aslında. Bayramda şöyle istediğimizi giyip salına salına gezsek ne kaa güzel olurrrr
Ah evet canım ya biz bide tatile gideriz kesin zzayıflamam lazım canm 15 kilo var :(

Kuzuuuuum nabeeer :) evet bebeğim aynen yavaş yavaş gidiyor 1 aydır 5 i görmek için çabalıyorum vallahi motivasyon düşüyor

hıc dusurme canım yavas olsun gerı donusu olmasın bu onemlı ole su su kdr vermıs cok gzl ama bıze yaramıyor ıste :) bu arada ıyıyım nolsun sabah yulaf yedm sevmedm ya sen nasılsın

Ah evet canım ya biz bide tatile gideriz kesin zzayıflamam lazım canm 15 kilo var :KK43:
Ben de gidelim fln dedim kocişe ama iznini ayarlayabilirse bakalım. Biz yüzme bilmiyorz eşimle :) bikini derdim olmucak ama tiril tiril elbiseler şortlar fena olmaz yani :süslü::süslü::süslü:

Ben de gidelim fln dedim kocişe ama iznini ayarlayabilirse bakalım. Biz yüzme bilmiyorz eşimle :) bikini derdim olmucak ama tiril tiril elbiseler şortlar fena olmaz yani :süslü::süslü::süslü:
Bende balık gibi yüzmüyorum ama oğlum için istiyorum canım ya :) bikini giyememde çatlak çok :(

Canım yaptığın yanlış ara öğün yapman lazım öğlen yemek yemelisin yemeden kilo veremezsin survivorda o kadar açlığa 3 kilo zor vermiş kızlar görmedinmi kilo yiyerek verilir az ve sık beslenmen lazım ben 9 da kahvaltı yapıyorum en geç 10 da 12 de ara öğün yapıyom meyve yoğurt badem meyve kayısı badem değiştirip yapıyorum meyveyi tek başına yemiyorum acıktırıyormuş mesela 10 tane erik bi porsiyon bi küçük boy şeftali 1 porsiyon 7 tane badem bir porsiyon bademi meyvelerle birleştir ye öğlense sebze yiyosam bi dilim ekmekle beraber baklagil varsa ekmeksiz 4 kaşık yiyorum yoğurt salata her yemekte var ama yoğurt 4 kaşık her şeyin miktarı saati var vücudu 3 saatten fazla aç bırakma akşam her şeye saldırmanın tek nedeni budur
Canım yaa çoğunuzda bebiş var maaşallah beni anlarsınız okadar çok evişi oluyo ki inan öglen vakit bulup kendime yemek yapamıyorum akşam yemeklerinide ögleden sonra yapıyorum çalışıyodum aslında bu yıl çocuklarla çalışmaya kalkınca tüm düzenimiz bozuldu işten ayrıldım valla çamaşır makinesinin bozulmadığına şükrediyorum hergün çalışıyo bazen günde 2 kere☺
Ama akşamda çok yemiyorum yemek ne varsa 4-5 kaşık yerim 1 dlm ekmek salata ve yoğurt mutlaka olur 2,5 lt su ve adaçayı içiyorum

Canım yaa çoğunuzda bebiş var maaşallah beni anlarsınız okadar çok evişi oluyo ki inan öglen vakit bulup kendime yemek yapamıyorum akşam yemeklerinide ögleden sonra yapıyorum çalışıyodum aslında bu yıl çocuklarla çalışmaya kalkınca tüm düzenimiz bozuldu işten ayrıldım valla çamaşır makinesinin bozulmadığına şükrediyorum hergün çalışıyo bazen günde 2 kere☺
Ama akşamda çok yemiyorum yemek ne varsa 4-5 kaşık yerim 1 dlm ekmek salata ve yoğurt mutlaka olur 2,5 lt su ve adaçayı içiyorum
O zaman problem yok canım ya :) ben akşam çok yiyosun sandm benim makinede aynı ya 3 deda bile çalışyo günde şimdi bebişler kaç aylık :)

Kesinlikle anlıyorum cnm seni ben. Akşam yemeğini de öğleden sonra yapıyorum ben de. Öğlen yemiyorum o yüzden. Sadece sabah ve akşam yemeye başladım. Yemekle de uğraşırsam hiç vaktim kalmıyo. İki öğünle mutluyum ben

bende yuzme bılmıyorum ama sudan hıc cıkmam cok sevıyorum suyu bakalım nısanlım ogretcek ınsallah.

Kesinlikle anlıyorum cnm seni ben. Akşam yemeğini de öğleden sonra yapıyorum ben de. Öğlen yemiyorum o yüzden. Sadece sabah ve akşam yemeye başladım. Yemekle de uğraşırsam hiç vaktim kalmıyo. İki öğünle mutluyum ben
Ayyynen öyle şekerim zaman kalmıyo ki

O zaman problem yok canım ya :) ben akşam çok yiyosun sandm benim makinede aynı ya 3 deda bile çalışyo günde şimdi bebişler kaç aylık :)
Allahıııım çok şükür büyüdüler şimdi,
Ikizlerimden birinde reflü vardı gece çok batırıyodu yatak yorgan, o zamanlar gece saat 3 te 4 te çok yorgan battaniye yıkadım bitme saatine de geri kalkıp sererdim makinede kalmasın diye
O günleri atlattık şükür ikizlerim 5 yaşında kızım 4 yaşında, büyüdükçe beraber vakit geçirmek istiyorlar canım, birlikte resim yapıyoruz bazen oyun hamuruyla oynayıp ortalığı batırıp tekrar evi temizliyoruz bazen kağıt kesiyoruz heryeri kırpılmış kağıtlar sarıyo, bazen evcilik oynarken yerdeki oyuncaktan adım atılacak yer kalmıyo:rolleyes::rolleyes:
Okul öncesi öğretmeniyim uzun yıllar çalıştım devlet okullarında ama artık okulu aratmıyorlar şükür kreş gibi oldu bizim ev:-)

Allahıııım çok şükür büyüdüler şimdi,
Ikizlerimden birinde reflü vardı gece çok batırıyodu yatak yorgan, o zamanlar gece saat 3 te 4 te çok yorgan battaniye yıkadım bitme saatine de geri kalkıp sererdim makinede kalmasın diye
O günleri atlattık şükür ikizlerim 5 yaşında kızım 4 yaşında, büyüdükçe beraber vakit geçirmek istiyorlar canım, birlikte resim yapıyoruz bazen oyun hamuruyla oynayıp ortalığı batırıp tekrar evi temizliyoruz bazen kağıt kesiyoruz heryeri kırpılmış kağıtlar sarıyo, bazen evcilik oynarken yerdeki oyuncaktan adım atılacak yer kalmıyo:rolleyes::rolleyes:
Okul öncesi öğretmeniyim uzun yıllar çalıştım devlet okullarında ama artık okulu aratmıyorlar şükür kreş gibi oldu bizim ev:-)

masallah ne guzel 3 tane bırden buyumusler tabı sıze de sormak lazm ne zor olmusdur :)
mesleegınız de ıyımıs cocuklar sıze zor gelmemısdır hıc

Yaa ne güzel nasıl olmadı canım bişey kullandınmı bilmiyorum ki hiç bakmadım

Benim ikizlerde 34. Haftaya kadar hiiç çatlağım olmamıştı bi sevindim bi sevindim
Amaaaaa 35.haftada öyle bi çatladı kii belimin arka taraflarına doğru dağıldı gitti üstelik chicco nun çatlak kremi, bebe yağı badem yağı düzenli kullandığım şeylerdi fayda etmedi

masallah ne guzel 3 tane bırden buyumusler tabı sıze de sormak lazm ne zor olmusdur :)
mesleegınız de ıyımıs cocuklar sıze zor gelmemısdır hıc
Sağol canım çok güzel evet ama bebeklikleride bir okadar zordu diyebilirim
Okula bu yıl birlikte gittik zaten aslında anaokulunda alabilecekleri tüm herşeyi evde öğretmiştim sadece sosyalleşsinler diye götürdüm bende alışık olduğum için evde 3 çocuk çok gelmiyo ama işte işler bitmiyo☺

Back